Ahoj holky,
přišlo mi moudřejší založit diskuzi než se pořád vzájemně obesílat IP. Takže platí sobota 10. února Praha, můžem zaskočit na veletrh a pak někde nad kafíčkem rozjímat. Piště sem prosím nápady kam jít, kdo přijede, kdo nepřijede - doufám, že skoro nikdo ;-) No a když by se našel někdo, kdo se chce zúčastnit, nicméně na 2007 se nevyskytuje, myslím, že to neva a bereme ho do svých řad, že? ;-) :-)
Takže já hlásím - přijedu a moc se těším!!! x-)
Zaleží na vás jak chcete, je to moc těšký někomu něco zakázat aby někam nechodil, ale na druhou stranu když nás tam bude moc tak se ani nepoznáme blíž a nepokecáme. Fakt nevím :-(
Jo dítě mi nevadí ;-)
myslím, že nebude. Od začátku to plánuje úzká skupina lidí, kteří se chtějí poznat... myslím, že to nebude vadit.
Pavly, tebe si ještě rozmyslím :-D :-D x-) ;-)
Já jsem pro, abychom tam byli spíš my co se "známe". Není to nic zle myšleno, ale co si budeme povídat, chceme se hlavně pozant normálně v životní velikosti a pokecat o svatbě, ale i o životě. Přeci jen holkám, ke kterým tady vztah nemám, nic osobnějšího říkat asi nebudu že...
tak já nevím...já se těším zkrátka na vás! Značka: dítě není překážkou :-D :-D
kat, já naprosto souhlasím, už je to tak zařízeno ;-) jak se máš? Vždycky jen vidím, že okolo 7. ráno nakoukneš a pak kde nic tu nic, po naší Kačence jakby se slehla zem ;-)