Ja jsem na tohle desna, povim i to, co nevim... myslim, ze odicum to rekneme zahy (tedy az to bude aktualni), v praci se to budu snazim vydrzet pres ty kriticke tri mesice... ale na mne je vsechno poznat, mam tam jednu blizkou kolegyni a ta si myslim, ze to pozna hned. :-) Kamaradky maji na tyhle veci radary. :-)
ahoj vsem panim ;-) Tak koukam tady je to same mimco:-) Neni to hned po svatbe tak trochu klise? ;-)
Ale nahodou vam vsem snazilkam drzim palce at se brzy dockate ;-)
Nechate si nekdo delat foto - knihu od fotolabu?
lidu - tak jako T to bude samo vědět první... už i vím, jak mu to oznámím :-D :-D :-D
no, jinak se to budu snažit vydržet.... ani rodičům nic.... jsem na tohle pověrčivá .... ale přesně, jak říká cabal - kamaárdky, tedy ty skalní, to poznají :-D
už i vím, jak to řeknu mamce....úplně stejně, jako to ona před lety oznámila své mamce :-D :-D
verunka84: no jasně, čekám na Tebe ;-)
Já jsem také zvědavá, jak to Tvá mamka oznámila Tvé babičce x-) x-)
lejnka: já mám zatím objednané kalendáře od Happy fota, jako dárky pod stromeček. Jsou teď v 50% akcí ;-)
O knize uvažujeme, ale nevím, zda to nejsou vyhozené peníze.
Budeme mít velký album..máme strašnou spoustu fotek, t ;-) tak jestli ta kniha není zbytečná :-p
Jak bych chtela fotoknihu od HeySmile, i jsem si ji uz doma vyrobila s pomoi jejich softwaru, ale od nedele se ji snazim jim poslat a nejde to a nejde, tak jsem jim psala na helplinu.... maji moc hezky udelane ty styly, jinde jsem to tak pekne nenasla... jakou mate zkusenost vy? Jo a jinak fotek o profika mame 465 plus jeste od kamaradu... to nema nikdo nervy prohlizet, tak jsem si pave rikala, ze ta fotokniha to tak pekne shrne a je to... ma 80 stranek, to je tak co se da vydrzet. :-) Jen jim ji tam jeste dokazat procpat, prece jen to je spousta dat!!
no, mamka prostě zavolala babičce (tenkrát asi z budky jetě :-D :-D ) a řekla jí ahoj, babi ..... no a dneska si z toho dělají srandu.... takže takhle to udělám i já jí ... ha ha ... ta se bude smát :-D :-D
jinak mě holky asi hráblo, prtž tady mám tak týdenní zpoždění s prací, mám toho fakt kupu, ale nechce se mě a už 3 hoďky dělám vánoční přání..... teď jsem snad hodinu psala text :-D :-D :-D
dzein: tak se koukni na ukázky..Hey smile tady má na úvodní straně reklamu... ;-) Je to kniha, která je z Tvých fotek, které si tam dáš..můžeš k tomu napsat i nějaké povídání..
Pošli šéfa pro svačinu a dej sem aspoň pár foteček :-D
dělám to tak už snad po páté :-D
prostě si najdu na netu hezké obrázky , nej je hanulka.cz nebo prostě na google obrazky .... a dělám to v powerpointu.... dají se tam s tím dělat různé věci ... letos tam budem mít i svatební fotky, to jsem si zase pomohla v loonapixu .... no a mám asi básnické střevo, ... když mě to chytne, tak jedu a cvakám a cvakám, takže text už je, jen pak doladím celkový vzhled .... chcete vědět, co moje střevo vytvořilo ?... :-D :-D
potřebuji to pochválit...... :-N
jo a ještě jsem chtěla, loni jsme to nechávali laminovat, letos to bude jako klasické přání, přeložená A4, otervírací, vpředu nápis, uvnitř a vzadu taky .... :-D
gabi... ja tech fotek fyzicky tolik nemam, jen 10 portretnich a 20 mensich z prubehu dne, jinak jsm vse dostali na CD a vyber udelany jako slieshow s muzikou na DVD. No a tu svoji nejoblibenejsi otku si stejne jeste necham zvetsit a udelam si z ni obrazek na zed, a na to ma ta od fotogafa moc maly rozmer... Mam brachu i tatu fotografa a oba maji zkusenost, ze ma cenu mit tak do 100 fotek, kdyz toho mas vic, tak je clovek akorat utahanej z prohlizeni a stejne z toho nic nema... ta fotokniha mi prijde fajn, protoze to je podstatne vetsi rozmer, nez jak se fotky delaji... ja jsem na tyhle veci hracicka a bavi me to sestavovat a taky bych ji chtela dat nasim a tchanum jako darek k vanocum... ted jen nejak ty data procpat kabelama!!!
