@andilek85 právě už taky tátu nemam.
strýce nemám, Děda by to neušel a bratra nechci. Co teď?
nejradci bych šla sama..je to blbý?
Predemnou by šla naše dcera jako druzicka
Tak už máme i hudbu! Já mám takovou radost :-) a zároveň se děsím, protože vše co jsem chtěla mi zatím do puntíku vyšlo, co se teda pokazí??? :-( Doufám, že nic!
odvoz - holky my to budemem mit tak, ze vsem kdo nezustanou na noc v penzionu dame vedet, ze nocni odvoz domu bude zajisten. poprosime znameho, aby se toho ujal a kdo bude chtit jet domu a nebude mit zajisteny svuj odvoz, toho kamarad odveze. vetsinou to tu u nas na svatbach tak funguje...
Ahoooj ;-) tak my už máme také termín 9.7.2016 matrika rezervována potvrzení v Lednu. Místo hostiny také rezervováno, fotografka už má náš termín také v diáři 8-) a pomalu přemýšlím co a jak dál :-)
Ahojda, též se bereme 2016 a sice 8.7.2016 datum máme. Místo už také, začala jsem zařizovat celkem brzo, jelikož jsem v září zjistila, že na místo, fotografa a kapelu nikdy není příliš brzo. Takže máme místo, datum potvrzen na matrice, fotografku a už i kapelu :) teď jsem se pomalu pustila do vybírání svatebního oznámení, protože jsem strašně nerozhodný tip a můj drahý nastávající mi řekl,že mi nebude odporovat a že to nechá vše na mě, mém vkusu a rozhodnutí...což mi poskytuje celkem rozlet,ale někdy je to krapet na škodu. Jo a šaty už se taky rýsujou :)
Ahojky, my se bereme 3.9 2016 a já už druhý den po zasnoubení měla představu o šatech a barvách svatby. :-D Hrozně se těším a je prima, že jste stejně naladěné, dámy. ;-)
Ahojda holky, takže my svatbu máme na 19.3.2016, máme místo obřadu, místo hostiny, fotografa, dj, vizážisku, floristku, svatební oznámení mám doma, šaty se mi šijou takže si myslím že je vše v pohodě dolazuju s místem hostiny vyzdobu, holkám družičkám se šaty šijou, snoubenec je už komplet takže myslím čím dřív tím líp a potom nebudu tak šíleně nervonzní:)
Ahoj holky, tak dnes jsem si vyzvedla formulář pro uzavření snatku :-) je toho dost... jinak doladuji oznámení bude jednoduché a pěkně si myslím ;-) jinak o víkendu chci domluvit Cukrárku.Prstýnky mi došly,ale byla tam výrobní vada :-( takže jsem je poslala zpět... Ještě že jsem si je objednala dřív, člověk nikdy neví