Nevěsty v Plzni 2007

Zobraz úvodní příspěvek
Zakládám nové albíčko v sekci Po svatbě, snad vám to nebude vadit, ať mají současné nevěsty prostor pro diskuzi. :-D :-D ;-)
Profilova fotka
tak dej zítra vědět! já se loučím, mějte se a zítra ahoj ha24, tobě budu držet palce na matiku, ať to je v pohodě ;-)
Profilova fotka
děkuji x-)
Zase pracujete? No, ženy, co to je za morálku? :-D :-D :-D
Jé, já si ani nevšimla, že už je tolik hodin a že už má Kačka padla...
Tak to je fajn, že se pak spolu domluvíte. Já jdu nakouknout do druhé diskuse. :-D
ha24: Taky držím palce, abys to zvládla, dej samozřejmě vědět, jak jsi dopadla. :-D
Profilova fotka
jukni a dej zprávu ;-)
Profilova fotka
je tam úplně mrtvo :-)
ha24: No jo, ale aspoň mají holky prostor a nemusí nic dohledávat. :-D Jinak slunko je teď chvíli na ICQ, tak mi zítra řekne, co by chtěla. Pslala právě, že spotřeba plenek je fakt velká. :-D Tak uvidíme. Jdu přepadnout ložnici a uklidit ještě pár věcí. Tak zatím, budu tu večer. ;-)
Profilova fotka
jo to mi říkají všichni, že ty pleny sou hrozně drahý a je jich velká spotřeba, jako jestli je bude chtít není problém, jen to není dárek, co vypadá dobře :-D právě že tátovo kolega měl mimi a říkal, že přijela každý víkend tchýně a měla s sebou dárek v podobě balíku plen... no mi psal manža že přijede až za 14 dní, že tam budou přes víkend,i když to tak nemělo být, no jo armáda :-D
ha24: No, já už jako dárek pleny dávala a sklidila jsem vždy úspěch. samozřejmě, že jsem předem zavolala, co zrovna mamča potřebuje. :-D
Profilova fotka
asi nic nezkazí :-) sem ráda že jsou oba v poho ;-) to je nejdůležitější... tak co přepadla si ložnici? ;-) :-D
Článek se načítá
Profilova fotka
teda sem to tu 1/4 hodniny docitala ste strasne plodny... u hasicu mam svagrovou, ale v kancelari ne u mokrejch a pak jeste Peta ma nejakyho kamarada, ale myslim ze je u nejaky firmy jako hasic nebo tak neco... poptam se... co bys chtela vedet? co tak kdyby si udelal rekval. na bezpecaka to je ted zadany a u nas je taky jako bezpecak bejvalej vojak a ma na starosti i hasici pristroje to s tou bezpecnosti souvisi... a uz je v duchodu tak kdyby to zmaknul rychle tak treba by se hodil.... jinak u nas je neustale potreba lidi, zrovna vcera tady zase chodil obchodnik a somroval nejaky nase byvaly spoluzaky, nejlepe z oboru - stavare nebo tak neco ale za me treba taky porad nikoho nemaji... asi ani nebudu moct na tu materskou :-) jo jinak uz mame termin bourani v byte tak uz se nebezpecne priblizuje ta nase rekonstrukce... nejvetsi sranda je ze to vyslo zrovna na vikend co je v Dobranech pout tak myslim ze sousedi budou nadseny :-) no snad nas nezaskrtej :-) napisem jim na dvere ze v sobotu dopoledne by bylo nejlepsi aby nekam odjeli... tak uvidime... mam z toho lehce nerva jak se to blizi.... mimochodem nechcete nekdo koupit kuch. linku velmi zachovalou s velkym drezem a rekonstr. drevenyma dvirkama s novyma modernima uchytkama... cca 180cm dlouhou, pak mam sporak kombinovany plyn + horkovzdusna trouba s ruznejma programama, a spousta nadobi takze tu linku kdyz by nekdo bral treba na chatu tak mu ji i vybavim :-) mam strasne veci z myho mladeneckyho bytu a jsou seskladany ve sklepe a nikdo nevi co s tim kdyz mame vsechno dvakrat...
Profilova fotka
jo peta je dneska taky na sluzebce v brne na veletrhu... tak mel jit se mnou kouknout na pidizvika na ultrazvkuk a asi to nestihne tak nas to docela mrzi tak musim jeste zaskocit domu pro fotak a natacit mu to na video ze prej ty fotky jsou hrozne maly a chce to videt...
Profilova fotka
Dobrý den děvčata! tar, to je fajn, že už začnete rekonstruovat byteček, máte na čase, abyste to zvládli než se vám to narodí :-D a sousedi to určitě pochopí, neboj. No a o linku ani o práci zájem nemám :-N
Tak vás tu všechny dneska zdravím. Viděla jsem malýho Deniska, je úžasnej, hodňoučkej, i když ho chvílema bylo taky slyšet. ;-) :-D Andrejka je OK, taťka hodně pomáhá a stará se. :-D Snad budou moct už brzy ven. :-D Ona sem do diskuse určitě přijde. Tak se s tebou Kačí a s ha24 asi domluví sama, co by potřebovala. Ale jestli chcete kupovat ty plínky, tak vím, jaký. :-D
tar: Jinak Andrejka moc děkuje, moc se jí obleček líbil, myslím, že ho dost užijou. :-D
Profilova fotka
no ja toho mam ted na chlapecky az az tak kdyby ji neco chybelo at se ozve...
jj, vyřídím, ona tu stejně co nevidět bude. Dneska jdeš na ultrazvuk? ;-)
Profilova fotka
jo jo za chvilku jeste neco dodelavam...
Profilova fotka
ahojky holčinky :-) tarantulka: ahoj, já bych potřebovala vědět, jestli berou lidi :-| jako koho pořtebují, je to pro manžu :-) to víš tobě do firmy bych se hodila já :-) sem stavařka :-)
Profilova fotka
je tu někdo koukám že tanrantulka šla koukíkovat :-)
Profilova fotka
tak ja myslim, ze jelikoz je ted uplne strasne nizka nezamestnanost tak berou uplne vsude... a ty praci mas??? ale ty jeste studujes ne?
tarantulka: Tak co mrňousek? Viděla jsi ho zase?
Profilova fotka
tak sem petovi natocila kousek ultrazvuku na fotak jako na video a tak na to uz 10min ¨fascinovane kouka.. mame tam pekne zivyho cvrcka... behem toho ultrazvuku se otocil na bok a vystrcil na nas prdku jako ze uz to mame vypnout ze uz ho to neba :-) ale pak si to rozmyslel a zase se pekne otocil na zadicka a chvilku se predvadel :-)
:-D :-D :-D To je ale krásňoučký pohled na mimíska, viď? :-D
Tak šup šup nějaké fotečky na koníka, nebo tam nechceš nic dávat? :-D
Profilova fotka
asi ani ne... bricho zadny nemam spis sem zhubla... a vam to vzdycky ukazu osobne... ale jestli chces tak ti to poslu po skypu to video :-) ale musim to petovi zabavit jeste porad si to pousti a to to ma jen 30 vterin protoze sem si nevsimla ze uz to nenataci...
Profilova fotka
jupííí, tak se mi povedlo dostat do této diskuze! to su ráda :-)
Profilova fotka
já jsem taky myslela, že Slunko pořídíme něco společně - říkala jsem to na srazíku Katce, ale dostatečně důrazně všem - ale Vy si teď možná víc povídáte i sami, že? já sama sem moc nechodím, to je fakt, prostě nestíhám...

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?