Budeš příští týden už vdanou paní :-) Neuvěřitelné, jak rychle to uteklo a jak rychle to letí!! :-)
svatební náladu? Ani zatím nějak ne... je pravda, že poslední dny jsme roznášely oznámení, koláčky, dělaly se svatební noviny... atd. Spousta lidí nám připomíná že svatba je už za 14 dnů. Vastně už ani ne... ;-) Spíš mám takové zvláštní mrazení, když si na to vzpomenu :-D jen nevím zda z nervozity nebo radosti :-D :-D
Jo, za týden :-) . Nějak mi to nedochází, ale je to asi tím, že podle mě se nic nezmění ;-) . Ani mě nemrazí, tak snad těsně před svatbou se nějaké pocity dostaví :-N
mirčo, určitě :-)
Já budu nyní do začáku svatby každý den v práci a to i včetně víkendů. Tak jsem z toho trošku rozladěná.. 8-( možná i z toho to mrazení.
Taky to beru tak, že se nic nezmění. Jen že už nebudeme snoubenci, ale manželé 8-)
Adri, my jsme ani nikdy označení "snoubenci" nepoužili a vypadá to, že už ani nepoužijeme :-D . Nikdy jsem o partnerovi neřekla, že je můj snoubenec, vždy to byl partner a partnerem i zůstane. Protože manželé josu parntery na celý život, takže pohodaaaa :-)
Někdo si tak říká, ale mě to nejde :-D . Už druhý den vkuse pečeme a ještě dva dny budeme - zítra a ve středu :-) . Je, už se těším až bude po svatbě :-D
Tak to my nebudeme péct ani ň :-D Vlastně trošku... jen pro hosty na dopoledne v den "D".
Musím se přiznat, že se také těším, až bude po, až budu mít myšlenky i pro jiné věci a čas pro jiné věci 8-) Teď je bohužel jen práce, partner a svatba. Ale těším se na léto, na dovolenou, na klid :-)
Také se těším na dovolenou a klid. I když, nemám pocti, že by teď nebyl klid, akorát trošku moc práce. Ale to je tím, že peču doma. Mám tu už nastěhovanou maminku, tak mi hodně pomáhá - pořád myje nádobí, vše rovná do krabiček, sepisuje seznamy, co ještě koupit a podobně. Úúúúúúžasná pomoc!!!!! Ona je ráda, že se také může zapojit a pomoct :-) .
My pečeme všechno, ale chybí toho už jenom málo. Věnečky a svatební dort. A pak ještě naplnit laskonky. Ale to až na poslední chvíli, aby nebyly rozblemcané. :-)
Ahojky holky ;-)
Scheli:Moc gratuluji a už se těšíme na fotečky,jsem ráda že jsi s fotografkou byla spokojená,páč my máme tu samou ;-) :-D
Jinak mě taky přijde,že se vůbec nic tou svatbou nezmění =-) jen budu mít jiné jméno a prstýnek na ruce :-N
Ale už se taky těším,až bude po svatbě 8-( ty přípravy,to je fakt záhul 8-( 8-( :-D :-D
Ahojda holky, aspoň na skok Vás všechny zdravím! Těm, které už to mají za sebou moc gratuluju a těm, které to teprve čeká, přeju ať všechno probíhá v pohodičce a svatbu si krásně užijete!
Mirčo, Vy jste přesunuli svatbu už na čtvrtek? Dobu jsem sem nenakoukla a takové změny ;-) Nás to čeká v sobotu a nevím, kde mi hlava stojí :-) Teď drhnu auto, což je jak za trest samo o sobě :-) a ještě mě bodla včela :-) Ženich mi leží doma se střevní chřipkou a mamku zas chytly průdušky :-( No a já stále hubnu a hubnu... abych nestála u oltáře nahá a šaty neležely na zemi :-D
Ahoj holky!
A je po svatbě :-) . Dopoledne nám napšelo štěstíčko snad na celý život, ale odpoledne to bylo v pohodě. Jsme oba maximálně spokojeni, všem se moc líbilo. Víc jsem napsala do diskuze Viniční altán, tak pokud chcete, zvu vás tam, aby jste si mé první dojmy přečetly ;-) . Všem vám děkuji za rady a názory :-)
Mirča: tak už jsem to všechno přečetla jedním dechem!! Moc ti závidím, že už to máš "za sebou"... taky už bych chtěla :-) Jistě sis to parádně užila... alespoň z toho textu na mě sálá jen a jen pohoda a optimismus :-)
Budou nějaké fota, mirčo?? :-)
Adri: Jo, byla to pohoda a optimismus, smáli jsme se s manželem od rána až do půlnoci. Na všech fotkách jsme vychechtaní. Od svatebčanů jsem dostávali jenom pozitivní ohlasy. Prý to byla nejpohodovější svatba, na jaké byli - nikdo je do nikoho nenutil a pořád zábava plynula pohodovým tempem :-)
Na mě to nijak nedolehlo, vůbec jsem neměla tendenci slzit a dojímat se. Spíš jsme se oba pořád tlemili jako debilové, ještě i při ANO :-N :-D .
Určo to zvládneš ;-)
Mirčo, moc gratuluju ke svatbě!!!
Adri: Zdravotní problémy jsme naštěsstí ustáli :-) Miláčka střevní chřipka nechala oddechnout :-) a já chřipajznu vypudila tunama vitámínů :-) Nacpala jsem se rozpustným Céčkem v kombinaci s Echinaceou (fakt super!), strepsilsem, paralenem, kloktáním šalvěje a fakt super! Ještě jsem zvádla návštěvu revmatologie, kde mě opět frkli kortikoidy jak v tabletách, tak v injekci, takže jsem se mohla i normálně hýbat :-) Mamča se z toho taky zvládla vylízat (spíš se bojím, aby nelehla teď) a šaty ze mě nespadli (i když mi v průběhu hostiny chodili svatebčani radit, že bych měla pár kilo přibrat :-) ), takže po téhle stránce všechno o.k. ;-) :-) :-D