kočka je na špatnou náladu to nejlepší! (když tedy zrovna nepřevrhla zrovna zalitej květináč nebo nežere bábovku na stolu a tak :-D )
ant, já se ti nedivím, taky bych se těšila, ale na druhou stranu bych se taky asi dost bála, nevim čeho, asi neznáma. Já taky asi budu matka, co své dítě nebude chtít dát z ruky, max. manžovi na procházku :-)
já bych je taky měla zalít kytky :-p
jo děti... ted je maža zase v bodě, kdy dítě ještě nechce, se z něho asi scvoknu :-D to je furt jo,ne, jo, ne a tak :-) už to beru že trpí samomluvou a dělám že neslyším :-)
tak my jsme v bodě, kdy dítě nechceme oba, tak pohoda :-D
a jen mě napadlo, když budeme dělat srazík, tak ho budeme domlouvat tady nebo v původní diskusi nebo tomu necháme volný průběh?
vůbec nevím co slunko a mimi
a taky bych zůstala tady, je fakt, že holky se budou teprve vdávat mají jiné témata, ale přišlo mi to takový zvláštní :-p nevím třeba to špatně chápu :-)
my sme v bodě kdy já nevím a manžel zrovna tenhle týden nechce :-D
kačí: já mysela že ty mimi chceš =-)
kači chtěla, ale jelikož ještě nemá rozum, tak nechce :-D
No je to složitý, já bych chtěla, ale představa, že to mimi budu mít jako už pořád, tak to mi nahání hrůzu. Taky jsem asi dost byla ovlivněna tim, že holky byly těhotný a vybíraly oblečky a tak se mi nějak zbouřily hormony |-|
Asi si chci ještě užívat, jezdit grilovat ke známým a nebát se napít a mít dilema, jestli zůstat přes noc nebo dát malý k našim nebo být jen na odpoledne, jet na dovču, jít do divadla nebo kina a tak. Prostě být nespoutaný, jak by řekl manža, "bez závaží " =-)
kačí, Deníska a slunko uvidím zítra, něco pro ní s tarantulkou máme, tak jsem jí psala, jak jí to předám a ona řekla, že se s tím má zastavit, Zítra jdu na testy těhu cukrovky, tak se tam pak stavím. Jinak poslední zpráve je, že malej přibral skoro 300g za týden, ve středu jdou k doktorce, tak pak se uvidí, jak dlouho budou ještě doma. Ale pro srazík v ZOO taky byla. Tak vám zítra písnu. :-D
dobře, tak jí moc pozdravuj!
Vy ste jí něco koupili za Deníska? Já jsem právě myslela, že jí dáme něco společně. Tak to neva, já jí/mu hold něco vymyslím :-N
ahojky, vy jste se teda rozepsaly. ;-) Ani vás nestíhám dočíst.
Maruško, moc ti to s těma rozpuštěnýma vlasama sluší. Musíš to takhle nosit častěji. Jsi moc hezká maminka.
Tak já vás jdu dočíst. ;-)
:-) tak super
u nás to bylo asi stejný vašek říkal co všechno mě s mimi čeká, a že potřebuju spát a pak už spát nebudu , tak sem říkala že mě je to jedno, jen aby se dostal do stádia, aby to někdy chtěl 8-)
my moc jikam nechodíme, takže tohle mi nějak nepřijde jako svazování.
teď spíš máme jiné starosti- vašek chce jinou práci jenže to není tak jednoduchý, holky neznáte někoho kdo pracuje tady v plzni u hasičů?
Kačí, tak jestli jako něco pro ní máš, tak jí to pak dáš sama. Tar měla pro ní super letní kalhoty s laclíkem a já přidala ještě dudlík, ponožky a brynďáček.
Já jsem si je teď taky nechala zkrátit a nelituju toho. I když se musím přiznat, že jsem se koukala na fotky ze svatby a tam jsem je měla pěkně dlouhý a teď mi nejde udělat ani culík. No, změna je prostě život. A všichni mi říkají, že až budu mít mimčo, tak budu ráda, že mám krátký vlasy. Tak teď už jenom aby se mimi zadařilo. A na Koníka teď moc nechodím, necháme tomu volný průběh a uvidíme. ;-)
Tak Andrejku pozdravujte. Taky jsme myslela, že bysme jí společně něco koupili a dali jí to v ZOO. Tak jste nás holt předběhli.