ha24: No jo, ale aspoň mají holky prostor a nemusí nic dohledávat. :-D Jinak slunko je teď chvíli na ICQ, tak mi zítra řekne, co by chtěla. Pslala právě, že spotřeba plenek je fakt velká. :-D Tak uvidíme.
Jdu přepadnout ložnici a uklidit ještě pár věcí. Tak zatím, budu tu večer. ;-)
jo to mi říkají všichni, že ty pleny sou hrozně drahý a je jich velká spotřeba, jako jestli je bude chtít není problém, jen to není dárek, co vypadá dobře :-D
právě že tátovo kolega měl mimi a říkal, že přijela každý víkend tchýně a měla s sebou dárek v podobě balíku plen...
no mi psal manža že přijede až za 14 dní, že tam budou přes víkend,i když to tak nemělo být, no jo armáda :-D
teda sem to tu 1/4 hodniny docitala ste strasne plodny...
u hasicu mam svagrovou, ale v kancelari ne u mokrejch a pak jeste Peta ma nejakyho kamarada, ale myslim ze je u nejaky firmy jako hasic nebo tak neco... poptam se... co bys chtela vedet?
co tak kdyby si udelal rekval. na bezpecaka to je ted zadany a u nas je taky jako bezpecak bejvalej vojak a ma na starosti i hasici pristroje to s tou bezpecnosti souvisi... a uz je v duchodu tak kdyby to zmaknul rychle tak treba by se hodil....
jinak u nas je neustale potreba lidi, zrovna vcera tady zase chodil obchodnik a somroval nejaky nase byvaly spoluzaky, nejlepe z oboru - stavare nebo tak neco ale za me treba taky porad nikoho nemaji... asi ani nebudu moct na tu materskou :-)
jo jinak uz mame termin bourani v byte tak uz se nebezpecne priblizuje ta nase rekonstrukce... nejvetsi sranda je ze to vyslo zrovna na vikend co je v Dobranech pout tak myslim ze sousedi budou nadseny :-) no snad nas nezaskrtej :-) napisem jim na dvere ze v sobotu dopoledne by bylo nejlepsi aby nekam odjeli... tak uvidime... mam z toho lehce nerva jak se to blizi....
mimochodem nechcete nekdo koupit kuch. linku velmi zachovalou s velkym drezem a rekonstr. drevenyma dvirkama s novyma modernima uchytkama... cca 180cm dlouhou, pak mam sporak kombinovany plyn + horkovzdusna trouba s ruznejma programama, a spousta nadobi takze tu linku kdyz by nekdo bral treba na chatu tak mu ji i vybavim :-) mam strasne veci z myho mladeneckyho bytu a jsou seskladany ve sklepe a nikdo nevi co s tim kdyz mame vsechno dvakrat...
jo peta je dneska taky na sluzebce v brne na veletrhu... tak mel jit se mnou kouknout na pidizvika na ultrazvkuk a asi to nestihne tak nas to docela mrzi tak musim jeste zaskocit domu pro fotak a natacit mu to na video ze prej ty fotky jsou hrozne maly a chce to videt...
Dobrý den děvčata!
tar, to je fajn, že už začnete rekonstruovat byteček, máte na čase, abyste to zvládli než se vám to narodí :-D a sousedi to určitě pochopí, neboj. No a o linku ani o práci zájem nemám :-N
Tak vás tu všechny dneska zdravím.
Viděla jsem malýho Deniska, je úžasnej, hodňoučkej, i když ho chvílema bylo taky slyšet. ;-) :-D Andrejka je OK, taťka hodně pomáhá a stará se. :-D
Snad budou moct už brzy ven. :-D
Ona sem do diskuse určitě přijde.
Tak se s tebou Kačí a s ha24 asi domluví sama, co by potřebovala. Ale jestli chcete kupovat ty plínky, tak vím, jaký. :-D
ahojky holčinky :-)
tarantulka: ahoj, já bych potřebovala vědět, jestli berou lidi :-| jako koho pořtebují, je to pro manžu :-)
to víš tobě do firmy bych se hodila já :-) sem stavařka :-)
tak sem petovi natocila kousek ultrazvuku na fotak jako na video a tak na to uz 10min ¨fascinovane kouka.. mame tam pekne zivyho cvrcka... behem toho ultrazvuku se otocil na bok a vystrcil na nas prdku jako ze uz to mame vypnout ze uz ho to neba :-) ale pak si to rozmyslel a zase se pekne otocil na zadicka a chvilku se predvadel :-)
asi ani ne... bricho zadny nemam spis sem zhubla... a vam to vzdycky ukazu osobne... ale jestli chces tak ti to poslu po skypu to video :-) ale musim to petovi zabavit jeste porad si to pousti a to to ma jen 30 vterin protoze sem si nevsimla ze uz to nenataci...
já jsem taky myslela, že Slunko pořídíme něco společně - říkala jsem to na srazíku Katce, ale dostatečně důrazně všem - ale Vy si teď možná víc povídáte i sami, že?
já sama sem moc nechodím, to je fakt, prostě nestíhám...