11. červenec 2009

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky, holky, tak co kdo má stejné datum jako já? A co už máte hotovýho? 8-)
Profilova fotka
Marcelko, děkuji za tip, už je mám doma 2 :-D je fakt úžasnej.....děkuji moc ;-) :-)
Profilova fotka
Ahojky, tak já bílý deštník nemám. Teď je tu zrovna slejvák a bouřka, tak nevim, jak to bude vypadat v sobotu. Máme focení na zahrdě, tak snad to vyjde. Dneska jsem byla na barvení a mám tam i nepatrně melírků. Taky jsme byli na Sychrově říct, jakou chceme hudbu - včera jsme to vybírali asi do půl dvanácté večer. Na nehtech budu mít farncouzskou manikůru. Mám akorát šaty ale nemá nic navch. Zítra jedu pro šaty. Tak zatím
Profilova fotka
Martinko,vůbec není zač.....raději ale budem když je nepoužíjem co.Holky dnes nam přivezli auto v kterém pojedu,to to malej MINI COPER,jsem zněj úplaně hotová....jé mám radost,tak jsem se i projela je super malinké...dekorace vypadá dobře....přesně co jsem chtěla...první úspěch.Zatím posílám pozdravy,zde leje jak z konve a zima..... :-( :-( :-( :-(
Profilova fotka
Tak to budeš mít moc moc krásný svezení ;-) :-) Já už mám taky téměř vše nachystané, dneska dodělám tombolu, dekorace jsou přichystané.....akorát detail....nemám ten prstýnek :-( ]-( ;-( asi se ztratil někde na poště nebo nevim....vůbec nevim, co si na ten prst dám :-S
Profilova fotka
Matinko,snad to jěště dojde,my zase nemáme boty....čekáme už týden....ale boty se dají nahradit.Snad se neztratil, držím palečky..... ;-) ;-) u nás také skoro nachystáno,jěště zítra jedu do Prahy pro kytičky,dnes budu dělat jěště na auta z břečtanu velká srdce.Máme auta stejně nazdobené....na auto jsme měli štěstí,přítel pojede dva dny starým autem,jeho svěděk zrovna si dnes pro něj jede,a já mám radost že závodní auta se nekonají,jsme s přítelem každý jinej já mám ráda stará auta,žadné nobl....ale tohle je bomba,když autíčko jede,tak to vypadá jako malá myška na silnici,mám z něj ohromnou radost....jako malá...chodím se na něj dívat.....zatím pa a držím palečky jěště písni...a drž se ;-) ;-) ;-) ;-)
Ahoj, ráno jsem vyzvedla cukroví od cukrářky soukromnice na MD a je FANTASTICKÝ :-) . Pak jsme s mamkou od devíti do dvou pakovali krabičky s výslužkama, nakonec všechno rozdáme předem a jen svědkům a babičkám z daleka jedoucím to dáme na místě. Já vím, já vím, je to VÝslužka od slova "vysloužit" a zatím si nikdo nic nevysloužil, ale my si zase ZAsloužíme trochu klidu a je to fakt úleva, že už je to napůl z domu. Bereme krabici na hostinu a krabici pouze drobného cukroví (bez rolád) na pondělí do práce na poradu (tenhle týden si spousta lidí brala dovolenou, porady nejsou). Strašně se mi ulevilo, že to cukroví už máme z krku!!! Pak už jsem si jen nachala udělat nehtíky (francouzku) a doufám, že to do soboty vydrží nepopraskané. Jsem do zítřejšího večera doma sam a, poslouchám CD s hudbou na hostinu (jazz) a vybírám ta správná CD, prostě pohoda... :-) Pukanka: Strašně na Tebe myslím kvůli prstýnku, ale kdyby nedej Bože přece jen nedorazil, budeš mít nějaký náhradní, třeba půjčený? Až pak ten Tvůj dorazí, bude vše OK, je to jenom jeden den v dlouhé řadě dnů, který nás ješt čekají 8-) .
Profilova fotka
Ahojte.Tak ja uz mam vystrojeny sál,mame dort a kolacky,jeste sem v pondeli delala 2medovniky do krabicek,uz mame šatky doma.Zitra pro zbytek cukrovi porozdelovat zajet do prace a pak na nehtiky.Vcelku dneska sme to zvladly v pohode pridam par fotecek.Jinak hezke a klidne pripravy a v Sobotu Zdar :-D :-D :-D At vam to všem vyjde aj to ocasi
Profilova fotka
Ahojky holky, už z toho nemůžu spát........přeju nám ať nám to vyjde podle představ....užijte si to.....pa pa x-) Moc se těšim na všechny fotečky....
