Ahoj vsem ,
tak jak holky pokracujete?
Ja jsem si tento vikend hrala :-) vytvorila jsem vyvazky , navrh na pokladnicku a na cedulku Priprava nevesty.
Jinak papiry na matriku vyplnene.....vybrana predbezne i hudba na prichod nevesty a pri gratulovani od svatebcanu :-) Mame do konce dubna cas ;-)
A co vy pochlubte se? :-)
Poked by nějaká nevěsta sháněla DJe na svatbu (např. střední a východní čechy), tak mám ještě pár volných termínů. Budu se těšit na zprávy.. S pozdravem Ondřej Seidl
@jannetta85 ja cekam na email od oddavajiciho,floristku. Tento tyden resime oznameni a az mi zavola koordinatorka z mista tak jen vyresime jidlo a vyzdobu,coz uz mame vybrano a hudbu.Jinak to nejhorsi uz je snad vyreseno :-D
Já jsem už taky docela pokročila, fotografku a dort mám zarezervovaný. Na oznámení máme předběžný grafický návrh a ještě budeme dolaďovat. Ztracené šaty se nenašly, a proto jsem je musela objednat znovu a teď se modlím, aby mne zase pošta po Evropě nezklamala a já znovu neřešila reklamaci z Británie. No a dokud nejsou šaty, nejde řešit nic jiného :D
Milé nevěsty. Pokud ještě nemáte kapelu na svoji svatbu, pak mi dovolte nabídnout naše služby. skupiny Bosáci z Příbrami. Hrajeme ve 3 - 4 členném složení - vše živě. Máme široký repertoár (cca 250 skladeb), odehráno více jak 1000 akcí po celé ČR (z toho přes 270 svateb). V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat. Více o nás na webovkách (viz. odkaz níže).