Svatba Berounsko/Rokycansko. Máte rady či tipy?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky všem nevěstám!!! Jsem zoufalá, svatba bude za necelých 8 měsíců a nedaří se nám stále vyřešit otázku hostiny a obřadu. Zatím máme zamluveno v hořovickém zámku, ale nelíbí se mi průběh, který tady již byl zmíněný (t.j. že do obřadní síně, vejde nevěsta, ženich, svědkové a rodiče...stoupnou si na svá místa a pak teprve příjdou svatebčané....takže vejdou a vidí už jen nevěstina a ženichova záda, což se mi nelíbí...jinde chodí nejprve svatebčané a pak ženich, nevěsta). NEMÁTE ZKUŠENOST, ZDA SE NELZE DOMLUVIT NA JINÉMU PRŮBĚHU? Dále bych se chtěla zeptat na vhodné prostory k uspořádání hostiny...Momentálně se rozhodujeme mezi Motelem Mýto, Restaurací Na Statku Mirošov a Hotel U Zímů Zdice... Chceme restauraci i s terasou, na klidném místě, cca pro 40-45 lidí....DÍKY ZA INFO a DOPORUČENÍ !!! Pavlina ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
bylo to domluvené, kamrádky mamča tam dělá, jinak by to asi nešlo :-) a můžu tě uklidnit, oni odjeli chvíli po tobě, drahého tatínek "musel jet zavřít slepice" a na jeho vkus jsme měli svatbu moc daleko (pro něj) já vám teď budu muset udělat všude strašnou reklamu, protože jsem byla moc spokojená ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky koukam, ze se tady chvali jeden moc prijemnej podnik:-) Musim s nnell naprosto souhlasit, kdybych se vdavala znova, tak nebude zadna gardenparty, ale pekne tenhle podnik a zadny jiny!!!! Byla jsem tam na treti svatbe a vsechny byly super, hlavne diky skvele obsluze( diky Feri:-), vybornemu jidlu a skvele atmosfere!!! Jo a mely jste videt nnell pod temy stromy na Leontyne:-))) byla to kocka!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Jeeee Lile a ty jsi byla která??? :-D :-D :-D Jako musím uznat i když s červenáním,že tahle svíčková byla od Míry(ten co krájel i šunku) luxus,já jí teda mám od něj i radši než od sebe a mamky :-N :-D :-D :-D Nnell: tak to jo,já si právě říkala, že se tam normálně nemůže,oni k nám často chodí v létě s klukama na pohár a tak ;-) Jinak jsem moc ráda,že jste tak spokojený x-) A kdy bude mít Zuzka nějaký fotečky,jsem na ně snad zvědavější jak ty :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Lile: Aaaaa už vím,která jsi,ale spíš mi teda v hlavě zůstala tvář manžela - ve vší počestnosti :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ferinka: tak fotečky už jsou, aspoň ukázka, komplet by měly být v půlce listopadu ;-) vůbec není poznat, že pršelo, Zuzka je prostě kouzelnice :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Fotky jsou paráááádní x-)
Odpovědět
Profilova fotka
díky, že se ti líbí, mě taky, moc ;-) jsem ještě zvědavá na fotky výzdoby, každý ji chválil, tak se těším, jak je zdokumentovaná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jj to jsem zvědavá taky,zatím co jsem nalévala sekty,tak tam Zuzka fotila dlooooouho a já s ní aspoň pokecala :-D
Odpovědět
Profilova fotka
to jsem ráda :-) snad jste nás nepomlouvaly ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Neeeeeeeee :-D :-D :-D Jen jsem jí říkala,že už rok =řemýšlím,jak se rozvést a znovu vdát za toho samého,aby jsme mohli mít její fotky :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak zkus mažela přemluvit a domluvte si s ní aspoň takový to focení "rande". tp jsou taky moc hezký fotky i když nejsou ve svatebním :-) a nebo církevní sňatek :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Hmmmmmm církevní,to zní zajímavě :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
copak, manžílek by si nedal říct? :-D
Odpovědět
Ahoj holky, také plánujeme s přítelem svatbu na příští rok a jsme z Berounska. Moc bysme chtěli najít nějaké hezké místečko, kde by byl obřad, hostina i možnost přespání, víte někdo o nějakým takovým místě? Pokud by nevyšlo tohle, tak nás napadl Nižbor (místo obřadu)(?), radnice v Berouně(?) a restauračka asi U Bartáků(?), ....Budu ráda za každou radu, tip :-) Zatím se mějte hezky
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se brali na zámku v Hořovicích - pěkné místo, příjemná domluva (paní matrikářka Litošová), pohodička při focení v parku. Na hostinu jednoznačně doporučuju U Bartáků, byla to naprostá bomba, úžasně nazdobené, nachystané, vynikající jídlo, skvělá obsluha. Zařidili nám i dort (třípatrový, skvěle vypadající i chutnající), odpolední rautík neměl chybu. Dohodili též kapelu (skvělá) a přespání taky příjemné. Snídaně ráno na terase neměla chybu, fakt nádhera.
