Ahoj holky,
přišlo mi moudřejší založit diskuzi než se pořád vzájemně obesílat IP. Takže platí sobota 10. února Praha, můžem zaskočit na veletrh a pak někde nad kafíčkem rozjímat. Piště sem prosím nápady kam jít, kdo přijede, kdo nepřijede - doufám, že skoro nikdo ;-) No a když by se našel někdo, kdo se chce zúčastnit, nicméně na 2007 se nevyskytuje, myslím, že to neva a bereme ho do svých řad, že? ;-) :-)
Takže já hlásím - přijedu a moc se těším!!! x-)
Luci, já chci jet!!!!!!!!§ :-D Se na vás taky musím podívat žáby moje! x-)
Prahu moc neznám, já přijedu na Čerňák a pak se někam dopravím metrem. Pro mě by bylo vhodné, kdyby jsme měli sraz někde u metra...jinak se ztratím, jsem bludička :-D
Kde je ten Veletrh a v kolik? Já přijedu klíďo ráno, raníčko...vezmu asi auto 8-)
Holky budu dělat vše ze svých sil aby mě to vyšlo a mohla přijet. Taky Prahu moc neznám, ale to neva. jo a taky to má zdaleka ;-) Přijedu autobusem na Florenc tak pak mi musí někdo popsat cestu kudy na sraz? :-)
Ahoj,
sice nejsem tak na diskuzi Nevěsty 2007 - ale jsem v jiných.
Pokud by to nevadilo tak se s vámi ráda sejdu :o)
na veletrh stejně půjdu asi i v sobotu, ráda poznám někoho kdo je stejně "postižen" jak mi říkají naši - jako já..
ahoj, na veletrh se taky chystam, ale jak to bude se srazem jeste nevim.... musim se domluvit s kamaradkou, ktera pujde se mnou....
jen aby toho svatebniho tematu nebylo potom na tu sobotu trochu moc :-D
Ahojky nevěsty ;-) Tak je mi to moc líto,ale zase vás neuvidím :-( :-S 10.2 mám noční a jelikož jsem zrovna nastoupila tak 100% nedostanu volno,je pravda,že to je daleko a financí moc není,ale kdybych nebyla v práci,zkusila bych všechno,abych vás viděla. Tak je mi líto,ale budu na vás myslet ;-)
ahojky holky tak já hlásím, že snad taky dorazím, ale není to na 100%. musím se ještě domluvit s miláčkem, jo a taky mám docela strach jet tam sama vlakem
ahojky holky,no zatim nechci rikat na 100 pro,ale kvuli vam se mi chce prijet urcite - veletrh jsem uz spis vzdala,ale nevadi, kdyz uvidim vas,stoji mi to za to...takze zjsitim dopravu....a ohlasim se ;-)
holky,
tak spojeni mam silene,ale nevadi,to vydrzim,jen mi hlavne spis reknete,v kolik to asi tak chcete spachat.....
pro me by bylo nejlepsi se sejit co nejdriv,abychom meli dost casu na veletrh i na kafe...domu mi to totiz pak pojede asi hur....a jsem odkazana pouze na bus (1x za den) nebo vlak - a to je dooost nechutny....
tak jsem tu zas,....
tak jsem nakonec vykoumala,ze bych jela autem do CV a z nej pak busem...vlaky jsou od nas do prahy proste nemozny.....
a navratila bych se zase do CV a domu dojela autem....
predbezne to vychyzi tak,ze bych do prahy mohla dorazit treba kolem 10,00 hod. opustit prahu musim poslednim spojem v 18,30....jinak proste nejede nic.... a i tak budu mit strach,abych se do spoje vesla a zkusim to pojistit rezevaci ;-)
jak jste na tom vy???
Mě to naštěstí jezdí častěji i když nevím je to víkend, tak to zas tak častý nebude. Tam si zkusím zarezervovat jízdenku se Student Agency a nazpátek se uvidí, kdyžtak mám v Praze rodinu tak bych mohla přespat tam.
no to mas dobry,tak me napada,ze ciste teoreticky bych mohla prespat u nevlastni segry,jestli zrovna bude v praze-to neni spatnej napad - diky misi ;-)
Pavly, pro mě spoj není problém, nehledě na to, že asi pojedu autem...takže tam klidně zůstanu s Tebou do posledního spoje 8-) Jinak čas kolem té desáté by mi taky vyhovoval. A kdo z vás zná Prahu a místo veletrhu :-D