11. červenec 2009

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky, holky, tak co kdo má stejné datum jako já? A co už máte hotovýho? 8-)
Profilova fotka
vercad: My to budem mít tak, že propíchneme tu myrtu špendlíkem, tím samým, co je zapíchlj v mašličce a společně se to připíchne k oblečení. Myslím, že nějak svazovat to nemusíš, je to zbytečná ztráta času...
Profilova fotka
Fakt jo? A to takhle jde? Jen špendlíkem?To bude držet? Tak moc děkuju za radu ;-)
Profilova fotka
Ahojky, my to budeme taky jen připichovat špendlíkem k vývazkům......holky ještě mi nepřišel ten prstýnek....doufám, že v úterý přijde, jinak už to snad nevydržim a rozjedu se pro něj.....měli ho ve středu poslat, tak snad....
ahojky nevěty, vývazky s myrtou taky píchám špendlíkem :-p my máme prstýnky asi od února a každý den na ně chodím kouknout tak dvakrát :-D mě ještě nepřišla panenka mám ji objednanou už tak d měsíce tady z bazaru. tehdy nevěsta teď maladá paní se vdávala 6.6. a slíbila že jí pošle. no sice se spožděním mi napsala, že jí poslala minulou středu. ještě nedorazila a to je už přes týden. ;-( ach jo snad dorazí
Profilova fotka
ahoj,já asi budu dávat samotné vývazky bez myrty,také to nevypadá špatně.tak snad vám to holky všechno dorazí včas.já bych z toho byla šíleně nervozní.naštěstí už máme všechno.nejnáročnější bude příští týden,budem dodělávat cukroví a rozvážet výslužky,takže se máme na co těšit :-N
Profilova fotka
Ahoj holky zravím,za týden už budem vdané :-) :-) :-) Jsem zvědavá jaké bude počasí,docela se obavám že bude zima,ale to se nedá nic dělat.....nějak bude.U nás nikde myrta nebyde....máme sice vývazky v barvě smetonovostarorůžové ale rozhodla jsem se že všem dám živou kytičku,jedu si v pátek pro 80 růžiček tak se vyřádím.pomalu už mám dekorace na auta hotové jěště budu dělat z břečtanu velké srdce na obě auto,sice máme v záloze na mé auto vymyšleno něco jiného ale bojím se zda to zvládnem viz foto v mém albu.Budeme mít půjčené auto,nevím značku ale je to malej brouček....chtěla bych zkusit udělat z něj nevěstu se závojem a nalepit řasy a pusu ale asi to nezvládnem.Je toho moc.Zjistila jsem že v den svatební sama domů dorazim tak na 11,30 hod.Věškerou dekoraci dělám sama tka nevím nevím.Holky už začínám plašit.Co vy jak jste na tom?????
Profilova fotka
Marcelko, lepší 20 stupňů bez deště, než to co je dneska dusno, bouřky, déšť a celý den dokola....hrůza.... ]-( Já Marcelko taky plašim, nic nestíhám......šijeme tunýlky na organzu na dekorace do kostela, pak musim nastříhat mašličy na zrcátka a kliky na 20 aut, dodělat jmenovky, udělat etikety na svatební slivovici....svatební vína ještě nedošla, tak snad dorazí včas.....a s napětím čekám na svůj prstýnek....do toho je tady ve Varech filmovej festival, takže úterý zabiju tam, zítra jsem v práci, v pondělí manikúra a pedikúra, ve středu mám ještě zubaře :-D , čtvrtek jedeme do Brna pro dekorace a pak už pátek...nazdobit kostel i altán a v sobotu se jde na to :-D je to hrozný fofr.....ale těšim se ;-) :-)
Profilova fotka
Martinko,snad to zvládnem,u nás je strašně vody.....snad to ustane máme tady hodně rybníku...vedlejší vesnice byla také vytopena.Máš pravdu ......jen bez deště.já také moc nestíhám máme jen 18 lidiček a práce také hodně.Prstýnek určitě dorazí :-) :-) bez obav.jak koukám také toho máte hodně.já vše dělám sama přítel je na závodech.Snad dorazí v pohodě,pokaždé mám obavy.jinak se také celkem těším,sice je to honička ale snad se zadaří ;-) ;-) držím palečky zatím pa M.
