Červen 2009 II.

Zobraz úvodní příspěvek
tak, holky ukecané, už tu máme i II. :-D
Myslela jsem to, co si přineseme sami. Někdo si třeba přnese malé svícinky všetně svíček nebo nějaké dekorativní kamínky nebo i třeba vlastní látkové běhouny a věci podobné. Hm, budu to muset nějak pořádně domluvit. Budeme mít v dané restauraci pouze jakýsi pozdní oběd a pak se pojede na oslavu jinam. By mě naštvali, kdyby si nechali moje věci ]-(
Profilova fotka
Mirca:To co si nakoupíte sami,to si určitě můžete vzít.My to tak taky uděláme,výzdobu si budu dělat sama a nějaké věci už mám koupené ;-) To bych jim dala,kdyby mi to nechtěli vrátit ]-( ]-( :-D
Sorbon: Bych je hnala až...... :-D :-D :-D Jak jde skenování?
Já budu muset zajet do restauračky, kde budeme mít hostinu a zeptat se, jestli výzdobu udělají oni sami a nebo si musím/můžu nakoupit svoji dekoraci... :-|
x women: To bude nejlepší. TAké to takhle udělám, ale až v březnu. Zatím to nechám plavat...
Profilova fotka
Mirca:Dnes už to skenování zkoušet nebudu,pořád jsem zaseklá na výrobě těch svatebních novin-už mám 6 stran :-D My když jsme si rezervovaly restauračku,tak jsem jim rovnou oznámila že si výzdobu budu dělat sama :-) Ale v některých rest.to nedovolý,páč z toho mají peníze :-| četla jsem tu u některé nevěsty,že si za výzdobu stolů řekly i 5000,-to nevim za co ]-( x-)
Sorbon: Jsi tedy dobrá!!! S tou výzdobou to zjistím v březnu. Myslím, že je zaskočím hned tím, že nechci polévku a už vůbec ne svíčkovou!!!!!! Žádná klasika :-D .
Profilova fotka
Néé,v dnešní době ta klasika už nefrčí a nikoho nepřekvapí ;-) ale my jí budeme mít :-D :-D :-D
Profilova fotka
Nějak jsem to zapoměla dopsat 8-( nikoho v restauraci nepřekvapí,že tu klasiku nechcete :-D
Klasika je fajn, ale my s přítelem svíčkovou fakt nemusíme a polívčička v létě..... Stejně máme obřad až v 15:00, tak ať si dá před tím polívku každý doma :-D
Ahoj holky! Dnes nikde nikdo? Hm, tak asi všechny pilně připravujete věcičky na svatbu, co? :-D Já se prokousávám internetem, jelikož máme česko-slovenskou svatbu, tak sjem zvědavá jak dlouho mi bude trvat výměna dokladů =-)
Profilova fotka
Ahojky Mirca ;-) já jsem tu :-D Dnes jsem se dostala k PC až ted před chvílý,chtěla bych pokračovat ve svatebních novinách,ale nějak se k tomu nemohu dokopat ]-( To je asi tim,že zítra už se jde do rachoty :-( :-( :-) Tak se změnou dokladů ti asi moc neporadim,páč to taky nevim :-. Ale určitě tu bude nějaká diskuze o tom ;-)
Článek se načítá
Ahojky sorbon. Já jsem se dostala k počítači až teď - přítel si hrál ;-) . Ale mně to neva - dělala jsem jmenovky a jednu část svatebního oznámení. Na vyřizování dokladů po svatbě mám ještě času dost, ale po dlouhém hledání na internetu jsem zvolila strategii - zavolat si přímo na daná místa a zeptat se . Před svatbou vím co zařídit a na to další mám času dost ;-) . Máš pravdu - zítra už do práce, naposledy jsem tam byla 17.12. a hned jsem pak jela na čtyři dny k rodičům na Slovensko odvézt ježíška ;-) . Jsem úča na střední, tak už v barvách vidím tu zítřejší aktivitu všech puberťáků :-D :-D .
