@alenape teď máme čerstvě zkušenost s prvním hlídáním babičkou, ale ta bude chtít s námi juchat :D tak asi půjde syna jen uspat (bydlíme pár minut od místa svatby) a pak bude hlídat druhá babička (tchýně) - ale ta nemá vůbec zkušenosti, tak mám trochu obavy...možná zbytečné :)
@maxannie ja si myslim, ze to zvladne, vsak vychovala syna a navic ty vnoucata bych rekla ze jsou pro babicky lepsi kdyz je maji jen obcas a rekla bych ze se o ne boji vic nez my matky tak jsou pak opatrne...
@alenape to je pravda, ale tchyně nebyla v blízkosti dítěte 40 let a fakt to s ním neumí. Neumí přebalit, ani jej normálně obejmout atd...ale asi ji musím dát šanci - sama se nabídla a jinou možnost stejně nemáme. Naštěstí teď začal spát celou noc, takže by se teoreticky nemusel vůbec vzbudit :) Asi to zbytečně řeším, ale nejsem zatím na hlídání někým jiným zvyklá...
@maxannie To ani ja ne. Zatim mi hlidali jen nasi pres den a tchyne asi tak dve hodinky. Hodne jsem s tim bojovala, protoze tchyne tehda hlidala, kdyz bylo malemu pet tydnu (my byli na pohrbu me tety) (strasne ho chtela hlidat a ze ona to prece zvladne ty dve tri hodinky a nakonec nam volala ze place a ze si s nim uz nevi rady ze ma asi hlad, tak jsme tam prijeli a z ni vypadlo, ze mlicko, co tam pro nej mela mu narvala hned jak jsme odesli a dalsi vec - my prijeli, jen jsem ho prebalila a on usnul...vubec ji nenapadlo ho prebalit - po teto zkusenosti jsem ji ho uz nechtela dat samotneho, ale cim je vetsi, tim je to lepsi - uz to neni to uplne bezbrane miminko, ktere se beze mne ani nehnulo)takze to ze me opada ta panika ze by tu noc beze mne nezvladl. Navic teda nam budou hlidat nasi a to je zas uplne jinej extrem, ty ho zas hlidaji a toci se kolem nej az moc, jak rikam...tu noc to dame :) Rikejte si ze nic hrozneho se za tu noc stat nemuze a tu jednu noc to preckame. Navic pokud Vam zacal spinkat v noci tak je to parada, ten nas nezbeda chodi spat pozde a jeste se porad budi...ale snad do te doby zacne spat lepe... :)
@yurika33 Ahoj, já bych měla ráda tmavě růžové gerbery, ale vůbec nevím jaké jiné k tomu. Samotné gerbery nechci.. tak jestli růže nebo něco drobnějšího? Nevím.. Teď jsem viděla krásné kytice z kal, taky mě zaujaly :-) Ještě nevím na kolik nás kytky vyjdou.. Zaběhnu se tam zeptat asi v týdnu, s květinářkou jsem mluvila jen po tlfnu a říkala, že stačí když si květiny přijdu objednat týden před svatbou.. Tak jsem z toho nervozní :-D
Milé nevěsty uvolnil se mi krásný termín na focení svatby 17.6.17 :) Pokud si přeje krásné a precizní fotografie, neváhejte mne kontaktovat.
Další termíny na dotaz. Budu se těšit na spolupráci!
M.Z.
Já se omlouvám, že tu píšu, ale hledám jednu slečnu, co se vdává za dva týdny, jmenuje se Andrea a má moc milou družku Petru. Spolu jsme byli v klubu Limonadovej Joe v Praze tuto sobotu 03.06.2017. Pokud Andrea je tu tak ať se ozve. Rád pozvu Petju na kafefe. Jináč všem přeji, ať vám to krásné dopadne ;-)
Zdravím :-)
zrovna dolaďujeme raut, je to docela fuška zařizujeme na dálku a na míste ač úžasném, tak domluva teda těžká...i když už pak vše funguje (vím od jedné nevěsty)...ale snad už vše, chybí mi teda ještě domalovat iniciály na plátno - strom hostů, a zabalit pár věcí do tomboly... :-)
My máme svatbu 24.6., takže za 3 týdny :D Zbývá vytisknout svatební strom, dokoupit tombolu, naměřit organzy, dozdobit truhličku a v pátek ještě jdu na zkoušku účesu, nechávám si narůst vlasy, takže se hodí každý milimetr :D Jinak snad už je všechno hotové :-)
My už máme svatbu příští pátek :-) Mám rýmu jak Brno, rudej nos, dcerku nám od září nevzali do školky, tak vyběhávám levnější varianty z řad soukromých školek, v pondělí jsem byla objednat kytky, dneska mám finální zkoušku šatů a už jsem fakt unavená.... ale statečně se držím! :-D
Včera jsem žehlila šaty pro dcerku a moji maminku, připravila na ramínka, taťka dnes šaty mamce odvezl. Večer chci ještě vyzkoušet výzdobu auta, doladím koláž ze svatebních fotek našich rodičů a babiček, ještě zabalit omalovánky apod věci pro děti, tombola je hotová :-)