Ahoj, stále se nemůžu rozhodnout pro konkrétní šaty. Poradíte mi? Svatba bude v kostele, takže můžou být šaty i s vlečkou, ale netrvám na ni. Ve všech šatech v albu jsem se cítila dobře, mám asi dvoje favoritky, ale ještě bych chtěla znát nezávislý názor. Díky. :-)
@mita9 mne sa najviac pacia tie korzetove bez ramienok, kde si bez zavoja, su najelegantnejsie a ten strih ti najviac sadne, este by sa dali aj tie z prvej foto, ale ostane sa mi vobec nepacia, pridu mi trosku gycove...vela stastia pri vybere ;-)
@mita9 Jestli tě žádné úplně neuchvátily, tak bych se ještě podívala jinde.Co se týká šatů, měla by sis být jistá, že se v nich budeš cítit opravdu dobře.
@mita9 podla mna ti viac pristanu saty bez ramienok, ty si to mozes dovolit, mas pekne ramena a opticky to predlzuje postavu a aj ukaze pekny krk, nemusis sa bat, ze by ti padali, tie korzety drzia vyborne ;-) ak by si chcela mat zavoj, tak k takymto satam aj viac pasuje :-) skus este obehat nejake salony
@mita9 nejlepší jsou asi ty 10, ale žádné mě tak nezaujaly, že bych řekla waw. Být tebou zkusím někde jinde. Jinak se mi zdají většinou střašně moc lesklé, zkusila bych i jiný materiál, pokud to tedy není fotkou. Měl ty lesklé přijdou takové "laciné" :-(
@mendie@bellada
no mozno to na foto nevyzera ale ja som dost vysoka 180cm :-D ....som uz fakt zufala neviem, lebo mam problem ze mam male prsia cize je to velky problem hladat :-(
@mita9 malá prsa nejsou zas takový problém. To mi věř. Horší je mít malá prsa a k tomu dost široké boky. Ale to ty nemáš. Myslím, že ještě najdeš o moc hezčí šaty než tyto.
@mita9 ja tiez nemam neviem aky dekolt :-D a mala som v pohodicke korzetove saticky, tie sa podla mna hodia na take postavy, mne pride, ze prave tie saty kde su ramienka a vystrihy do V potrebuju dekolt push-up, inak to vyzera strasne splasnuto...
@bellada no sak toto keby nemali tie prve saty srdieckovy vystrih tak ani nerozmyslam a beriem ich.......a ja mam take psia ze ani push-up nepomoze :-D ...co uz priroda nenadelila :-D
@mita9 co já jsem byla v salonech, nabízeli mi buď všití gelových vycpávek nebo takové molitanové košíčky, co se vkládají do šatů, to by asi bylo řešení ne?
@minina vyzera to skvele, ale este nikde som o tom nepocula, stale len ze podprsenka podprsenka..ako ok podrpsenka ale ked su saty kde sa proste neda dat tak mi povedia silikonova podprsenka nalepovacia ale neviem ako ta sedi na malych prsiach :-/
a to v saloch iba v cechach vsak?
@mita9 Jednoznačně ty na předposledním obrázku, jak ho sem vkládala hellesvan ;-) Ale tady bych se ještě někde podívala po dalších šatkách, protože se mi na tobě líbí opravdu jen tyhle jedny,ale určitě by ti jich slušelo mnohem víc, ,jen jsi nezvolila ty pravé na vyzkoušení ;-)
@markyusa03 moc ti to sluší, myslím, že super ;-) a jsi tam i krásně výrazně namalovaná a i ty vlasy, prostě mooc pěkný :-) já snad budu mít vybráno v neděli, zítra jdu znovu na ty sotterky, tak pak hodím fotky:)
@markyusa03 a to líčení i vlasy jsou fakt super, jako celek je to dokonalý, bych být tebou volila i na svatbu takovéhle výraznější líčení, děsně ti to sedne ;-)