Ahojky holky! Doufám, že jste se s prvním dnem v práci popraly statečně ;-) . Já jo, ale bylo to fakt vyčerpávající a ráno jsme si s přítelem říkali, že si z nás určitě musí někdo dělat legraci, když musíme vstávat 8-( .
Profilova fotka
Ahojky Mirca:Teda úča jo?To tě obdivuji,já bych ty pubertáky nezvládla :-D
Ahojky Sorbon: A tos i představ, že učím jenom kluky :-D . Ale pohodička, dělám to ráda a člověk tak nějak nestárne a hodně se doví :-) . Udělala jsem dnes jmenovky. Až je zítra schválím s kámoškou, tak je vyfotím a udělám nějaké album. Dnes jsme také rozhodli, že se po hostině na 90% nebudeme přesouvat nikam jinam, zůstaneme na jednom místě. Kromě šesti lidí budeme mít všechny z Prahy, tak aspoň nebudeme muset řešit ubytování :-) . O starost míň :-) .
Profilova fotka
Mirca:Tak hlavní je,že tě tvá práce baví ;-) Tak už se těšim na jmenovky,šup sem s nima x-) Tak My sice bydlíme na Praze 6,ale hostinu budeme mít 20 km.od nás :-. A my to ubytování zajistíme a zaplatíme všem (bylo by mi blbé,říct jim platte si to sami) :-| Ale naštěstí tam to ubytování není drahé,tak to bude o.k.Chci aby tam s náma byli všichni až do konce a hlavně nemám nikoho,kdo by rozvážel :-( x-) Tak pápá,jdu hajat :-N
Sorbon: My bydlíme na Praze 4, svatba bude na Praze 2 a všichni to budou mít coby kamenem dohodil a zbytek už dojdou pěšky :-D :-D :-D :-D . Ne ne, kámošky tatínek je taxikář, tak se s ním domluvíme a on nám lidičky rozveze. Taky chci, aby tam s námi mohli být všichni až do konce a aby nikdo nemusel řídit. Desetiprocentí možnost dávám tomu, že pojedeme ke kamarádovi, který má "hospodu", ve které je možnost uspořádat rautík, grilování, prostě cokoli co budeme chtít a samozřejmě za hubičku (pouze náklady na jídlo, pití atd. bez jakéhokoli navýšení). Je tam možnost i přespat, ale nechce se mi tahat lidi takovou dálku. Také budeme platit lidem ubytování - u nás je to sice jenom 6 lidí (možná 7), ale přijedou až ze Slovenska, takže se zdrží několik dnů a zaplatíme jim to celé. Také mi teď přítel řekl, že nebudem po obřadu další program dělit na hostinu (s omezeným počtem lidí) a následně na oslavu, ale bude to hostina a oslava dohromady se všemi. Ulehčilo mi to práci s pozvánkami a tříděním hostů :-D :-D :-D . Peníze u nás nejsou rozhodující. Neznamená to, že budu bezhlavě utrácet, ale pokud mám rozhodovat: cena - kvalita, beru kvalitu ;-) . Mimochodem - jmenovky jsou vééééélice jednoduché, nic extra, ale nám se moc líbí. Tak jo, také půjdu do hajan.
