jojo, pracuju jako asistentka/recepční v jedné firmě, docela příjemný :-) jinak se poohlížíme po vlastním bytečku a začátkem příštího roku se chceme začít snažit o potomka :-) jak vy se máte?
tak my dobry, vlastni byt jsme koupili chvili po svatbe, takze od listopadu bydlime kousek za Prahou a HA jsem vysadila v breznu, tak uvidime, jak dlouho budem cekat ;-)
A jak, co se dělo???? Hele to mě zajímá. Kozo koukej vyprávět, sto let si tu nebyla a sakra si mi chyběla!
A já se teď vážně musím učit :-( ach jo. Ať už to je za mnou...
Já už se učit nemusííííííííííím 8-) Neboj, teď si to odbudeš a máš pokoj ;-)
No prostě probíraly, proč jsem se vdávala tak mladá, jestli jsme manžela uhnala :-D a tak :-.
ahoj lavazzzo, já tě občas zahlídnu na koníkovi ;-) Ale nevim o co přesně jde. Tak snad bude vše v pořádku :-)
Já už se neučím od r. 2003 a vůbec mi to nechybí :-D :-D I když teda jako v práci apod. se člověk učí pořád...ale nemusím se drtit ty bláznivý věci do školy :-D
Holky já Vám ale tááák moc závidím, že se nemusíte učit!!! Já jsem taková kráva, že jsem do toho lezla!!! A ještě jsem si podala přihlášku na pokračování :-N fakt si jako nadávám a to mě čeká ještě měsíc šrocení...
Jeden předmět mám 3., jeden 5. a jeden + obhajobu 6. no a poslední jsem si nechala na září :-N
a vůbec nic neumim :-( ;-( ;-( radši bych měla příjemnější radosti, jako Ty :-)
neboj, zachvilku to budeš mít za sebou a pak se můžete snažit :-D Tak přece ty roky nehodíš za hlavu...je to sice na palici to učení, ale už to máš za pár...mně to nebavilo na střední, ještě kdybych se měla drtit na vejšce :-D
mě to taky nebaví, tak já se vůbec divím, že na ty školy pořád lezu...No už aby bylo 7.6., to už bude alespoň nějaká jistota ale hlavně budu vědět, že do září budu mít klid a minimálně měsíc se na učení ani nepodívám |-|