Ahoj, stále se nemůžu rozhodnout pro konkrétní šaty. Poradíte mi? Svatba bude v kostele, takže můžou být šaty i s vlečkou, ale netrvám na ni. Ve všech šatech v albu jsem se cítila dobře, mám asi dvoje favoritky, ale ještě bych chtěla znát nezávislý názor. Díky. :-)
@mita9 Vypadají velmi hezky i s bolerkem... možná bych jen volila jiné... třeba s krajkou nebo z jiné látky, prostě méně "tvrdé" tady to vypadá jako sako do práce.
Jinak se ale krásně usmíváš, takže všechno přebiješ! :-)
Ahoj holky, které šaty jsou podle Vás lepší? Svatba bude ve zrekonstruovaném mlýně a v podstatě v lese, zábava potom na zastřešené terase... Díky za názor!
@martinan4 zepředu se mi líbí víc ty s ramínky, ale spíš kvůli té sukni, ne ramínkům.......zezadu vypadají líp ty první :-) ty druhé ti dělají lepší postavu, takže za mě celkový dojem lepší z těch druhých, když budeš mít vyčesané vlasy, bude to vypadat super
@martinan4 teď mi došlo, že jsem ty druhé taky zkoušela, jen jsem si ty ramínka dala dolů, proto jsem je hned nepoznala........byly to jedny z favoritek
@ptjj Ano, nakonec jsem vybrala ty druhé :)
Budu pod to mít jinou spodničku, takže ty šaty nebudou vzádu tak spláclé a dloooouhý závoj.. Ale to jsme spolu myslím už řešily :)
Já jsem právě nějaké s ramínky chtěla - a řeknu Ti, že je to problém nějaké šaty, kde jsou ramínka původní, a nikoli došívaná, najít. Mám pocit, že pak lépe drží, přišlo mi, že všechny korzetové časem trošku padaly... a to jak na šněrovačku, tak na zip.. ale to je otázka toho, jak se v tom kdo cítí :)
@martinan4 jj, asi řešily..........já jsem na ramínka nechtěla, vypadám v tom ramboidně, protože mám široká ramena, padat mi snad nebudou, mně to přidrží boky ;-) ......jsou moc pěkné, tak gratuluju :-) mám ale pocit, že máš menší, já jsem zkoušela asi 42 v champagne, pamatuju se, že mi byly větší, musely by se zabrat, ale to se ty moje budou muset taky :-)