Profilova fotka
Mirca.My kdyby jsme měli svatební hostinu v Praze,tak žádné ubytování nebudu řešit :-p :-D Ale budeme mít také nějaké lidičky ze Slovenska+naše všechny kamarády a rodinu (celkem cca 40 osob) tak jsme to vyřešily takhle x-) My také hostinu nebudeme dělit,budou s náma všichni od rána až do rána :-D Jinak,jmenovky už mám také hotové a byla to brnkačka ;-)
Ahojky Ivčo ;-) . Jééé, tak to budemem mít nastejno s těma lidma - také jich bude +/- 40. S námi nebudou už od rána, jelikož nechceme, aby se všichni scházeli u nás. Bydlíme s přítelem a i ve svatební den chceme mít byt pro sebe, nechci se starat o další lidi. Ani si neumím představit, že by se u nás sešlo 40 lidí :-D :-D :-D . Takře se sejdeme tak kolem půl třetí na místě obřadu a myslím si, že to bude stačit až až :-) . Aspoň bude mít každý dost času pro sebe a nemusí nikam chvátat :-) . Mimochodem, domů jsem dorazila až teď, jelikož jsem byla s kamarádkou na kafíčku, tak jmenovky vyfotím až někdy přes den, ještě za světla. vytvořit jmenovky bylo hooooodně jednoduché, navíc já je nemám zdaleka tak načančané jako Ty :-) .
Profilova fotka
Tak mi se k nám nějak vcucnem,chci aby se svatebčané scházeli tak v 11h.u nás a tak ve 12h.pojedeme všichni na radnici. Připravíme pro ně doma nějaké občerstvení,aby nám do 14.30h.(než bude oběd) nepadly hlady :-D
My bychom se také vcucli, ale když já si chci toho svého poslední den svobody ještě pořádně užít sama pro sebe :-D :-D :-D . Naši svatebčané ať se pěkně napapají doma, ale jenom lehce (budu jim to muset napsat), pak jim naplníme bříška my ;-) . Svým způsobem Tě obdivuji, ale já jsem vždycky tak trochu "jiná" a nemám ráda tradice. Jsem šťastná, že se vdávám už jako dospělá žena, která ví, co chce a nedělá něco jenom proto, že to tak má být. Každému se líbí něco jiného a to je jenom dobře. Navíc nám do toho nemluví ani rodiče - já je mám hodně daleko a rodiče partnera to nechávají plně v naši režii. Když jsme jim v polovině prosince sdělili, že se v červnu budeme brát, tak nám jenom řekli: Jé, to je ještě hodně daleko, tak nám to pak připomeňte, ať si zařídíme dovolenou :-) . Miluji naše rodiče a vděčím "někomu nebo něčemu tam nahoře", že budu mít nejskvělejší tchýni pod sluncem!!!
Kurňa, holky, tak já už budu vdaná paní zhruba ve 12:00, budu na vás myslet ;-) Obřad nám začíná v 11:30. Nevíte, jak dlouho trvá výroba svatebních oznámení, kdy bych je asi měla objednat a rozeslat? :-N Děkuji
Profilova fotka
Ahooooj holčinky tak se na vás jdu podívat po dlouhý době :-)
Profilova fotka
Ahojky x woman:Tak to bohužel nevím a též by mě to zajímalo x-) Mirca:Já také nemusim dodržovat tradice přesně do puntíku,třeba takové házení kytice :-S Vždyt v mém věku jsou už mé kamarádky vdané :-D Co dodržíme je,klasika k obědu :-D
Profilova fotka
sorbonku ahoooooooooooooooooooooooooooj holka moje :-D konečně na sebe máme štěstí :-D já mám radost :-D
Profilova fotka
Terko achooooojky ;-) No konečně jsme se našly :-D Tak co v práci,už se to zlepšilo?Určitě už máš hafo zákaznic x-)
Ahoooooj holky!!!! Teda, já jsem po týdnu v práci vorvaná jako vorvaň a dnes odpoledne jsem regulérně zalezla do pelechu a usnula :-D :-D :-D :-D . x-woman: S oznámením nepomůžu, dělala jsem sama, ale záleží u koho budeš objednávat. Někde to trvá týden, jinde i tři.
Profilova fotka
sorbon: zatim nezlepšilo..... mám novou práci a ve starý jsem dala výpověd...
teri: Chce to myslet pozitivně a určitě bude lííííííííp!!!!! ;-)

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?