Termín svatby 2014

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, vítám vás v diskuzi Termín svatby 2014, kde bych byla moc ráda, aby jsme si vyměnily názory, zkušenosti, postřehy atd. prostě vše co se svatby týká. Já se budu vdávat 21. června 2014 v Teplicích, svatba bude celá venkovní a už se moc těším, svatbu jsem již jednou posunuli z důvodu mého těhotenství, takže na naší svatě budu mít tu nejkrásnější družičku, protože jí bude naše dcera Ella :-)
Odpovědět
1
21
22
Profilova fotka
Termínek naší svatby je 14.6.2014 v Jindřichově Hradci na zámku, hostina hospůdka pod zámkem u řeky Nežárky...máme až na květiny vše hotové či zamluvené...
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim Vas. Pokud hledate na tento termin hudebni skupinu, pak bych Vam nabidl nase sluzby. Jsme hudebni skupina Bosaci z Pribrami, mame za sebou pres 200 svateb (celkove pres 800 akci) po cele CR. Siroky repertoar, ziva kapela za zajimavou cenu. Vice v mem profilu nebo na webovkach. Dekuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@kaprhaloval Jééé my jsme se taky zasnoubili 13.12.2013 :D Svatbu plánujeme 26.7.2014
Odpovědět
Tak my máme termín 30.8.2014, zasnoubili jsme se na Štědrý den bylo to sice takové kliše pod stromečkem si rozbalit prstýnek, ale pro mě to byl ten nejkrásnější dárek po osmiletém vztahu :-)
Odpovědět
My plánujeme svatbu 1.4.2014 zatím nemáme nic jen plánujem
Odpovědět
Profilova fotka
Mile nevesty. Prave se nam uvolnil termin 30.5. Pokud byste meli zajem o prijemnou kapelku na Vasi svatbu (a to nejen na tento termin), tak piste do zprav, popr. mrknete na nase webovky. Lukas, Bosaci
Odpovědět
@mattislavik proslov může mít i svědek, jestli chceš předejít nějakému fopá, požádej dotyčnou osobu o proslov, aby si něco mohl připravit dopředu a rodině v nejbližší době oznam, že proslov bude mít ..., když jim to takhle oznámíš, postavíš je před hotovou věc už by ti do toho zasahovat zasahovat, přeji ať vám vše vydaří podle představ.
Odpovědět
8.7.2014 v Českém ráji.....svatba je zatím tajná a doufáme, že tajná zůstane :-D Takže pouze ve 4 lidech a moje dvouletá družička. To je první termín, další nepotvrzený je 17.6.2014 na Pálavě :-D Prostě odjedeme na dovolenou a vrátíme se svoji. Rodina o svůj oběd nepřijde a kamarády pozveme na nějakou tu chajdu. Ale že to většina neskousne, že nebudou u ANO, tak na to jsme připraveni. Ale tak to chceme, tak to bude.
Odpovědět
Hmmm a včera ženich vyměkl a prej, jestli bude svatba "doma" , tak dáme nejbližší rodině šanci se zúčastnit a dozví se to týden před obřadem :-D Jinak mi vybouchl fotograf, šaty ještě nemám, neb nevím, které datum to bude, kadeřnice, kterou bych chtěla, tam se bojíme, že to vykecá dřív, než bysme rádi....prostě samé komplikace :-D
Odpovědět
My budeme mít svatbu 18.7.2014 - ještě jsem na toto datum v žádné diskusi nenarazila. Budoucí nevěsty, máte některá stejné datum svatby? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím. Pokud budete hledat kapelu a ještě nemáte, mrkněte do mého profilu či rovnou na webovky. Máme široký repertoár, příjemné ceny. Navíc, v případě, že se ozvete 14.2., dostanete od nás slevu 10% na hudební produkci. :) Hezký den.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak i já se přidávám do Vaší skupinky svatba roku 2014.My máme datum 12.7.2014 ve 12 hodin v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Polné.Drůžičkou bude naše dcera Barborka 6 let a mládenec Petřík 4,5 roku.
Odpovědět
Profilova fotka
My museli z původního 14.9.2013 kdy nám týden před svatbou uřela babi, vymýšlet nový termín a ten je 24.5.2014. Obřad se měl původně konat na Zvonici Soláň, ale kvůli birokratické úřednici města Karolinka, jsme záměr přehodnotili a necháme se oddat v nádherném světlém a prostorném jako chrám kostelíčku Jana Křtitele v Novém Hrozenkově.
Odpovědět
@lilousek1111 jááá 26.7. :-)
Odpovědět
@jesica11 máme stejný termín :-)
Odpovědět
my to máme 16.8.14
Odpovědět
Profilova fotka
My 9.8. 2014 :)
Odpovědět
Jak daleko jste s přípravami???My máme místo zamluvené,místo na oběd plus zábavu.Mám fotografku,zamluvenou paní na dorty,objednané koláčky a už jen tohle je 15 000 :-x mám už doma dekoraci na stoly jako organzy perličky na silikonu a tak a zbytek musím dokoupit...
Odpovědět
Červen 2014: My už relativně finišujem, což byl plán, ať pak krásné jaro nestrávíme zařizováním. Už jenom objednat koláče a krabičky a dokončit nabídku na rautu, doplatit šaty a obřad, vyzvednout prstýnky, a je to. Pak si trošku pohrát s logistikou, páč je to celkem síla :) Jo a pak ještě zkoušky u kosmetičky. No, prostě v klídečku, postupně :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den milé nevěsty, pokud plánujete svojí svatbu na tento rok a hledáte vhodný hudební doprovod, rádi Vám nabídneme své zkušené Dje. S přáním hezkého dne a pevných nervů při plánování. Tým Uni - Dj´s.
Odpovědět
@miparak ahoj jak tak čtu a narazím na tvůj příspěvek my máme letos taky tajnou svatbu a dokonce v českém ráji:-) nás bude sice více 11 lidí celkem ale rodině to také oznamujeme až bude po všem pak je zvem na oběd.-)))
Odpovědět
Profilova fotka
no my měli jasného favorita 14.2.2015, ale nevyšel nám sál, protože tam je farní ples :-D tak ještě nevím, jak to dáme dohromady ;-) Jinak Valentýn z toho důvodu, že v ten samý den jsem letos byla požádána o ruku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím. Pokud budete hledat kapelu a ještě ji nemáte, mrkněte do mého profilu či rovnou na webovky. Máme široký repertoár, příjemné ceny, odehráno více jak 220 svateb. ;-) Hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
Hudební skupina Bosáci Ještě máme volné termíny: 4.4., 5.4., 11.4., 12.4., 18.4., 25.4., 2.5., 3.5., 9.5., 16.5., 13.6., 11.7., 18.7., 1.8., 2.8., 9.8., 15.8., 22.8., 29.8. Jestli jeste hledate kapelu, mrknete na nase webovky. Siroky repertoar, bohate zkusenosti za prijatelne ceny. 8-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
21
22
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?