Ročník 1982

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky, najdou se tady některé nevěsty narozené v tomto roce? Ráda poklábosím s vrstevnicema:-)
Profilova fotka
No tak to je krasné takže to je jako kdyby nic, něco je plodovka něco mimčo tak jestli si necháš kilčo tak to bude moc ;-)
Profilova fotka
Ahoj holky, zdravim skvely rocnik. Jen koukam, ze uz jste vsechny vdany, tehotny ci maminy. Tak ja tady zacnu sbirat zkusenosti.. :-D
Profilova fotka
Po porodu bych si měla udržet váhu, co jsem měla-teda doufám.
Profilova fotka
čauky holky, konečně březen!!! už krásně zpívají ptáci, jaro je ve vzduchu, nádhera. akorát na mě hupsnul ošklivý kašel a nevím proč zrovna o víkend to na mě extra hupslo a já se ani jednu noc nevyspala. ale u manžela byla zabijačka a já samozřejmě nešla, tak mi to až tak nevadí. akorát trapný je, že když byla v listopadu, tak jsem taky byla nemocná :-D psychika je mocná věc. ;-) jenže když jsem nebyla na zabijačce, tak musím zrušit i spinning, což bych stejně udělala možná, ale nejhorší je, že mě manžel nahání ať si zajdu na plicní a já nerada chodím k doktorovi, přijde mi to zbytečný - až na zubaře a gyndu - a že to není tak vážný abych tam chodila a dělala ze sebe chudinku, nevím, nemám to ráda...., takže to bude boj, protože manžel je v tomhle neústupný no a já jsem beránek... :-D tak vám přeju hezký zbytek neděle, hezky se na zítra vyspěte, kdo vstáváte do práce v tak nelidskou hodinu jako já a mějte se všechny krásně
Profilova fotka
Ahojky tak se hlasím doma z propršeného výletu v Luhačovicích. Sice lilo jak z konve, ale i tak to bylo pěkný. Jsem utahaná tak jdu do sprchy zkouknu manželky a chápat ráno se brzo stavá :-|
Profilova fotka
Ahojky holky, tak koukám že tu dlouho zas ani noha, já mám dneska volno lečím si nachlazení :-|
Profilova fotka
já jsem jen na skok, jsem po spininngu, dneska nám dala!! a to jsem 14 dní nebyla, protože jsem měla zánět průdušek. a ted mi dávají vodáky. :-) tak papa, opatrujte se..
Profilova fotka
No já už bych taky chtěka cvičit taky jsme skoro 14 dní necičila u mě je to zase chřipajna ]-(
Profilova fotka
Tak ještě 3 týdny a malá bude na světě :-)
Profilova fotka
Jé tybďo to tak letí :-) :-) :-)
Profilova fotka
Až moc to letí. V posledních týdnech mi na břicho opírá hlavu pes(fena) a je moc spokojená. Jsem zvědavá, jak se bude tvářit, až přijdem z porodnice domu. Panenky se bojí.
Profilova fotka
Klhof, koukala jsem na koňovi na fotky, máš super bříško :-) Kočárek máš hezký, takovej má tady kamarádka a je super :-)
Článek se načítá
Profilova fotka
Kdybych nedržela dietu, tak bych takto nevypadala. Přibrala jsem cca 9-12kg.
Profilova fotka
Tak už se mi to kvapem blíží. Včera jsme byly na monitoru a musely nás natáčet 2x.
Profilova fotka
čau holky, tady to nějak povadlo.... Klhof, tak co, už jsi mamka? :-)
Profilova fotka
Ahojky,já tu taky dlouho nebyla nebyl čas a pak jsme byly na dovči. Tak co je tu nového?
Profilova fotka
ááá, brý ránko :-D
Profilova fotka
:-D No mocd obrý ne,nejsem vůbec vyspaná ]-(
Profilova fotka
no to já skoro dorůžova :-D Kdepak jsi kalila?
Profilova fotka
Ale skoro nikde byly jsme včera na kulecu a dojely asi kolem jedný, jenže pak jsme nemohla usnout strašně v noci kašlua když už jsme usla tak jsem zase zakašlala a byla vzhůru no prostě vopruz ]-(
Profilova fotka
Klhof, gratuluju k holčičce :-) Jaký byl porod ??
Profilova fotka
Jé Klof už to má za sebou gratuluji :-)
Profilova fotka
Ahojky holky, krásný první máj a nezapomeňte na pusu ;-)
Profilova fotka
Ahoj, porod byl docela dobrej ze začátku, protože mi píchli epidural. Byli to jen malé bolesti. Ale když mi propíchli vodu :-( doktorka mi zmáčkla břicho a už jsem tlačila. Bylo to vyčerpávající. Pak mě nastříhli, aby se malá dostala ven. Stratila jsem hodně krve. Narodila se 2 dny po termínu (19.4.2009: 50cm, 3230g) Hodinu mě pak šili :-(
Profilova fotka
Ale stálo to za to co ;-) Tak ještě jendou gratuluji :-) :-)
Profilova fotka
Stálo to za to. Ze začátku řvala hodně v noci, tak jsme se vůbec nevyspali, teď je to v pohodě. Akorád chodim spát cca kolem půl druhé.
Profilova fotka
Neboj ono se to bude jenom zlepšovat a pak už většinu noci bude spát ;-)
Profilova fotka
V noci spí jak beránek, budí se někdy kolem 3h, někdy kolem 4h. A pak skoro celej den probrečí :-(
Profilova fotka
čau holky, taky nějak nestíhám...ani mě ted v tom počasí nebaví chodit na net, to zas až v zimě. :) klhof..gratuju k dcerušce. :-)
Profilova fotka
Díky.

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?