Profilova fotka
Ahoj holky, tak Marti prstýnky určitě dorazí. Evi a panenka taky. No, já jsem byla klidná do včera, kdy jsme měli sraz s našimi řidiči a ptali se jak to bude a tak. Tak jsem začala trochu nervóznět. V sobotu jsme byli odvézt cukrářce suroviny a příští pátek si pojedeme pro dort a minizákusky. Včera jsme uklidili celý byt, ne jako že bych normálně nuklízela. Na ukli jsem tak trochu ujetá. x-) No v úterý jedu na koušku šatů, ve středu na melíry a ve čtvrtek vyzvednu šaty. V pátek pak musim nakoupit kytky na auta a nachystat mašli na auto - z vlizelínu. V kolik budete v sobotu vtávat? Já mám mám svatbu v 11 hod. Kadeřnice a kosmetička říkala, že jí to zabere tak 2 hodiny. V 9 hod k nám budou jezdit svatbebčani a v 10 hod musíme odjet na zámek. Tak zatim papa
Ahoj, tak dneska jsem opět navštívila kadeřnici, opět neštastná z mojí přerostlé ofiny, opět mi ji neustřihla :-( . Že prý to tam při česání bude potřebovat, no tak doufám, že ví, co dělá ]-( . Věší krabičky už mám, menších mám ale poněkud málo, tak sháním jako blázen 14,5 x 14,5 s víčkem, kdybyste někdo o nějakých věděl... Pro cukroví jedu ve čtvrtek ráno, rolády budou jen v sobotních výslužkách (a těch do svatby samozřejmě), ale protože mají v práci všichni dovolenou, budeme nějaké dávat a ž v pondělí 13.7. A tam místo máslových rolád dám čerstvé koláčky, které si vyzvednu v pondělí ráno. Vývazky dáváme bez myrty, máme vínovo-bílé a nějak se to tam nehodí. Mamce bylo líto, že už půl roku opečovává myrtu jako oko v hlavě, tak jí nakonec od¨stříháme a větcičky použijeme s malýma bílýma mašličkama na ozdobu výslužek. Začala jsem řešit hudbu na hostinu - už mám Dianu Krall - moje oblíbená jazzová Kanaďanka - klavíristka a zpěvačka. Hudbu na obřad nechám na paní matrikářce. Začínám trochu plašit - pořád si nejsem jistá, zda to celé zvládnu... :-(
Profilova fotka
Ahojky holky, doufám že jste si užily prodloužený víkend.....já finišuju v přípravách......záclonky do altánu jsou ušity, včera jsme nachystala mašličky na auta, trošku jsem sisálem přizdobila svíčky na stoly, nakoupila jsem tombolu....až na pár drobností mám všechno, už jsem připravila i pytlíčky s rýží....teď ještě musim vyrobit etikety na svatební slivovici, zajistit povolení k vjezdu pro auta a dochystat dekorace do kostela a je to asi vše:-) Taky bych měla vymyslet na co budeme tancovat první tanec, ale to už jsou drobnosti.....tak to snad to všechno zvládneme:-)
Profilova fotka
Ahoj holky,víkend byl krušný......konal se velký úklid,mýtí oken.....uklid altánku...ale celkem se to zvládlo.Dnes je i hezky,zde na jihu čech.Dnes jedu ke kadeřnici jěště na barvení,pak nasleduje zkouška hudby na zámku,přání přítele při prstýnkách nám bude hrát JĚŠTĚ ŽE TĚ LÁSKO MÁM od Petra Koláře.Jěště dnes jedu sestavit menu,bude porada s majitelkou res.je velice ochotná.Zítra následuje pečení medovníčku a sv.koláčku.Chystam se na srdce z břečtanu,snad to zvládnu sama.Asi budou obě auta stejná.Naše dcerka asi bude na obřadu u nás v náručí,tak počítám koupit dnes jěště malej prstýnek a taky dostane,když něco vídí už křičí taky chci. :-) :-) :-) Jsem zvědavá jak to brouček zvládne.Holky celkem jsem v klidu,je to divné ale zatím pohoda,ale ono to přijde ;-) ;-) ;-) holky posílám pozdravy do všech koutu čech,držte se,a doufám že si písnem jěště těšně před.nějaký čas jsme spolu prožily :-) :-) :-) zatím pa ;-)