Odpovědět
Jenny a mohla bys mi říct na kolik tě hostina přišla? a mohli jste si něco přinést svého? Já mám mamču cukrářku, takže by nepřenesla přes srdce, že nemůžu mít její koláčky, zákusky apod :-) ... Dort mám tím pádem bez starostí (o starost méně, díky bohu :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
Motylek24: já měla obřad na Červeném Újezdě ,to je trochu z ruky,ale dalo se to ,určitě je krásný Nižbor nebo Hořovice ,radnice v Berouně se mi nelíbí ;-) Hostinu jsme měli kousek od Nižbora - V Novém Jáchymově, stejně jako Nnell, já bych to chválila,jak jídlo,oběd,raut,snídani,tak výzdobu tabulea i ubytování,ale nejsem nestraník,tak mlčím :-D :-D :-D :-D :-D Jinak na hostinu nás bylo cca 45 a večer cca 70, sladké všechno svoje od dortů po koláčky a výslužky a domácí víno,hudbu,fotografa,kameramana,jinak vše ostatní od restaurace,nemám ráda protekci :-N :-D :-D :-D Kytky jsem měla od Želviček - cena bomba a náááádherné, dort z Krušovic ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
motylek: já rozhodně doporučuju Dianu v Jáchymově, byli jsme moc spokojení a hosté taky, moc se nám tam všem líbilo, bohužel ještě nemám fotky z hostiny abys mohla posoudit ;-) ceny mají uvedené na webu, tak si uděláš obrázek kolik může stát hostina, my jsme platili míň než jsem si myslela že platit budem ;-) obřad jsme měli v Hořovicích a taky jsem celkem spokojená, jenom se mi nelíbí jejich organizace obřadu, že vcházíš do prázdného sálu a i průběh byl trochu zvláštní, nejdřív jsou podpisy a až pak prstýnky a polibek (t jsem předem nevěděla), krom toho jsme byli s matrikářkou domluvení, že půjdem špalírem, ale asi to zapomněla :-S Jinak v Berouně se mi radnice moc nelíbí, chtěla jsem právě Nižbor ale náš den neoddávali :-( zákusky jsme měli z Mimy v Berouně, koláčky z pekárny v Hořovicích a dort mi pekla jedna paní z Vráže, byl luxusní ;-) kytky a výzdobu mi dělala kámoška
Odpovědět
Nnell a Ferinko: do rest. Diana se pojedem podívat a uvidíme, koukala jsem na stránky a vypadá to fakt pěkně. Ještě dotaz, dá se tam tancovat? do kolika vám mohla hrát hudba? měli jste živou hudbu? Jenny.Kay: stejný dotaz jako pro holky :-) dá se u Bartáků tancovat? Do kolika mohla hudba hrát? měli jste živou hudbu? DÍÍÍK :-) Jinak jsem volala na Nižbor a ještě nemají vypsaný termíny, prý až v prosinci, tak do tý doby chci ještě vymyslet plán B, kdyby Nižbor nevyšel :-D
Odpovědět
Profilova fotka
motylek: měli jsme živou hudbu, hráli asi do jedný ale končili, že jsme chtěli my, v restauraci nám žádný omezení na to, kdy skončit s hraním, nedali (nevím jestli nějaké ale nemají) :-) jinak myslím že v těch Hořovicích oddávají každou sobotu duben-říjen, takže tam by asi problém nebyl mě se ještě celkem líbí Točník ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Motylek24: hostina (šunkové rolky, polévka, mix grill 3 druhy masa + 4 druhy příloh na výběr), dort + večerní raut (neskutečně bohatý a doplňovaný, teplé i studené jídlo, vše výtečné) + nelako, pivo, víno