19.6.2015 ve 13.00 :-) moc na výběr jsme neměli. Chtěli jsme původně červenec - srpen, ale trošku se nám zkomplikovala situace, tak musíme dříve :-) a datum 26.6.2015, které jsme chtěli " výročí máme 26.12. " takže by to bylo na půl roční, ale na našem místě nebylo volno, tak jsme dali toho 19.6.2015... :-)
Kdysi jsem chtěla 15.5.2015 v 15 hodin, ale nestihla bych školu a všechno okolo, takže jsme se dohodli, že to bude 29.8.2015 ve 12.30. Je to sobota a měsíc v úplňku :) A i podle numerologie a čínské filozofie je to pro nás super :) Budem spolu 2 roky 6 měsíců a 5 dnů :D
my se chceme s přítelem vzít v říjnu...buď 17 nebo 24 :) chceme svatbu v kostele..jen nevím, jakou zvolit kytici.svatbu budem ladit do fialova..každopádně chci růže a něco do nich..aby po usušení vypadala hezky...poradte mi prosím :) dík
My jsme vybrali 15.5.2015 ve 13.hod....nějak se mi tam ty 5 líbily :-D Tchýně nadšená nebyla...ale je to naše svatba!! A květen je krásný měsíc...Zařizování začíná být v plném proudu :-D
Me na data moc neuzije takze mi to bylo jedno..jen jsem chtela zari protoze je to sympatickej mesic a posledni roky byva v zari krasny počasí :-D takze 5.9.2015 :)
@moninamona My chceme taky 15.5. - naše magické datum :)) Moje budoucí tchýně také protestovala.. Květen plný pověr atd.. Ale neuspěla. Stejně si to uděláme po svém. :-)
@georginek Já jsem také přemýšlela o únoru, ale 15., ale nechtěla jsem všechno okolo šedivé, špinavé a smutné.. Takže nakonec jsme se domluvili na 15.5. a vůbec nám nevadí, že je to pátek-vždyť je to náš den😄
@moncia Mám kamarádku, která se zabývá ezoterikou, a tak se jí přítel na to datum ptal - dopoledne je výborné pro svatbu, lepší si prý vybrat nejde. Odpoledne už to není tak jednoznačné - prý je tam nějaký zna, který může manželům pomoct, ale taky je může potopit. Švanda je, že budeme mít obřat až od 14:30 :o) ale já na to zas tak nevěřím. Jaké si to uděláš - takové to máš. Tomu věřím já....