Svatba v roce 2013. Přidej se, pokud už také plánuješ.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
už někdo plánujete? :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@romiudirk no já myslim že storpocentně...
Odpovědět
Profilova fotka
dekuji to doufam uz mam i svadlenku ktera mi je usije .-))
Odpovědět
Profilova fotka
najít šikovnou krejčovou je u nás v Liberci dost problém, ale snad u tebe je situace lepší
Odpovědět
Profilova fotka
ja ziji v Nemecku ale svadlenku jsem si nasla v cr z okoli Plzne,tady by me vysli saty na majlant :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty, jste vzorné, že plánujete tak dopředu. Každopádně doporučuji navštívit svatební veletrhy (v Brně jich od ledna probíhá hned několik), kde můžete zmapovat situaci a získat inspiraci atd. Všem gratuluju! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já plánuji ale přítel ne :-D říká, že je ještě hodně času...ale nadruhou stranu byl ochotný se zajet podívat na místo, které se mi líbilo a jemu se zalíbilo také, takže místo a oddávajícího už máme vyřešené a rezervované :) vlastně už i víme, kde bude hostina...ale já se prostě plánování ubránit nemůžu, tak tu čerpám insipraci a vymýšlím blbinky :-D termín máme 3.srpna 2013 :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mám první zamluvenou věc fotograf a bude nás stát 400snímku za 2500,-, jinak stojí 3500,- za 250 takže jsme ušetřili už jsme se u něj fotili vloni !
Odpovědět
Profilova fotka
@ojdipacek to jsou krásné ceny :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, už jste si byla některá zkoušet svatební šaty co máte v plánu svatbu v červenci 2013?
Odpovědět
Profilova fotka
@missinka87 já mám teda svatbu v červnu, ale ještě jsem nebyla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@missinka87 @chris_n já v červenci a taky ještě nebyla. Chci na sobě do prvního zkoušení ještě zapracovat :-D
Odpovědět
Tak my jsme vybrali termín..budem se brát 12.4.2012 na naše jedenáctileté výročí. Zatím vybíráme místo, objíždíme místečka, co se nám líbí a posíláme poptávky a čekáme na nabídky. Pomalu sepisujeme seznam hostů a rozpočet. Docela jsme koukali co jsme dali dohromady lidí a co nám vyšlo za sumu :-D Ale tak to je zatím hrubý odhad a na lecčems se ušetří. Šaty půjdu zkoušet až někdy v říjnu..nejradši bych šla samozřejmě hned zítra :-D ale nechci zas být hrrr :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@liss_durman @curdibilka Já jsem taky učitelka! A v červnu už padám na tlamičku. Protože jsme se zasnoubili právě na konci školního roku, chtěli jsme svatbu co nejdřív. Po domluvě to spácháme nejspíš v červenci. Budeme mít oba volno, a to je lepší i třeba kvůli koláčům, svatební cestě a tak. Jinak září je taky nádherné!!! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rajfka Tak gratuluju! Ale nemyslela jsi spíš 12.4.2013? :-x
Odpovědět
ježiš já jsem trdlo :-D Jasný že v roce 2013 :-D a děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem dostala zákaz, do října na svatbu vůbec myslet :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Přidávám se, taky plánuju dlooouho dopředu :) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jéé, tady se to rozjelo ;-) My budeme mít svatbu na konci června, a zatím máme zarezervované místo na hostinu a ubytování, vybrané místo na obřad (ale termíny budou až za měsíc :-((, dnes jsem psala do jedné restaurace kvůli cateringu... Hmm, a jinak vlastně ještě nic nemáme, kromě seznamu hostů a nápadu na oznámení, nedaří se mi vybrat kapelu ani kameramana (tady bych věděla hned, jen kdyby nebyl tak drahý) ani fotografa... Zato jsem už byla dvakrát zkoušet šaty a už mám i favority ;-))) A koupila jsem si i první dekorace na stůl a ke svíčkám - perličky na silikonu :-) A jinak furt jen čučím tady a hledám inspiraci, je to závislost ;-))) @chris_n Tak co tu děláš? :-D Říjen ještě není... :-D (Ten přítel má ale blbý nápady :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
