zberuska: Je fakt, že jsem tu pravidelně ještě s Kačkou a ha24 a tarantulka taky občas písne. Tak když jsem byla v práci, tak jsem taky nestíhala chodit na pokec. ;-) :-D
Jo, fotečky jsou pěkný. :-D
Co se týká dárku, tak se určitě domluv s Kačkou a ha24. :-D
Ja sem tu pravidelne jen nepisu, ale ctu si vas celej den prubezne (kdyz nemam nejakej nenadalej kalup v praci), ale vzdycky neco napisu pak se mi to odhlasi a me se pak nechce zase prihlasovat tak pisu jen kdyz me neco zaujme nebo mam nutkavou potrebu neco sdelit :-)
a jinak přeji hezké ráno ;-)
je to divný, ale na to, že jsem se ještě nezačala učit a pozítří píšu ten blbej test, tak jsem v pohodě :-N =-) asi to dělá to sluníčko a nebo možná to, že jsem dnes dostala výplatu a byli odměny :-D
aha, no to neni moc příjemné takhle po ránu, to věřím.
Naše číča dneska selhala jako ranní buzení. Ona vždycky vstane s Danem ráno, jdem se s ním nasnídat a když odejde do práce, tak jde ke mně do postýlky a vzbudí mně 2 minuty před budíkem, ale dnes potvůrka spala a Dana nevzbudila a on ani budík neslyšel (já taky ne, ale já spím jako dřevo), tak zaspal :-D
já musím zaťukat, že moc často si věci nezapomínám, jen včera jsem doma nechala hodinky a mobil, ale bez toho se pracovat dá :-D :-p Si většinou připravuju věci večer rovnou do tašky..
No jo, u mně to bylo třeba něco do práce...těch věcí jsem tahala právě docela dost no. Ale fakt tak 1x za měsíc jsem třeba hledala klíče do práce ještě v autě a tak...
já si právě práci domů nenosím, tak hold nemám co zapomenout, no. A klíče mám na klíčích od bytu a jelikož chodím poslední z domova, tak zamykám a tudíž klíče mít musím. :-N
jdu si uvařit kafe, nějak na mě padá únava a to se dnes musím naučit 14 otázek z makroekonomie2 (v práci) =-) :-D
tak to ja piju kaficko pro netehotny protoze jinak bych asi neprezila vcera mi konecne merili tlak a po behu do ordinace a tam vazeni mereni apod sem mela uzasnych 110/50 coz je u me zcela bezny stav takze bez kafe se nejak neudrzim... ale je to jedno denne a to prej nevadi... horsi by bylo se nakopavat nejakou stamprdli :-)
já si dělám jen slabou kávu, vlastně víc mlíka než vody, a hlavně cukr :-N , ale ještě před rokem jsem kafe vůbec nepila, nechutnalo mi, ale v práci bych bez něho být nemohla. Mamča když měla vysoký tlak, tak nesměla pít kafe a ona z toho byla na prášky, tak pila myslim Caro nebo tak něco, je to jen kávovina, ale vypila jí taky dost :-p
jdu na druhou otázku :-D |-|
Holky, teda venku je hic, při představě, že musím frčet do Plzně na nákup se ale teda vůbec nikam nechce. jsem pěkně v chládečku, teď jsem dopekla omelety. Zítra už musím zavítat k paní do obchodu s těhu módou a poptat se na nějaké kraťásky. :-D Tyhle vedra jinak nepřežiju. A to bude ještě hůř. :-N :-D