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj holky,pěkně ten čas letí...nedávno jsme si říkaly kolik nám zbývá ještě času..a už je to tu! Já se teda tak těším!! Zatím nějak nervozní nejsem,ale ono to asi přijde..zítra chci jít na poslední zkoušku šatů,ve čtvrtek je musím vyzvednout a zavést k našim..v pátek vyzvednout dort a cukroví a všechno přichystat,snad všechno zvládneme bez problémů a na nic nezapomeneme..jediný čeho se bojím je to počasí.. :-| zrovna nějak teplo být nemusí,hlavně ať je aspoň polojasno a neprší.. Od čtvrtka mám dovolenou,takže se tu už asi neukážu,naposledy zítra a pak až vdaná paní :-)
ahojky dnes pečeme rolády do výslužeka a ještě nějakou dobrou buchtičku, která musí nějaký den uležet jako medové řezy. Zítra nás čeká pečení koláčku. To bude fuška. No mě vlastně to pečení nějak obešlo budu totiž v práci, ale moje mamina a budoucí tchýně si to pořádně užijí :-D :-D :-D já sem nervozí až hrůza. objednaná panenka stále nedorazila ]-( ale co se dá dělat. ta paní co mi jí posílala už jí poslala 24.6.. pošta je nějaké pomalá ]-( no já se sem ještě dostanu ve středu a ve čtvrtek taky juknu. To budem rozvážet výslužky a musím si jít nechat udělat krásné pacičky. šaty vyzvedávám až v pátek a to už se budou zařizovat takové maličkostii jako vyzvednutí a odvoz dortu do restaurace spolu s koláčky a roládami a slanámi věcmi (brabůrky, ryčinky.......) vyzvednout kytky a některé odvezt na hřbitov babičkám ;-( a tak dále........ bude tofuška, ale snad to zvládnem. Berete na Radnici taky výslušku oddávajícím? my jo, ale nevím jestli se to ještě dělá. mamka říká, že když se vdávala tak jim tam nesla i flašku vína. :-| očekávám dopovědi :-D :-D
Profilova fotka
evcounek: tak já neplánuju dávat výslužku oddávající a flašku už vůbec ne. Je to jejich práce,jsou za to placení a my jim ještě platili poplatek za obřad mimo obřadní síň, takže co. Podle mě je to každýho věc,ale já se teda nehrnu jim něco dávat ;-) a určitě to neber podle maminky, vždyď je jiná doba, prosím tě kdy se vdávala - před 30 ti lety? Já bych to s tím nesrovnávala ;-)
ahojky Janinko: mamka se vdávala před 35 lety :-D ale velký rozdíl to není. byly jsme na čumindě :-D minulý týden a tam krabičku zapoměli v autě a jeden ze svatebčanů pro ni běžel na konci obřadu. :-N tak jsme se pojejich vzoru domluvili jen na krabičce a víno ať si k tomu koupí když budou chtít :-N no asi ně protože budeme mít s nimi přípitek tak nakonec dostanou skleničku bohemky :-p :-D :-D
Profilova fotka
no já to teda neberu podle toho jak měli svatbu naši..budeme to mít podle sebe. Ale tak jak píšu,každý to má jinak :-) Holky, nevíte o nějakým zvyku/tradici - když se před restaurací rozbíjí talíř - to je jasná klasika, tak ještě o nějakém rozhazování mincí,zlaťáků??? Na hotelu nám něco takovýho říkal,že to budem taky mít,ale nevíme co to znamená a co máme dělat-jestli je sbírat či co... :-o
Profilova fotka
My taky nic oddávajícím dávat nebudeme.. Dáváme jen našim kamarádům a známým a to stačí :-) Rozhazování míncí neznam. Znam akorád, že se vezme nevěsty střevíček a tam se vybíraj peníze, nebo se vydražuje podvazek a jinak nic o sbírání mincí nevím.. S tim střevíčkem nebo podvazkem nevím, jestli budem něco dělat. Je nám blbý,když dostanem jako dary peníze, a pak po nich ještě chtít další. Hlavně máme hostinu na velký chatě, a tam si peníze brát asi určitě nebudou, protože si tam ani nic za ně koupit nemůžou, všechno pití a papů tam budou mít zadarmo.