a pár panáků celkem asi 38 tis. Počet osob se pohyboval mezi 25 - 32, ale teď si nejsem jistá, zda ta cena nebyla včetně ubytování (ale myslím, že jo), platil manžel. Měla jsem vlastní koláčky a nabízeli mi, že si můžu přinést i cukroví, ale my na to sladké moc nejsme, takže ty koláčky stačily a ten třípatrový dort byl docela vydatný :-) Jinak tancovat se dá, připravili nám přenosný parket, takže to byla pohodička. Kapela byla živá, klávesista, saxofonista a zpěvačka. Klávesista přišel zahrát fanfáru k dortu kolem 16:30, myslím že v 18:00 dorazili ostatní a domluvení jsme byli do půlnoci, nakonec přidávali, skládali to asi kolem jedné ráno. Kdybys měla ještě dotazy, klidně se ptej ;-)
Odpovědět
Nnell: Točník byl úplně první plán ;-) , ale bylo mi řečeno, že vypsané termíny budou až po novém roce (někdy koncem února) a to se nám nechce čekat. To už chceme mít místo obřadu a hostinu jistou a to ostatní pak řešit po novém roce. Chceme mít svatbu v pátek v červnu, tak doufám, že to nebude nějaký problém :-D a termíny budou. A šatičky jste si půjčovali kde? Já chci omrknout salon Lucie v Berouně a pak v Praze Andělské svatební studio na Andělu.
Odpovědět
Profilova fotka
motylek: já byla v Buštěhradě a v Andělským, tam jsem si nakonec i vybrala, Beroun jsem nezkoušela ;-) a nevím jestli to s těma termínama nebude všude podobně, mám pocit že většinou vypisujou až po novým roce, ale je fakt, že my místo nehrotili, měli jsme termín a fotografku a místo už pak samo vyplynulo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Motylek: na Točníce na mě tenkrát byli i nepříjemní,že uvidí jak budou mít akce ať si zavolám někdy v lednu až březnu 8-( Já si nechala šaty šít přes e-bay od ťamana a paráda 8-) Jinak my hudbu měli myslím nějak do 2.00 )měli jsme duo Alex z Liberce s karaoke) a jinak já jsem šla spát kolem 3,00 a zbytek pomalu taky, ale zažila jsem tam i že se hodila nad ránem sprcha a šlo se na další den makat na novo :-D :-D :-D :-D :-D A cena nevím,album s vylepeným veselým plůtkem mám u našich v Berouně,ale myslím,že to bylo kolem 30 tis za komplet jídlo(oběd a raut) a pití i s panákama za cca 45 na oběd a cca 70 lidí večer ;-) + ubytko asi 6-8 tis za teď nevím 10-20 lidí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jeeee Nell dáváš nové fotečky,viď x-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj, dostala jsem pár fotek od kamarádky, tak aspoň výzdobu, od Zuzky budou v té půlce listopadu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jindy si tabule fotím,ale zrovna jsem nefotila,když jsem tam viděla u tabule Zuzku :-N :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
to chápu, to je velká konkurence :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Bych byla trapná :-D :-D :-D mi ty fotky připoměly,že musím sehnat náhradu za nebožtíka nůž na dort :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
to nebylo schválně, to byla nehoda :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?