Ahoj nevěsty, vítám vás v diskuzi Termín svatby 2014, kde bych byla moc ráda, aby jsme si vyměnily názory, zkušenosti, postřehy atd. prostě vše co se svatby týká.
Já se budu vdávat 21. června 2014 v Teplicích, svatba bude celá venkovní a už se moc těším, svatbu jsem již jednou posunuli z důvodu mého těhotenství, takže na naší svatě budu mít tu nejkrásnější družičku, protože jí bude naše dcera Ella :-)
Ahoj, mě teď o vanocích teprve přítel požádal o ruku a také ještě nic nemáme, jelikož to budu asi stejně řešit já :-D . Jen vím, že bychom chtěli z kraje září, ale řešíme dilema kde. Vůbec ani nevím čím začít a co je vše potřeba, takže teprve brouzdám po internetu a zjišťuju co a jak. Tak pokud budete mít někdo nějakou radu, tak jí ráda přivítám.
@kaaacaaatkooo Přítel byl aktivní a zamluvil termín svatby na úřadě (druhá nahlášena svatba), tím pádem jsme mohli nahlásit místo pro hostinu, pozvánky mám v PC a už jen čekám až pojedu navštívit kámošku a ta mi dá papíry na obálky.....tento měsíc až svědkyně bude mít po diplomce, jedeme na šaty a v únoru chceme posílat pozvánky....svatební noviny se pomalinku dělají a co dál to se ukáže během času :-) Je pravda, že šaty by se měli až devět měsíců dopředu vybrat. Ale tohle všechno se dá stihnout během jednoho měsíce v klidu ;-)
Já mám svatbu 24. 5. 2014 na Kristině Hrádku v Děčíně, původně jsme chtěli svatbu v červnu kvůli počasí, ale jaksi nám otěhotněla svědkyně a termín ji vychází na červen a tak jsme si řekli, že je pro nás důležitější než počasí právě to, aby tam svědkyně byla a svatbu jsme posunuli :-)
@petty1 ahoj no hudbu si necháme doporučit od tchána je muzikant a taky hraje na svatbach tak nam asi zajistí některeho ze svych kolegu. ještě jsme se na tohle tema nějak podrobně nebavili.
ahoj holky muzu se taky pridat? pritel me pozadal o ruku 25. prosince a ted vse resime jeste nemame termin ve stredu jdeme k farari tak snad nejakej domluvime uz mame zamluvenou chatu kde se to bude odehravat a ma volny jen dva terminy jeden v kvetnu a druhej v cervnu tak doufam ze farar bude mit cas aspon jeden :-D jinak mame spolu synacka jirika ted mu je rok a pul :-D