Profilova fotka
:-) Ahoj holky, nemohla jsem spát - vstávala jsem dnes v 6hod. Marti, tak ty prstýnky dorazí dneska. Včera jsem byla vyzvednout šaty a už je mám doma u rodičů. Dnes dopoledne jdu na nehty. Přes den tu ještě trochu pouklidim, nachystám postýlky pro svatebčany a ještě musim vytisknout a svázat svatební noviny a udělat dekoraci na auto. No a večer v 18hod si jedu vyzvednout dort a minizákusky. Přítel ještě spí a já jsem značně nervózní. Ještě si chci přežehlit věci na převlečení. U nás je teď hazky - svítí sluníčko, ale je docela chladno 13 stupňů. K těm deštníkům - kamarádka, co měla svatbu v červnu mi půjčí svůj bílý, kdyby pršelo. Tak hodně zdaru při konečných přípravách a zítra na vás budu myslet.
Profilova fotka
Ahoj Všem přeju aby Vám váš den vyšel podle vašich přestav,hlavně at nám vyjde počasi a pořádně si to užijte...
Profilova fotka
holkyyyy..... už zítraaaaaa...... :-D :-D :-D
Ahoj hoky, dnes jsem vstávala až v 8,00, super pohodička. jsem doma sama :-) . Teď jedu do práce s cukrovím, pak mamce udělat nehtíky a odpoledne budu koukat na telku a u toho žehlit. Připravím si věci na převlečení a svatební noc.Večer přijede můj drahouš i se svým chlapečkem. Bude u nás dneska spát, tak snad bude vše v pohodě. Varovala jsem je, že ráno v den svatby v 7,30 vypadnu a uvidíme se až u našich s kytkou. Tak snad to kluci sami všechno zvládnou 8-) . Přeju vám všem krásnou svatbu, a kdyby počasí přece jen nevyšlo, bude to tím, že nám prší ŠTĚSTÍ ;-) .
Článek se načítá
Profilova fotka
holky hodně štěstí......... :-) :-) :-) :-) :-) všem přeji tu nejjjjjjjj svatbičku :-) :-)
Profilova fotka
Holky myslim na vás......držim palečky ;-) ......jde s na to :-) Ať nám neprší, ať nám neprší, ať nám neprší....moc prosím.....pa, těšim se na fotečky ;-)
Profilova fotka
Ahojky, tak už jsem doma, nohy bolí, nevyspalá jsem, ale jinak to byla paráda, i to počasí vyšlo, i když bez sluníčka, ale aspoň nepršelo :-) Až budu mít fotečky, tak dodám detailnější popis ;-) Akorát to tak strašně rychle uteklo.....
Ahoj holky, tak jak? Dojmy? Zážitky? Já se z toho pořád nějak nemůžu vzpamatovat, bylo to strašně dojemný a emotivní. Při obřeädu slzel ženich, já se držela. Při gratulacích se držel ženich a já brečela jako želva :-) . Těšila jsem se, až to bude za mnou, všechny ty přípravy, nervy... A teď je mi trochu smutno, že už to skončilo. Nezapomenutelně krásný den. Mám pocit, že naše láska je zase o velký krok dál, ˇuž jsme tak do sebe vrostlý a spojený, že věřím, že nás nikdy nic nerozdělí... Hodně štěstí i vám všem, moc mi pomohlo sdílet s vámi ty přípravy, nervy a těšení se. PS: Nepršelo ani trošičku ;-) .
Profilova fotka
Ahoj holky zlaté...všem nevěstám grauluji...přeji jen to nej........ :-) :-) :-) :-)u nás se svatbička zdařila dle našich předstat,vše naš přání byla splněna a já spokojená.Pršelo nám jen když jsem jele svým autíčke což vůbec nevadilo...pršelo štěstí doufám.Jinak se počasí povedlo na focení i svítilo sluníčko,už se těším na fotěčky. :-)
Profilova fotka
Ahojky, všem vám moc gratuluji, přeji hodně lásky a ať nám to vydrží navěky ;-) :-) Včerejší den byl naprosto úžasnej, nádhernej, skvělej..........ani ve snu jsem si to takhle krásně nepředstavovala. :-) Co se týče slziček, já jsem se u obřadu ještě držela, ale při gratulacích jsem bulela :-)
Profilova fotka
Ahojte všechny vdane paničky.Preji vsem jen to nej.Nam to taky skvele vyslo zenich bečel jak malej a to jeste pred obradni siní,ja se drzela statečne jen v koutecku slzicka byla.Dneska sme si uz zajely pro veci a zaplatily no moji rodice se stoho budou dlouho vzpamatovavat platily sme 42t.A v patek nam pan volal ohledne hudby ze dojede nekdo jiny ze jich je 3 a do pul noci 6500 ale muzu rict hruza a des.Kdyz hraly rychlejsi a vseci byly na parketu tak zacaly hrat pomale a prej mely dlouhe pauzy.Ja to nak nesledovala ja porad nekde pentlovala.A nejhezci bylo kdyz sme vecer poustely lampion prani to svedkyni moc dekuji,se mi tam pak vecer chudera opila :-D cely den ridila.pak dam nake fotecky zatim takove lait.
