11. červenec 2009

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky, holky, tak co kdo má stejné datum jako já? A co už máte hotovýho? 8-)
Ahoj holky, vcera sem objevila jednu stranku se satama na miru:) moc se mi ty satky libi a sou v cenovej relaci do 4tis..coz je docela paradni, tak o tom zacinam premyslet:) Tak se taky mrknete a napiste co si o tom myslite:) Odkaz: http://www.saty.7x.cz/svatebni-saty-o...
Janinka22 díky za pochvalu,snažili jsme se :-D Terrorka já bych si asi nevybrala,mě se prostě líbí ty co mám v albu,ale hodil by se mi modrý pas,protože ženich jak doufám půjde v unyformně,ale jemu se nelíbí,on by raději ty klasické se spoustou spodniček :-p
Profilova fotka
no,to uteče jako voda...jj konečně budu arašída KK...to si přeji od 6ttřídy :-D
Ahoj holky, přidávám se k Vám, máme už termín a místo, jinak vůbec nic, nebyl vůbec čas, tak doufám, že snad už se to nějak začne hýbat :-)
Profilova fotka
a kfde to budete mít zuzko...a jakou máš představu?? :-D :-D
Ahoj, budeme to mít u Plzně, na hostině se s přítelem vůbec nemůžeme shodnou, on to chce pak v Plzni, já mimo :-( jinak se začínám teprve porozhlížet.
Profilova fotka
Vítám Tě,Zuzi. No myslím že máš nejvyšší čas začít zařizovat! Ten půlrok uteče jako voda! To je zlý, když se nemůžete shodnout...to je docela důležitý,tak snad uděláte nějaký kompromis ;-)
Uvidíme, nějak to dopadne. Koupili jsme do toho pozemek a chceme začít stavět, tak budou rozhodovat i ceny.
Profilova fotka
Páni,tak to jste si na bedra vzali hned dvě velké starosti na jednou...no ale záleží jakou máte o svatbě představu, podle toho bude velké/malé zařizování... Chápu, že tím pádem pro vás bude rozhodující kolik co stojí-bydlení je v tomto případě důležitější ;-)
Profilova fotka
nezáleží jestli bude velká nebo malá skoro vždycky je prostě ten den krásný pro ty co se berou ne,přeci.... :-D
tak co holky, neco novyho v pripravach? u me nic:-)
Profilova fotka
ahojky,u mě je nové,že jsem byla v pátek na zkoušce šatů a mám vybráno :-) fotky mám v albu. Jinak zítra jdeme ke zlatníkovi vybírat prstýnky,tak jsem zvědavá...
Článek se načítá
Profilova fotka
my jsme byli vybírat prstýnky v sobotu...máme objednáno azaplacenou zálohu také je máme v albu tak jukněte i tam mám vybrané a zaplacené šatičky...a docela :-D :-D :-D dost blbostí okolo
Profilova fotka
Ahoj holky, tak včera jsme si vybrali prstýnky, takže už se nám budou vyrábět mám je už v albu, ale na obrázku nevypadají tak hezky jako v reálu... vyjdou nás nakonec teda kolem 13 tis., ale budu tam mít diamanty, kombinace zlata bude jako na obrázku, ale kamínků budu mít o dva míň-to bohatě stačí Co nového u vás????
Profilova fotka
ahojky mužu se taky přidat?po 10letech a narozeni naši krasne holčičky jsme se konečně dohodly a berem se 10.7. ve 12h v Říčanech u Prahy,strašně se těším ...
Profilova fotka
iira: ahojky,jak jsi daleko s přípravami? :-)
Ahoj holky...Přesně včera jsme se s přítelem domluvily na tutom termínu ;-) Ale máme zatím vybrané jen místo... Kde se budete vdávat???
Profilova fotka
ahoj děvčata tak máme termín taky 11.7. moc se těším a co se týče salonu adelle mám tam už obj. šaty a už sou i hotové.Paní na mě působí velmi příjemně a je velice ochotná
Profilova fotka
Ahojky:) - taktéž se přidávám:) 11.7. - doufejme, že bude krásně a zároveň ne příliš vedro, aby nám netekly dorty ;DDD... Co už máte hotové? Já ještě studuju, tak toho mám dost ve škole (zkouškové) a na přípravy není zrovna moc času - nicméně úspěšně googlim:). Dnes jsem byla se snoubencem na svatebním veletrhu a objednali jsme si prstýnky - poskytovali 20% slevu, tak nás překrásné prsteny vyjdou na nějakých 7000kč. Příští týden jdu do salonu v Pardubicích, kde mám vyhlídlé šatky...Nic víc zatím nemáme...No vlastně tuto neděli 1. setkání (příprava s knězem) na faře. A co vy? Pochlubte se ;-D
Profilova fotka
Hmm? tak copak? pročpak sem nikdo nic nenápíše? Snad jste nezměnily datum??? :-o :-| :-(
Profilova fotka
A já budu pruuudiiittt!!! ;DDD Mám totiž chřipku a tady si se mnou nikdo nechce povídat...;DDD
Profilova fotka
crawler: ahoooj,ja nepisu protoze jsem na nemocenske a doma nemam skoro internet..takze pisu jen kdyz jsem v praci :-) ale doufam,ze od ctvrtka budu uz v praci..my mame misto,hudbu,fotografa,dal mam vybrane saty,kosmeticku,kadernici,prstynky bychom meli mit uy tento mesic :-) Kde budete mit svatbu,odkud jsi?
