jj, to ano x-) akorát jsem doma nadhodila, že nevím, kdy budu péct, asi před porodem :-D a on, to jako budeš s pupkem dělat cukroví, to ani omylem :-D :-D :-N tak asi budeme muset péct až porodu :-D
Nene, já se na to pečení děsně těším :-D x-)
Ve Stříteži
Původně jsem chtěla jinde, ale to bylo blízko silnice a to jsem se bála o děti, tak zvítězilo tohle, už tam jedna svatba z přítelovi rodiny loni byla a bylo to super ;-)
V nějaké hospůdce nebo v kulturáku? To je lepší pro děti dál od silnice, nikdy nevíš co děti vymyslí :-) :-) Já ti tak závidím, že ten svůj nejkrásnější den máš ještě před sebou :-)
Já ti to na jednu stranu závidím, ale na druhou stranu jsem ráda, že už to máme za sebou... Zopakovala bych si jen ten svatební den, ale ty přípravy a stresy bych vynechala 8-)
Je tam je to hezké :-) :-).
To já bych si také zopakovala jenom ten svatební den :-) :-) , ale ty přípravy ne, stresu jsem si užila až až, v úterý před svatbou nám dva řekli že nejdou a v pátek zase volali, že jestli by tedy mohli přijet :-) :-), tak já furt měnila zasedací pořádek, dělala jmenovky a tak :-)
Pitrska85: Nakonec jsem papír sehnala i ve Žďáře, v takovém malém papírnictví, ani bych ho tam nehledala, ale stačilo se dobře zeptat. Ale díky za radu. Aspoň mám Třebíč v záloze. :-)
Ahoj holky, vsechny vas zdravim. My jsme vcera s kamaradame dopijeli svatebni vino, spali 3hodiny, takze jsem uplne mrtva. Fotky od Kaji Melovske jsou moc krasny, muzu jen doporucit. Dam je sem ale asi az po vikendu. Mam ted nejak natriskanej program.
Panda:jen se tes, urcite to bude moc krasny a uzijete si to. Ja bych si svatbu klidne zopakovala i s pripravama...ach jo, skoda, ze to jde s jednim chlapem jen jednou... :-D
Paja: gratuluju
Mejte se krasne, hezkej vikend a dobrou noc
Dnes jsem byla s přítelem okouknout jeho kolegu z práce v Jaroměřicích x-) byl to krásný obřad a vyšlo jim špičkově počasí, takové chci za týden taky :-D
Urcite, kdyz vyslo nam pri predpovedi 40mm srazek....Holky pridala jsem profi fotky,ale moje album s fotkama od mamky proste zmizelo. Vsak vy uz ste ho videly, tak co.
Pando,když vám nebude pršet, tak ti bude všechno jedno... My měli asi 13 stupňů a vůbec jsem nepociťovala zimu, byla jsem ráda, že neprší a zbytek mě bylo jedno :-)
Panda: Mne taky vubec nebyla zima v satkach, i kdyz ostatni uz meli svetry. Ani malej destik jsme nevnimali. Proste te bude hrat to stesti. Tak bud v klidu a uzivej si to.
Pandi, přeju vám, at Vám Váš zítřejší velký den vyjde přesně podle vašich představ, pořádně si to užijte a už teď se těším na fotky.. ;-) Snad vám aspoň trošku vyjde počasí.. to letoší teda vůbec těm červnovým svatbám nepřeje...Ale bude tě hřát láska, takže ti zima ani vadit nebude 8-) Ráno vykroč pravou nohou a vzhůru do šťastného manželství.. ;-)
http://adua.rajce.idnes.cz/Panda_a_Pa...
tady je malinká ochutnávečka ;-) víc snad večer
nepršelo naštěstí a to ranní chladné počasí se dalo vydržet x-) takže myslím super. Navíc nám netekly ty dorty :-D což bylo super, celý den byly vystavené x-)
Aorát jediná menší katastrofa byl zlomen nehet na levé ruce...Ty nehty jsem měla 2 dny a uletí mi to asi 40 min. před obřadem... A to jsem jen tukla nehtem o nehet |-| ale snad jsem to maskovala šikovně a nejde to nide moc vidět :-D
mendyi...no co podle tebe znamená levně? Jestli nechceš platit nic nebo jen minimálně, tak radnici :-| zámek, zvlášt nějaký hodně žádaný vás na pár tisíc vyjde. V kostele svatbu nechcete?