ahoj holky :-) mooooc dlouho jsem tu nebyla,tak jsem se na vás přišla mrknout :-D ted prožívám krásné období těhotenství (po ivf) stále tomu nevěřím a jsem nervozní,25.7. mě čeká ultrazvuk,tak snad to bude v pohodě :-) musím si to tu pročíst,abych byla trochu v obraze ;-) :-D
jé gratuluju!!! to je krásný!!! Holky vy se máte! Moc Vám to přeju ;-) luccatko určitě to bude v pořádku!!! Držím palečky!
A jakto že jsi tu tak dlouho nebyla? =-)
nejdřív moc práce a pak jsem se soustředila na to ivf,byla to docela makačka,v prosinci nám totiž přerušili léčbu,to nebylo moc příjemný......miminek nevím kolik bude(to se dozvím až na utz)ale hned bych brala dvě,at už na to nemusím znova :-) holky jdu s manžílkem na chvíli ven,tak se zatím mějte a zítra se tu za vama stavím...pa :-)
to je dobře...v lednu se rodí hodné děti(já jsem lednáček) :-D :-D :-D pokud bude vše v pořádku,tak nás čeká začátek března.a jak je?ranní nevolnosti nebo něo jinýho?já vůbec nic,kdybych nebyla na krvi,tak bych tomu ani nevěřila ;-) :-D
no já jsem 7týden,tak snad to budu mít v klidu.... :-D tak jsem si to tu trochu pročítala,ale asi sem chodíš jen ty a nysek :-D holky já jsem vás na těch fotkách nepoznala,musela jsem se podívat na vaše svatební :-p :-D pak už to bylo v poho
taky jsem ted často na koníkovi,zrovna holky po ivf čekají na //.je to všechno zdlouhavé.....nejdřív 2měs. léčby,pak čekáš na test,pak na krev a potom na ultrazvuk......
jo holky...bojovat se musí ;-) :-D ale hlavně že to jde a snad to bude v pořádku.Někomu to nejde vůbec a to je horší....a co děláte celé dny? :-) já už jsem ten měsíc doma a můžu se nudou ukousat.vycházky jen 4hodiny denně,to je hnusssss,hlavně když je venku pěkně :-p
určitě to bude v pořádku a vyjde Vám to! Moc Vám to přeju!!! Já teď od 1. začala pracovat (po škole) a o mimčo se začneme pokoušet buď letos na podzim nebo někdy příští rok...Já ty názory pořád měním, teď je aktuální letošek :-N
Moc dobře znám tu nudu doma, proto jsem také rychle chvátala do práce...Tak zkus něco vyrábět a tak, něčím se zabavit... ;-)
škola a práce...tak to jste pěkně zaměstnaná mladá paní :-D :-D od pondělí chci už jít do práce,ale jen jako provozní.......trochu je tam pohonit,holky nedobré....nějak se jim nechce dělat a to jen sedí a sem tam jdou vyplatit maty a ještě se jim kolikrát ten zadek ani nechce zvednout ]-( šéf je brnák a jezdí tam tak 1 za týden,tak to je špatný
Tak já byla doma měsíc a půl a vycházky jsme měla hned neomezený, což bylo fajn...takže jsem asi týden byla u našich...doma jsem se taky občas nudila, ale spíš jsem lítala tady po těch stránkách a koukala na filmy, občas uvařila, poklidila a tak :-) Teď už taky chodím do práce, ale dneska jsem nějaká grogy :-( luccatko, a jak dlouho před tim ivf jste se snažili, že jste pak na to šli?? My teda holt zrovna měli to štěstí, že jsem do toho vlítla hned druhej měsíc po vysazení HA |-|
sonisek:tak to byl teda fofr :-D my jsme to zkoušeli asi 2roky.pak jsem šla za gynekologem,at se mnou něco udělá,že už jsem z toho hotová :-| poslal nás do brna a pak to začlo.1 ivf jsem měla na obilnáku-nevyšlo a pak jsem přešla do unici.ale je to všechno moc zdlouhavé....samé vyšetření,já jsem byla na laparoskopii pak na hysteroskopiji....zase musíš 3měsíce čekat než můžeš začít...po neuspěšném ivf čekáš půl roku,aby se tělo dalo zase do kupy....no už to trvá asi 5let.ted jen doufám,že na utz bude vše v pohodě :-p test i krev jsem měla pozitivní,tak snad se drží :-D :-D
Ahojky :-D holky taky je u vás tak hnusně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8-( byla jsem jen v práci a jinak dnes (vlasně i včera)zavřená doma,zkrz ten maras venku.......Já se snad na tu vycházku nedostanu :-| v pátek jdu na ten utz a jestli to bude v pohodě,hned si nechám prodloužit vycházky,protože tohle je fakt málo.a co vy?
luccatko, já měla vycházky při nemocenský neomezený, hned mi to tak u doktorky napsaly a nic proti neměly :-D Ale být omezená je fakt na palici :-/
Dneska tu je taky hnusně, vůbec mi nic nebaví...Snad se počasí na víkend umoudří 8-)