sonisek, věřím!! tohle bylo holky náádherný!! chvílema jsem bojovala se slzama, jak mě to dojímalo. :-N akorát to nebylo 3h, ale jen 2h, přitom v reklamě říkali 3hodinová dechberoucí show.... no neva, ale vychutnala jsem si to maximálně, byla jsem unešená, mohla bych na to koukat celý den. :-) na drakulovi jsem byla před pár lety, akorát to nebylo to hvězdný obsazení jako Hůlka atd. akorát Černoch, Korn...možná byli známí ti hlavní, ale já je neznala. ale i tak to bylo moc krásný!!! tak kup lístky a vyraž. ;-)
jak to jde doma s miminkem? zvykáš si? spinká?? povídej, co porod, moje noční můra!???? :-D
leirka, taky jsem tam tenkrát měla na krajíčku, taky mi dokáže všechno rozbulet...a teď kór....
Jinak to tak nějak zvládáme, někdy je to boj, když malej brečí, ale musíme si zvykat všichni. Zezačátku hodně spal, možná tím, že měl žloutenku, teď je to horší, ale ještě to jde...Porod? To snad ani nebudu komentovat, to si musí ženská zažít sama, každopádně druhé zatím fakt nechci :-(
ajaj.... takže se opravdu není na co těšit. no u mě je dneska do zítřka kamarádka s miminkem a začínají mu zoubky, tak je taky protivnej a ubrečenější. před 3 týdny to bylo zlatý miminko a já hrozně chtěla taky a teď mě to celkem odrazuje... :-D
misicka....na netu jsi, tak si je objednej a hurááá, nic vám nebrání.. ;-)
Ahoj holky, ráda bych se přidala ke svému ročníku :-)
Jak tak tady na to koukám, jste už skoro všechny vdané... mě to čeká letos v září. Přiznám se, že jsem z toho celkem nervózní - tolik zařizování!
Přeji všem hezký den!
azeret...ahojky, já ani nervozní nebyla, dokonce jsem byla tak v pohodě, že místo abych z nervozity hubla, tak jsem byla taková pěkná. :-D pomohlo mi, že jsem si říkala, že i když je protivný to zařizování, i tak je to jednou za život a už se to nebude opakovat a tak jsem si to užívala úplně všechno a prožívala jsem to v pohodě. tak se nestresuj, je to zbytečný. ;-) užij si to celé včetně svatby. jinak září miluju, je to můj neoblíbenější měsíc. ale v září máme nejvíc práce a 14 dní dovči by to kolegyním zkomplikovalo. tak si ten nádherný zářijový vzduch, který tak miluju užij za mě. :-) sice je brzy, ale to neva. :-D
Kvůli té ledvině, prý pořád cestuje. Teď jsem byla na sonu ledvin,prý sice ustupuje, ale je možné že se zas vrátí.
Uvidí v den porodu, kdy ta ledevina je.
Užívám si. S naší fenou jsem pořád doma, odpoledne s ní akorát skočím před barák se vyčůrat, je to ještě štěně, tak si s ní netroufnu sama na delší chození.
Jinak pořád musim držet dietu kvůli těhu cukrovce :-( ,musim si nechat zajít chuť na koláčky,..... 8-(