mě taky každej tvrdí, že je ještě čas, a když jsem chtěla jít zkoušet šaty, vysmáli se mi jestli si nahodou nedelam srandu
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak my se rozhodli pro termín 13.4.2013. Máme vybrané místo obřadu i místo pro hostinu, ale termíny se budou potvrzovat až za měsíc. Takže tak nějak čekáme pořád co z toho nakonec bude. Musím se přiznat, že já tedy hrrr byla a šatičky jsem byla už zkoušet a dokonce jsem si i vybrala. Teď už začínám pokukovat po výzdobě....... :D
Odpovědět
Profilova fotka
@dadagas v jednom salonu jsem to měla stejné, ve druhém byla paní strašně příjemná! často tady padají věty typu: ty máš ještě času dost, co chceš zařizovat rok předem atd.... ale vem si, když chceš mít nějakýho fotografa, kameramana, místo, kapelu atd.. co za něco stojí, tak půl roku před svatbou si skoro neškrtneš! a lepší finanční připravenost je taky bonus.. než se pak vydat ze všech peněz najednou... všechno, co jsem zatím pořídila bylo z výplaty a do naspořených peněz určených na svatbu jsem zatím nešáhla.. :-) tak třeba nám na tu hostinu i zbyde :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@nathercie to maminka :-D, ale tu už nějakej ten pátek neposlouchám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nathercie kdy že to máte termín? Vdáváš se v Kostelci ne? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n Ahaa, tak to pardon :-D Správně, příbuzný v tomhle neposlouchat, já jsem se kupříkladu od sester dozvěděla, že svatební výzdoba je úplně zbytečná, stačí přece bílej ubrus, atd ;-))) Jojo, v Kostelci, 29. června. @dadagas Mně se tohle naštěstí zatím nestalo, i když taky chodím zkoušet rok předem (teda byla jsem zatím dvakrát v Adině), jen posledně mi paní říkala, že šaty stačí vybírat půl roku předem a rezervovat tři měsíce předem, ale stejně mě do nich ochotně oblíkala ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nathercie jsem ráda, že až 29. :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n Já jsem zas ráda, že ty už 22. :-D Kvůli termínu teda, protože my doufáme, že na 29. termíny nevypíšou :-))) A něco jinýho už máte zařízenýho?
Odpovědět
Profilova fotka
@nathercie no, já se dohodla s bývalým kolegou na focení a že někdy v září zajedeme do Kostelce a uděláme zkušební fotky. Jinak si zatím dohaduju schůzku s jednou holčinou, co bych jí chtěla mít jako druhého fotografa. Dort (či dorty) bude péct přítelova sestřička (hrozně jí to baví a těší se na to). Jinak nic.... Jo vlastně mamka si pohrává s myšlenkou, že mi ušije šaty, což by mi taky ubralo zařizování (ale taky by mě to ochudilo o to zkoušení, na které se těším :-D :-D :-D :-D ). Toť vše.
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n Jéé, tak to se máte, že máte takový šikovný známý/příbuzný :-) Za ušití šatů bych byla vděčná, ty pálky v půjčovnách jsou děsný... Ale zkoušet přece musíš jít napřed taky, aby maminka věděla, jaký šaty má ušít! :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
@nathercie já se zamilovala do jedněch a ty děsně chci :-D Bohužel je asi nikde moc nevyzkouším. Ale určitě půjdeme, nakonec místo se svědkyní ;-( půjdu s mamkou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nathercie je to fajn, že některý věci takhle snad půjdou, ale zase třeba nemám šajnu, kde najít DJ nebo kapelu, aby to nestálo moc peněz :-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?