ahoj holky...jdu na vás juknout :-D tomášek je pěkné jméno...taky se tak jmenuje můj muž :-D :-D :-D já jdu ted na další pokus,13.1:mi budou zavádět mimíska....budu asi dobře na nerva,sakva ;-) :-D
no jo,ta to má mít vlastně kdy?a co ty?nějaká další škola na obzoru?u nás je to jako nějaká nemoc...každý chce jít dodělávat maturity a studovat dál....pomalu už nad tím taky uvažuju :-D
Ahoj holky,
no už opravdu počítám, jediný oficielní termín mám 25.1., tak jsem na to zvědavá...už mi to teda dost leze na mozek a už bych fakt šla rodit, páč s tím břichem se tahat je už na nerva...hm, ale co bude pak, že? Bych si to ještě měla užít, že tu jsme sami a nikdo nám tu neřve :-D
Dobré ránko,
Soni já si nějak po včerejším vyslechnutí porodu rozmyslela děti... :-N
Luc: Já jsem dodělala bakaláře, nastoupila na navazující a jaksi jsem tam přestala jezdit :-N
nysek takže škola už nebaví,ju?já si zase říkám,že to stojí dost peněz a co když na to nebudu mít ?-jako v hlavě :-N no uvidíme....a co ted děláš za práci?
Holky, díky moc :-)
Anet, na horách jo? Taky bych jela :-N
Doma to tak nějak zvládáme, někdy je to na nerv, musíme si zvykat všichni. Teď jsem tu měla týden mojí mamku a dneska má dorazit manžova mamka, asi taky na týden, tak jsem na jednu stránu ráda :-) Člověk je na začátku takovej mimo, tak já to uvítám :-)
no asi to musí být změna o 300 %... :-N tak si tak říkám, jestli si mám ještě radši užívat svých mladých let a nebo se do toho vrhnout a odbýt si to co nejdřív :-N já bych chtěla rovnou nějaké dvouleté dítě aspoň :-N
ahoj holky ;-) :-D tak nám se Ket nepodařil,takže žádný mimi ]-( naštěstí se na druhý nemusí dlouho čekat,takže příští měsíc opět začínáme :-) teda chtěli by jsme,ale dostali jsme od města byt(v katastrofálním stavu)tak to ted rekonstrujem,tak se to možná o měsíc posune,uvidím.
Ahoj holky,jen jsem vás moc chtěla pozdravit,nevím jestli si mě pamatujete,nic dobrého nás zatím nepotkalo ale snad se vše v dobré obrátí....před měsícem jsem bojovala o život,a to naštěstí dobře dopadlo...víc mám v albu na koníkovi....
doufám že jste všechny v manželství moc spokojené x-)
Ahoj Katusko, na Koníkovi tě moc dobře sleduju a je mi líto, co se ti přihodilo :-(
luccatko, a co vy? Kdy plánujete další Ket?? Držím palce, ať už se to povede :-)
A co Anet, mimi se zatím neplánuje? Nebo už je na cestě? ;-)
Jinak u nás to jde, jako s mimčem no :-N Občas dobrý , občas krize...
Ahoj holky :-)
Kačí na Tvé album na koníkovi jsem narazila o víkendu, je mi to strašně moc líto |-| Ale věř tomu, že teď už na vás čeká jen to dobré, toho zlého už bylo příliš |-|
Soni u nás se mimi neplánuje, jsem zrovna ve fázi, kdy dítě nechci, přeci jen je mi 23 :-| Manžel by ho sice chtěl, ale chápe to :-) I když u mě se chci a nechci střídá jak na kolotoči :-)
Anet a já myslela, že už se snad i snažíte :-D No ve tvým věku bych asi taky nikam nespěchala :-| Sice je to krásný mít mimi, ale na druhou stranu mi chybí trochu toho klidu, toho moci se vyspat celou noc, nemuset vstávat apod.
ha, jsem se šla podívat, jestli si někdo vzpomněl :-D
Tys byla jasná ;-)
Tak taky přeji všem pěkné výročí, pěkně si to užijte a hooodně lásky přeji x-) x-) x-)
Ahoj holky, letí to teda neskutečně, ani mi to včera nepřišlo, že už to jsou dva roky...Všimla jsem si na koníkovi, že andicek už taky čekají miminko, tady za chvíli zůstanu asi jediná bezdětná :-)