Profilova fotka
Zatim prvni fotecky z naseho fotaku doufam ze se co nejdriv dostanou vsechny fotky knam at mam na co koukat)) ;-)
Profilova fotka
Ahoj holky, tak už to máme za sebou... :-) vložila jsem už album,ale zatím tam jsou jen fotky z našeho foťáku,moc jich není. Postupně to přidám. Tak jak jste si to užily? Já úžasně,byla jsem ten den hrozně šťastná! Tak vám všem přeju moc šťěstí v manželství! Už jsme vdané, to snad ani není pravda...
Profilova fotka
Už mám taky albíčko, tak se můžete mrknout :-) Akorát mám zatím taky jen málo fotek od jedné kamarádky, postupně přibudou další...
Profilova fotka
Hezke fotečky máte
Ahoj novomanželky, přeju Vám všem hodně štěstíčka. Strašně rychle to uteklo, ale bylo to krásný. Moc jsme si to užili a doufám, že nejenom my.
Profilova fotka
ahojky vdané paní.. Tak už to máme za sebou..takových příprav a už je to pryč.. :-( Nám se to moc povedlo. Byl to krásný den jen se mi zdá, že strašně rychle utekl..Všichni se moc bavili, to jsem opravdu ráda. Doufám, že se to všem také povedlo a nebyly žádné komplikace
Profilova fotka
Ahojky, přeji všem nevěstám - manželkám šťastné manželství plné lásky a porozumění. Veru: nám se vše vydařilo, náramně jsme si to užili, tombola se vydařila, karaoke bylo úžasné a vypouštění lampionů o půlnoci nemělo chybu....všichni z nich byli nadšeni. Jediné o chybělo byl můj prstýnek.....ale ten mi včera přítel přivezl, takže už jsem na to skoro zapoměla.
Puk: Nauč se už říkat Manžel a ne přítel :-D Jo, taky už mám něco v albíčku.
Profilova fotka
ahoj holky.....moc zdravím mladé paní.Magdi :-) :-) :-) no to byla změna...jako filmová hvězda....krásné album,účes paráda.Já mám jem fotky zatím amaterské....jěště čekáme.Už se moc těším.Eliška měla horečky hned po svatbě ale už je dobrá.Jinak u nás panuje spokojenost,zaplitili jsme hostinu,byli jsme mile překvapeni částkou,bylo to samé milé překvapení,až jsme s manželem :-) :-) oba plakali. Máme okolo se prima kamarády,a to je to nej.holky mrkla jsem na vaše albíčka všem vám to moc sluší :-) :-) :-) :-) radost se dívat.přejeme všem krásnou svatební cestu...u nás budou hned dvě.....jedna dárek od manželova svědka.....už se těším,vůbec jsem to nečekala,tolik krásných darku.Mějte se moc fajn M.
Profilova fotka
ahoj holky, tak jsem doplnla fotky do albíčka, už jsou i profi, moc se nám líbí a co teprve DVD je to fakt krása!! Jsme moc spokojení! Od včera už mámei oddací list, takže to máme potvrzený černý na bílým :-D už se moc těšíme na svatebku..už v úterý letíme..hurááá Tak mrkněte na moje další foto,papa
Profilova fotka
Ahoj holky, tak už sem konečně taky píšu. V sobotu to bylo nudherný. Pršeno nám chvilku na začátku focení. Ke konci focení už mi bylo trochu chladno. Obřad byl krásnej. Přišlo se na nás podívat hodně lidí. Hostina byla perfektní - výborné jídlo (všem chutnalo). Kapela byla super - hráli od 16 hod do 01:15. Hezky jsme si zatancovali. Unesli mi ženicha :-D byla to teda legrace. Včera jsem si byla pro oddací list a změnit bydliště. Taky jsem byla na občance, ŘP, evidenci vozidel a VZP. Dnes jsme si byli vyzvednout s manželem fotky - paní fotografka nám je dala i do albumů - jeden velký pro nás - a 2 malé pro rodiče. Video jsme ještě neviděli. Teď čekáme ještě na fotky od kamarádů - pak sem nějaké dám. Holky (vdané paní) na vaše svatební albumy už jsem koukala - jsou krásné. Papa

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?