verunka84: hmmm, tak to bych nezvládla..to je na mě moc složité :-|
Ony pohledy od Lady jsou také hezké :-D :-D
Pošli mi to prosím na mail...jsem moc zvědavá..kontakt máš v IP ;-)
cabalkova: no já právě mám fotek asi 150 fyzicky..ty nejhezčí i velké rozměry..(10 x 15, 13X 19, 18 x 27)
tak mám dilema. Je mi líto je dát do šuplíku, když už je máme a dělat ještě fotoknihu. ;-(
Ale zase když ta fotokniha je krásná..já fakt nevím..to je ta má povaha..váhavá váha :-D
Ja bych chtela tu nejoblïbenejsi fotku si nechat udelat v nejake opravdu slusnem formatu (ja nevim, treba 25x...neco) a ostatni asi necham jen na CD k prilezitostnemu pousteni... udelala bych si z fotek aspon sporic na obrazovku, jenze my to v praci nesmime, mame nastavene jednotne pozadi i sporice... tak jedine doma... O vanocnich panich jsem taky uvazovala, ale vzhledem k tomu, ze nas ceka dokonceni domecku a stehovani, tak nevim, jak budu casove stihat... ;-) Kdybych mela 150 fotek fyzicky jako gabi, asi bych taky vahala, ale takhle... moje volba je jasna. :-)
Ahojte, chvilku jsem tu nebyla, i když nakukovala jsem pravidelně... :-D
To my ještě fotky nemáme, až zítra, takže ještě ani nepřemýšlím, co s nima. A o miminko se taky snažíme. (Mezi námi děvčaty, teď o víkendu bude pravý čas, tak zkusíme, co dovedem... :-D )
majka... drzim palec... my se snazili na svatebni ceste, ovsem jiste je jen to, ze jsme si oba privezli bacily, ja dokone podle vseho i anginu... jak jsme na tom s fazolkou uvidim tak za tyden.... ach jo, kez by tam byla. ;-)
Holky fotokniha od heysmile, by měla každým dnem přijít, jsem zvědavá =-) Máme asi 600 fotek fyzicky. Do fotoknihy jsem dala ty nejhezčí, shrnutí celého dne. :-)
zlatu... a nemela jsi problemy s odesilanim dat? Ja jsem pako, nejak mi to nejde... uz jsem jim psala na technickou podporu, ale zatim se, pacholicci, neozvali.
My máme tu exclusiv 48 stran. A fotky jsem posílala asi 7 hodin. normálně jsem dala odeslat data:a nesmíš ho zavřít to studio, musíš ten program mít pořád otevřený. tím pádem jsem nemohla nic půl dne dělat aby to nebyla pomalá rychlost.
Ahoj, tak já jsem o fotoknize vůbec neuvažovala, ale vzhledem k tomu, že nemůžu sehnat nějaké pěkné album na 13x18, tak jste mě docela navnadily. Zlatu, na kolik tě to vyšlo?
Charo, já se tu taky mezi snažilkama nechytám :-D :-D Tak mě napdá, psala jsi tu, že ti antikoncepce přijde nepřirozená a že jsi farmaceutka, Nemáš prosimtě nějaký pravdivý a trochu podrobnější článek nebo tak něco o jejích vlivech na organizmus apod.? Dík