Ahoj nevěsty, vítám Vás v mé diskuzi, doufám, že se nás tady sejde co nejvíce a probereme tady přípravy a plány našich svateb, aby nám to co nejrychleji uteklo. Ráda se nechám inspirovat ostatními nevěstami. Jak daleko máte Vaši svatbu promyšlenou? Jak jste daleko s přípravami? Těším se na všechny nápady :-)
Už je to uděláno, už je to hotovo!!! Všechy ty nervy, problémy a přípravy stály za to a ničeho nelituju. Většina dne předčila naše očekávání. A nebrečte nad počasím. Jaké byly předpovědi na náš den minulé pondělí a jak to skvěle dopadlo! A popravdě, asi by mi nakonec bylo fuk, i kdyby padaly trakaře :-D
@teriip no kluci si to užili po svém :) MAtěj celou dobu obřadu běhal s dětma po tom třešňovém sadu a Míša usnul v kočárku, takže byl klid a pak na obědě a doma na zahradě už to byla pohodička :) Matějovi se nejvíc líbilo samozřejmě jezdit aerovkou :) držím palce, ať vám počasí taky vyjde, neztrácej hlavu, nám hlásili taky šeredně a nakonec to bylo v pohodě :)
je ty máš stejnej termín svatby jako já kde máš svatbu a jak jsi na tom s přípravamy,já už začínám být nervní ještě mi vše nepřišlo ale už jsou to jen maličkosti
No, koukám, že jsme na tom všechny stejně. U nás taky panika vrcholí... v sobotu to vypukne... už 14 dní blbě spíme oba dva a v duchu a ve snech plánujeme, řešíme, realizujeme. Tak všem přeju, a´t všechno dobře dopadne tak, jak má, a nenechte se znervózňovat kritickými poznámkami z okolí, které občas dokážou pěkně rozhodit "sandál" :D
nemohla jsem si vybrat šaty a nakonec jsem partnerovi koupila oblek v Paříži, neuvěřitelné, ale v jedné části Paříže byl co druhý obchod se svatebníma věcma, hodně tam má obchody arabové, za super cenu má krásný oblek
@kacenka255 My máme jako předkrm kachní paštiku v pistáciovém kabátku s brusinkovou omáčkou, polévka je klasická játrová, mezichod čerstvý sýr s olivovým tapenade, hlavní jídlo vepřovou panenku s hovězími líčky na portském víně a bramborovo-porkové puree a dezert klasický dort. Ale ono asi záleží, co nabízí právě ta restaurace, kde to budete pořádat :) Tak ať dobře pořídíte, už je celkem čas :))
holky, hlavně to s tím jídlem nepřehánějte :) my jsme měli jen knedlíčkovou polévku a pak knedlo vepřo zelo a byli jsme plní, že jsme si dort vezli už domů a dávali jsme si ho ke kafču až dýl :) a popravdě jsem z toho víkendu přežraná ještě teď :)
@avernia Ahoj, koukam, ze mate podobne slozite a netradicni menu jako my (kachni prsicka, vyvar, plnena krepelka), prozradis mi orientacne na jakou cenu jste se dostali? Zda se mi ze nas catering je drobet predrazeny =-)
@tetenko Tak nám to vychází na asi 480,-/za jídlo + dort náš vychází asi 110,-/porci. Jsme za takovou cenu šťastní, kdybychom zůstali u původně vybraného hotelu, dostali bychom se mnohem výše. Kolik si účtuje ten Váš catering?
Ahoj ženský :-) ,
vůbec už nestíhám sem chodit.Před hodinou jsem dodělala poslední dva dorty.Zítra vše vezeme do restaurace a budu se zkrášlovat a hlavně se věnovat mojí maličké,na kterou jsem neměla moc času a už po mně tesknila.Tatínek jí nestačí :-)
Kupodivu na nervozitu není čas,jsem až podezřele klidná :-D Počasí snad vyjde.Tak se tu mějte,já jdu padnout za vlast :-D
@spiklenka my mame taky svatbu venku, tak porad doufam..... Ale nebudu se stresovat, kdyz ani predpoved na den dopredu neumi ti nasi meteorologicti umelci odhadnout 8-)
holky mi to máme přesně 14 dní do svatby, nervozita zatím nic, vše by mělo být domluvené, už jen ten týden před svatbou všechno vyzvednout připravit a pak už si to snad jen užít :-)
@dominiqque taky budeme chystat raut, nějaké obložené mísy, zeleninu, ovoce a sladké a taky vůbec nevím, jak to vše budeme stíhat... a hlavně nevím s kým budu tvořit, asi sama...
@spiklenka počasí zatím vypadá velice slibně....snad se to nepokazí...
@lin18 V klidu, to bude dobrý, člověk je schopný fungovat i při spánkovém deficitu, obzvlášť, když se děje něco vzrušujícího, což svatba většinou bývá. Neřeš, že jsi moc nespala a pořádně si ji užij! Přeji, ať vše probíhá dle tvých představ.