Ahoj, Pandi gratuluju mlada pani :) moc Ti to sluselo.. jen to pocasi co? Byla asi dost zima... Saticky, ktere jsi mela jsem chtela taky, ale v slonu mi je odmitli zkratit a ja bych si na ne slapala (jsem spunt) takze bohuzel...
Děkuji moc x-)
hani a v jakém salonu to bylo, v Brně by ti je zkrátili ;-) a kolik měříš?... Mě je teda paní omylem zkrátila o 3 cm a byly trošku kratší, ale zjistilo se to 2 dny před svatbou a to jsem už odmítala řešit a snad to nebylo tak hrozný...
Zima byla, ale hlavněže nepršelo, toho jsem se moc bála...
Panda: bylo to v andelskem studiu v Praze.. pry maji saty v kazde velikosti, takze upravy delat nemusi, a delku pry doladim podpatky... no to bych je musela mit tak 15 cm...:/ ale neva.. uz mam vybrane a zamluvene jine... a jinde :)
Ahoj mlade pani, nejak nam pribylo tech obycejnych starosti a na beremko neni cas, co? Uz mate alba. My jsme si ho nakonec taky nechali delat od fotografky a stale na nej cekame. Az je budete mit, nechcete se pochlubit? Rada vas uvididm nazivo. Tak uzivejte manzelstvi.
A Hanicce preju hezky teseni...
Ahojky, jančo přesně jak říkáš..přibylo starostí, na beremko nakukuju, ale už nejsem tak akční jako před svatbou :-)Teď jsem ve fázi výběru svatební cesty,tak spíš nakukuju na stránky cestovek ;-) My album zatím nemáme, nemáme ještě ani fotky ;-) Ale doufám že obojí bude co nejdřív, protože jsme na ně hroozně zvědaví... Ale aspoň se máme pořád na co těšit.. :-) čekáme zatím i na video, ale dnes nám kameraman volal, že už finišuje.. Já jsem pro, souhlasím s takovým "posvatebním" srazíkem, tak doufám, že se k nám ještě někdo přidá... 8-)
Koukam, ze tady uz je po svatbach a tema trosku umrelo...my si uzijem svych pet minut slavy pred oltarem ted v patek, tak uz naskakuje nervozita...nemam tu nejakou spriznenou dusi z Vysociny?
Ahoj holky, potřebovala bych malou pomoc. Na konci srpna se vdávám a nemáme žádnou kapelu. Máte nějakej tip? Jsme z Třebíče, takže plus mínus Jihlava, Znojmo, Brno ... Nemusí hrát 3x3 a vičku s vahraníkem asi nedáme, ale už si asi nemůžeme vybírat co?
To je fuk.. hlavne aby nejaka "hezka" byla... uz jsme jednu (na pujceni) videli, ale byla velka, Milacek v tom vypadal jak v satenovem pyzamu... :(
Dik
AHoj Holky, nefotil někomu z vás na svatbě fotograf Tomáš Dolejší? Má opravdu krásné fotky, ale zajímalo by mě v jakých cenových relacích fotí. Díky moc:)
Ahoj holky! :-)
Taky mám dotaz, kolik jste daly za fotografa? Vůbec netuším, jaké jsou cenové relace a co v ceně všechny třeba máte.... díky moc.... :-)
Ahoj nevesty, no uz sem moc nenakukuju. My meli kapelu cerni baroni, hrali vetsinou stary cesky pisnicky, takze to podle nas nebylo tak uplne ono....jinak neporadim
A koukam, ze diskuze opravdu umira.
Pitrska:tak se k nam asi nikdo neprida, tak asi nic, co? Obces sem jeste nakouknu, ale uz mam holt jiny starosti, tak kdyby uz nebylo kdy dekuji vsem za podporu a cenne rady v predsvatebnim obdobi!