Profilova fotka
janinka: já jsem ze Svitav, přítel ze Slatiňan (u Pardubic). Brátt se budeme u nás ;)...Hlásím, že už mám šatky - zamluveny v saloně v Pardubicích, jsou z Ruska a uchvátily mě...Začali jsme pracovat na oznámení - budeme si ho dělat sami a stejně tak i vývazky (na těch už se taky začíná pracovat)...Hostina nám zatím činí problémy, protože vyhlídnuté místo (restaurace) mění majitele a těžko říct kdy a jak se to rozjede... A k organizaci - obřad máme ve 14hod takže k jídlu se dostaneme tak v 16.hod. - dali byste 2 teplá jídla nebo jedno a večer studený raut? Nebo jak to provedete vy???
Ahoj holky:) Tak my už máme zamluvené místo, svatba bude na zámku:) a už mám také zamluvené šaty... Na příští víkend plánujeme zamluvit restauračku... Taky máme obřad ve 14hod... a také řešíme jako Crawler otázku jídla a občerstvení... Mysleli jsme tak v 16hod začít se slavnostím "obědem" a tak kolem 19-20hodiny dát ještě jedno jídlo např. formou guláše nebo tak podobně.... Jinak poradíte mi co by měli mít za úkol svědkové??? Vím, že by měli trochu hlídat jakoby chod svatby, ale nic moc dál nevim...no a samozřejmé jsou ještě jejich podpisy :-) A co si myslíte o zábavě už v samotné restauračce? Vymýšlíte např. nějaké "soutěže"? Tak zatím a přípravám zdar:)
Profilova fotka
Holky,my budeme mit obed a vecer pak grilovani s rautem,to si myslim ze je lepsi nez dve jidla,ale to je nazor od nazoru.. :-) Jinak asi nejakou zabavu/hry vymyslime,aby to nebyla nuda :-D ale co konkretne zatim nevim
Profilova fotka
pierka: Taky se přikláním k rautu či grilování... Co se týče svědků, tak ti mají na starosti organizaci svatby - tzn. že by měli zajistit prakticky všechno, aby svatba šlapala bez problémů a aby nevěsta se ženichem si mohli užívat a ne myslet na to, kdo koho odveze domů, aby se nezapoměla dát výslužka tomu a tomu, prostě aby to všechno probíhalo hladce...a co se týče těch her - tak to by měli taky mít na starosti svědci, ale aby se z toho chudáci nezbláznili, tak se o to můžou podělit i ostatní...:)Já osobně jsem si za svědkyni vybrala svou nej kamarádku, ale ona je bohužel v tomto směru tak nějak neschopná a stydlivá, takže ona bude mít na starosti opravdu asi jen ten podpis a budu muset poprosit někoho jiného...
Taky jsme přemýšleli o grilování, ale zase bychom museli někoho pověřit tím aby se o to postaral a tak... A přeci jenom než se ty jednotlivý masíčka udělají tak to taky trochu trvá :-) no a samo, že na stolech budou chlebíčky a sladký a slaný no... Jinak děkuji za info co se týče svědků akorát budeme muset vymyslet ještě nějakou tu zábavičku, takže když vás někoho něco napadne, ráda se budu inspirovat:)
Ahojte holky, my máme také termín 11.7.2009 na zahrádce restaurace. V sobotu jsi jdu poprvé vybírat šaty, vím,že toho moc nemáme, jen termín, místo a kadeřnici, tak snad to zvládneme. Momentálně řešíme v rodině problém, my to chceme venku pod širým nebem ale naši rodiče trvají na svatbu v kostele. Nechceme jim ublížit,ale je to náš den. No doufám,že to v klidu vyřešíme ;-( Na prstýnky se už také chytáme, náš rozpočet na svatbu není moc velký,a miláčkovi představy o prstýnkkách za 2000Kč jsem mu rychle vyvrátila, tak snad najdeme nějaké pěkné a ne drahé. Pa nevěstiny a pište novinky.
Ahoj nevěsty, doufám, že se můžu přidat. Taky máme termín 11.7.09. Nic si z toho nedělejte, My jsme minulý týden zamluvili místo e termín. o šatech nemám potuchy, kadeřnice a kosmetička asi v nějakém studiu, kam se nemusí objednávat a jinak vůbec nic. začnu asi měsíc a půl před svatbou, kromě šatů. Budu se vdávat v Praze, tak to bude asi dost honicka. Zatím mi pořád nějak nedochází, že se budu vdávat:-)
Ahoj Briee, měsíc a půl před svatbou? tak to tě obdivuji. Máš k tomu nějaké důvody nebo si myslíš, že to v pohodě :-) stihneš.

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?