Mirco,no abych pravdu řekla tak nic :-D dnes jsem se přemlouvala k pokračování svatebních novin a ještě jsem se k tomu nedostala,páč se nemůžu odtrhnout od této diskuze :-D
Ale pomalu začnu koukat na svatební oznámení :-. na něj si sama netroufnu :-(
Ivčo, tak pokud chceš nějaké netradiční svatební oznámení, tak se poohlédní a objednej. My máme vcelku jednoduché - nechtěla jsem žádné obrázky, fotky, ani nic podobného, talže jsem to flákla do wordu a vypadá to dooooost dobře. Je to kombinace smetanovo-vínová. Koupila jsem hezké papíry - jeden mě vyšel na 4 kč, takže výrobní cena jednoho oznámka je asi 5 kč se vším všudy ;-)
Jak si představuješ oznámko?
Jsem ráda, že ti nic nepřibylo, aspoň enmusím mít depréééééze :-D :-D :-D :-D .
Ivčo, zítra budu první den doma "za denního světla", kdy si chci vyfotit jak jmenovky, tak i ten prototyp oznámka ;-) . Pak teprve můžu mít album. Nevím, zda to dám tam nebo Ti to možná pošlu do IP. Fakt ve wordu a trvalo to chvilku, než jsem si rozhodla typ písma. Pak už to šlo jedna dvě ;-) . Předpokládám, že víš, co tam chceš mít napsáno... zda oznamujete nebo něco netradičního a určitě máš i tip, jaké bys chtěla. Jdu kouknout do Tvého alba, zda to tam nemáš ;-)
Já jsem to udělala tak, aby ladilo oznámo i jmenovky - stejný papír, stejný typ písma i barva. Akorát zdobení je jiné, ale to uvidíš zítra, páč bych to dost dobře nepopsala ;-) . Aní jeden nás nechtěl lesklý papír a zlaté písmo, ale nemám nic proti tomu, když se to někomu líbí ;-)
já jsem včera našla parádní oznámení, ukazovala jsem to i miláčkovi a souhlasil. Teď už jen najít, kde mi to udělají. Zatím jsem žádnou firmu (tiskárnu) nehledala, tak uvidíme...
Jinak jsem včera lehla do postele, nebyla jsem ani v práci, tak uvidíme, jak mi bude zítra večer. Pokud mi bude stejně, jak je mi teď, tak hodím marod, někoho pošlu nakoupit a možná bych se vrhla na vývazky ;-)
x-women: Ať Tě nějaký ten moribundus rychle opustí! My máme v pondělí volno, takže pohodička. Právě jsem odstrojili stromek a zjistili, že nám neteče voda asi v celé ulici :-) . Naštěstí máme uvařeno a nějakou vodu v PETkách také, takže jsme v klidu :-) . Na vývazky bych se vrhla, ale ještě nemám stužky, takže možná příští víkend.
mirca ahoj, budulínek se má v mrazech dobře - je oblečenýl,má kvalitní fusak a kočár je super krytý tak do něj nefouká :-) ale s maminkou je to horší, vždycky přijdu jak zmrzlík ale jak svlíkám malého tak je všude krásně teploučký
no ale ted bojujem s prdíkama tak hodně pláče, jdu mu právě objednat kapky za 600
holky hledám jedno oznamko třeba poradíte - je tam holčička a chlapeček který má odtáhnuté trenky a holčička do nich nakukuje, nevíte která firma je má nebo která nevěsta je měla v albu?
Asi bys smardíku potřebovala vlézt k malému do kočáru, aby vás někdo volzil oba, co? ;-) A jéje, prdíky, ty umí miminka pořádně potrápit :-( .
To oznámení jsem někde poslední dobou viděla, tak se jdu kouknout a písnu.
smardíku,kauculacek má v albu SVatební oznámení I. asi to, co hledáš. Je v třetím řádku. Pokud si dáš hledat v albech ze svatebních příprav podle jména, tak toto album kauculacka najdeš na straně 105.
Zkusím přidat odkaz, ale nevím, zda to udělám správně http://www.beremese.cz/album/view.php...
Mirco :-) to oznámení je krásné,jak od profíka ;-) a co to je za papír,ten bílý?že to tak drží na tom vínovém podkladu :-.
No jelikož budeme mít svatbu do žluta,tak kdybych si vyráběla oznámení sama,tak bych jako podklad mohla použít žlutou čtvrtku a text napsat na samolepící bílý papír,tak jako to mám na jmenovkách.Aspon by to ladilo :-) Ted jsi mi nasadila Mirco brouka do hlavy 8-( :-D Ještě nemám hotové svatební noviny a už přemýšlím o výrobě oznámení :-( :-D
Ivčo, vínový i smetanový papír je úúúúplně normální nesamolepící a se stejnou strukturou kupovaný v Grandpapíru blízko Tesca na Národní třídě. Na tom vínovém byl jenom položený a jak jsem Ti psala do mailu, oba budou svázané stužkou, jak je v těch inspiracích. Oba papíry mají o něco vyšší gramáž než klasické papíry, ale tiskárna je vezme úplně v pohodě. Okraje jsem osrdíčkovala speciální děrovačkou, kterou jsem si objednala přes internet. Jsem ráda, že jsem Tě aspoň něčím mohla inspirovat já ;-) .
Mirco,bud vyrazim na Národní nebo si to oznámení nakonec objednám.My jich nebudeme potřebovat moc,do každého páru jedno :-. ale ono se to potom přece jenom nasčítá =-) x-)
Smardik:Jak to? =-)