Profilova fotka
Ahoj holky, tak o tom rozhazování zlaťáků nic nevim, nikdy jsem to neslyšela. Největší strach mám z toho, co si na nás vymyslí po obřadě ti, co se přijdou podívat a kamarádi. Dnes jsem byla na zkušce šatů a ve čtvrtek si pro ně jedu. Zítra jdu ke kadeřnici na melír a pak pojedeme na Sychrov - domluvit si hudbu. Dali nám seznam písní, ze kterých si můžeme vybrat po obřadu. Je jich tam hodně, ale nic moc. Od soboty je mi tak nějak zvláštně - jako před zkouškama ve škole. No je mi trochu zle, tak snad to všechno dobře dopadne. Hlavně, aby vyšlo počasí - u nás teď prší, ale celý den bylo hezky. Papa
Profilova fotka
Na svatbě kamarádky jsem to rozhazování zažila - házeli jim mince na zem a oni je sbírali :-)
Holky, máte bílej deštník? Nebo budete mít jen takový normální barevný deštník? Já bílý nemůžu nikde sehnat. Teda začala jsem shánět dneska pod vlivem posledních předpovědí. Asi nám to štěstíčko skápne. A černý deštník pro ženicha taky nemáme, jedině asi čtyři propagační s různýma reklamama :-S
Profilova fotka
roko: díky, tak to jsem ráda,že to někdo na svatbě zažil :-) takže jde o to kdo jich jako víc nasbírá?? magdi,já teda deštník bílej nemám, pořád tak nějak doufám že pršet nebude :-D ale asi by bylo od věci si ho pořídit....v posledních dnech je fakt hrozný počasí, člověk neví jestli bude pršet, bude bouřka nebo krásně.. :-|
Ahojky :-) Tak sem nakukuji naposled,začínám balit a zítra vyrážíme směrem na jih :-) (jsem ze severní moravy,ale brát se budeme na jižní ) Deštníky doufám potřebovat nebudeme :-o Od rána sleduji předpověď počasí na všemožných stanicích :-D a vypadá to příznivě,teplo tak akorát a semtam přeháňka,žádné slejváky uuuuuuf ;-) Ale to už všechny víte :-D Jsem zvědavá,jak zapracuje nervozita a ž se zítra přesuneme na místo činu x-) A teprve nám začne kolotoč,teda spíše mně.Holky budete mít gelové nehty?Já se pořád rozhoduji jestli jen francouzkou manikůru,nebo přímo na gelovky se zdobením.Hned zítra jdu ještě na melírek,dnes pro kytku na auto a šaty pro družičku. Všem Vám přeji ať Vám Váš vysněný den výjde podle vašich přání.Nashledanou,jako paní..... :-D
Profilova fotka
já taky doufám,že deštníky nebudou potřeba.. já gelovky budu mít určitě,už jsem jim podlehla před půl rokem,přijde mi to hezčí a upravenější ;-) ale to je individuální..zase si je dávat jen na svatbu a pak je sundat je podle mě hloupost..
Čauky nevěstinky, já mám gelové nechty ale udělané jako francouzskou manikůru. Na svatbu si nechám na ní nalepit nějakou bílou kytičku aby to vypadalo slavnostněni. Jinak deštníky jsem objednala přes internet tak před 14 dny. po pbjednání mi přišly do druhého dne PPL a nebyly ani moc drahé. Asi tak 92,- jedena + poštovné. Původně to jsou taky reklamní :-D ale nemusely se nechávat potiskovat. Problém je ten že potřebují napsat závaznou objednávku na nali nebo pošou či telefonem. Nervozita pracuje na plné obrátky. V lednici mám nastěhované buchty a přibydou ještě přibudou rolády a já nevím co ještě. Snad se udržím a nevrhuńu se na to :-D :-D :-D :-D
Profilova fotka
Holky zdravím,dnes jsem si koupila deštník :-( :-( mám obavy že bude pršet,u nás na jihu hodně prší.....skoro každý den,narazila jsem na pěkné v Jysku asi za 79,-kč. :-) :-) :-) jinak jsem docela v klidu,přípravy vrcholí,vše v pohodě...je to divné ale klídeček.
Profilova fotka
Ahojky holky moje, co nám to hlásí za hnusné počasí? Mě snad trefí :-( Mám krásné nové gelovky, mám radost....pak je přidám ;-) :-) Marcelko, je ten deštník bílý?
Profilova fotka
Martinko,je bílo - průhledný,hlavně je hodně široký píšou šířku 100cm což je super....vypadá dobře ,dnes jsem ho kupovala,já mám světlý a přítel tmavý ale ten už jsem měla doma,ale za ty peníze je ten bílý super,počítám že stejně bude pršet,tak ho budu mít v autě :-( :-( :-(
Teda holky, vy jste mě s těma cenama deštníků dostaly... Já jsem dnes koupila bílý deštník za 440,-, je teda fakt, že je krásný a hodně kvalitní, ale ta cena :-| . No nic, po svatbě ho prodám na bermku, teď už vím, že nevěsty jsou v zápalu příprav schopny koupit kde co za téměř jakoukoliv cenu ;-). Aspoň mě uklidňuje, že Jysk tady nemáme a bohužel jsem to nestihla přes internet, taky jsem koukala na ty reklamní bez potisku.
Profilova fotka
Martinko,deštník jsem zkoušela je fakt dobrý..... ;-) ;-) ;-)unasím i potom.....holky zde je strašné počasí....zima...nevím jak to zvládnem :-( :-( musíme doufat

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?