@andilek17 my mame sobotni termin prave kuli tom aby si 60lidi nemuselo brat dovolenou..vim ze by si ji vzali ale nam bylo jedno jaky den, tak i ciste z praktickeho hlediska a i kuli doprave(vime jak to v patek byva) me osobne prijde sobota lepsi min hekticka..
15.8.2015 by se nám líbilo, ale já ho nechtěla v žádném případě, jelikož mám 15.8 svátek a narozeniny a ještě mít výročí svatby, tak to už bych teda asi nedala :-D přítel by to měl až mooooc jednoduché :-) proto přítel vybral 4.7.2015 a já jen schválila :-)
My máme termín 11.4.2015 :-) 11+4=15, 11.se brali mí rodiče, v dubnu přítelovi rodiče, 11. (ale jiného měsíce) jsem byla požádána o ruku a mojí vysněnou květinou na svatbu jsou tulipány:-) Takže je to jasné:-)
No mně se právě líbí, že mám 15.8. svátek. Aspoň se to bude příteli líp pamatovat ;-) (ale narozky naštěstí nemám ;-)) A taky to bylo jediné datum, kdy měli volno, tam kde chteme mít hostinu (to už byla ale náhoda, když jsme řekli, že termín je nám vlastně jedno :)) - jasné znamení
My jsme chtěli 15.8.2015 protože 13.8. jsme spolu začali chodit, 14.8. mě požádal o ruku, ale nakonec jsme se rozhodli na 30.5.2015, nechceme čekat další 3měsíce:) Jen mě mrzí, že na matrice nám to z 15hod posunala na 14hod. Nebude to tak pěkné jako 30.5.2015 v 15hod, ale to se nadá nic dělat
My zamítli květen a červen z důvodu alergie. Bude to v přírodě a nechtěla jsem, aby to přítel odtrpěl s opuchlýma očima a kapesníkem v ruce. Červenec ani srpen jsme nechtěli. Buď by bylo příšerné horko nebo lijáky jako letos. Chtěli jsme konec září, ale to má zrovna narozky, tak jsme si to dali o týden dříve na 19.9. Pokud by to nevyšlo na matrice, tak vede 10.10. Oba dva jsme ajťáci, takže by to mělo i symboliku :-D
31.7.2015, chtěla jsem svatbu v pátek, a tohle datum si snad zapamatuje i chlap - Prostě posledního července. :-D
A to že by si někdo nevezme dovču v práci,ať na mě nezkouší. Svatba je oznamována dost dopředu, aby si to všichni zařídili. A kdo ne, tak nechce, né, že to nejde..... ]-(
Milé nevěsty a milí ženichové, pokud máte březnový či dubnový termín svatby pro rok 2015, dejte nám vědět, rádi pro fotografie a videa nabídneme slevu....nějak zvláštně se nám zatím naplnilo převážně léto společně s podzimem. :-)