@katka865 tak já se těším, už v sobotu :-) dnes jsem byla ještě u kadeřnice, dodělali jsme melír a ještě vyzkoušely účes. No a doufám, že v sobotu nám pršet nebude. máme mít obřad venku, tak by to bylo nemilé.
@klvky určitě to bude v pohodě, my máme sice obřad uvnitř, ale hlavně kvůli fotkám bych taky uvítala krásné slunečné počasí. Postupně slevuju s nároky na počasí - teď už mi stačí, když nebude pršet :-D ale to člověk stejně neovlivní...
Nás to čeká za tři týdny a já mám pořád pocit, že je vše v klidu, je spousta času a tak. No nevím, asi si na spoustu věcí vzpomenu až pět minut po dvanácté :)
Tak jsme byli s přítelem oba na kosmetice, v neděli jdeme i s koordinátorkou a družičkami na finální schůzku do hotelu, příští týden taky spousta dolaďovacích schůzek, nemáme návrhy k tiskovinám, pořád je co dělat.))
Mno mě to čeká za tři týdny a včera jsme zjistila, že boty se cestou ke mně ztratily a nebudou, šaty taky ještě nepřišly a tak všelijak podobně, tak nakonec doufám, že vše bude ok a já se z toho nezblázním, hlavně aby nepršelo a nebolely mě zuby :D
Po dnešní schůzce v hotelu mám radost, že se podaří zachovat původní nápad i v případě, kdyby vytrvale pršelo, jen se obřad přesune na krytou terasu.) A zítra tam jdeme ještě jednou, musím přepočítat množství a položky rautu na aktuální počet hostů, 350 g na osobu na večerní raut mi přijde opravdu moc.
Ahoj, tak vás zdravím jako čerstvá mladá paní :-D Včerejšek jsme si náramě užili, počasí i vše ostatní nám vyšlo super.
Holky, tak si svůj den D užijte a vychutnávejte plnými doušky, strašně rychle mi utekl a zatím mi to ještě nějak nedochází. :-)
Až budete mít pocit, že se něco na vaši svatbu opravdu nedaří připravit, pošlu fotku cd dárku pro hosty, naštěstí se to nejspíš stihne do pátku opravit, tohle grafikovi strhneme ]-(
@galaxie skvělý úžasný... ani nemám ve svém slovníku slova, kterými bych to popsala... náš den předčil veškeré naše očekávání a sny:) vše se vydařilo, jídlo chutnalo, hosté se bavili, všichni nám vše celý večer chválili a my se odvalili na hotel v 5hod ráno:) což mluví za vše... za 2 dny svatební cesta do Karibiku, která umocnila ještě naše dojmy ze svatby... a teď zase v pracovním procesu a snaha o miminko 8-)