čauky holky, konečně březen!!! už krásně zpívají ptáci, jaro je ve vzduchu, nádhera. akorát na mě hupsnul ošklivý kašel a nevím proč zrovna o víkend to na mě extra hupslo a já se ani jednu noc nevyspala. ale u manžela byla zabijačka a já samozřejmě nešla, tak mi to až tak nevadí. akorát trapný je, že když byla v listopadu, tak jsem taky byla nemocná :-D psychika je mocná věc. ;-) jenže když jsem nebyla na zabijačce, tak musím zrušit i spinning, což bych stejně udělala možná, ale nejhorší je, že mě manžel nahání ať si zajdu na plicní a já nerada chodím k doktorovi, přijde mi to zbytečný - až na zubaře a gyndu - a že to není tak vážný abych tam chodila a dělala ze sebe chudinku, nevím, nemám to ráda...., takže to bude boj, protože manžel je v tomhle neústupný no a já jsem beránek... :-D tak vám přeju hezký zbytek neděle, hezky se na zítra vyspěte, kdo vstáváte do práce v tak nelidskou hodinu jako já a mějte se všechny krásně
Ahojky tak se hlasím doma z propršeného výletu v Luhačovicích. Sice lilo jak z konve, ale i tak to bylo pěkný. Jsem utahaná tak jdu do sprchy zkouknu manželky a chápat ráno se brzo stavá :-|
já jsem jen na skok, jsem po spininngu, dneska nám dala!! a to jsem 14 dní nebyla, protože jsem měla zánět průdušek. a ted mi dávají vodáky. :-) tak papa, opatrujte se..
Až moc to letí.
V posledních týdnech mi na břicho opírá hlavu pes(fena) a je moc spokojená.
Jsem zvědavá, jak se bude tvářit, až přijdem z porodnice domu. Panenky se bojí.
Ale skoro nikde byly jsme včera na kulecu a dojely asi kolem jedný, jenže pak jsme nemohla usnout strašně v noci kašlua když už jsme usla tak jsem zase zakašlala a byla vzhůru no prostě vopruz ]-(
Ahoj, porod byl docela dobrej ze začátku, protože mi píchli epidural. Byli to jen malé bolesti. Ale když mi propíchli vodu :-( doktorka mi zmáčkla břicho a už jsem tlačila. Bylo to vyčerpávající.
Pak mě nastříhli, aby se malá dostala ven. Stratila jsem hodně krve.
Narodila se 2 dny po termínu (19.4.2009: 50cm, 3230g)
Hodinu mě pak šili :-(