Říjen 2008

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
tak nevěsty kolik pak nás tu je co máme termín svatby letos v tomto krásném měsíci? :-)
1
64
65
Já jsem právě zjistila, že jsem zapomněla heslo a nemůžu se na rajčeti dostat ke svým, fotkám, nezbyvá nic jiného než se s tím pohrát a znovu to tam natahat, přidám tam zrovna i svatební cestu. Během odpoledne to potom rozešlu do IP. Pro srázek by byl asi nejlepší podle mě třeba konec dubna, kdy už by snad bylo teplo a nemusely by jsme třeba někde trčet v zimě kvůli spojům atd, Brno bych myslím zvládla i já :-) . Vůbec není špatný nápad to přespání....
Profilova fotka
Ale to nebylo myšleno tak aby jste chodili na koníka,ale je dost těhulek a tam se potkáme rychleji,sem nikdo moc nechodí,většinou všechny vidím na koníkovi.Já bych byla pro Brno,nevím sice jak se spaním,ale šlo by to snad,uvidíme jak na tom budu.
Amel, já to nemyslela zle, jestli to tak vyznělo. Já vám na toho koníka taky občas zavítám :)
Profilova fotka
Margi-ne já jsem to pochopila,Klidně skoč na koně .... :-)
Profilova fotka
Tak tady je ale mrtvo. :-)
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahojte, kdepak všichni jste? Víte že už máme máme z října první miminka ;-) ;-)
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Tady už si asi s nikým nepokecám? Škoda :-( , občas přemýšlím nad tím jak se asi máte a jak jste spokojené v manželství................ ;-)
1
64
65

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?