Ahojky všem nevěstám!!! Jsem zoufalá, svatba bude za necelých 8 měsíců a nedaří se nám stále vyřešit otázku hostiny a obřadu. Zatím máme zamluveno v hořovickém zámku, ale nelíbí se mi průběh, který tady již byl zmíněný (t.j. že do obřadní síně, vejde nevěsta, ženich, svědkové a rodiče...stoupnou si na svá místa a pak teprve příjdou svatebčané....takže vejdou a vidí už jen nevěstina a ženichova záda, což se mi nelíbí...jinde chodí nejprve svatebčané a pak ženich, nevěsta). NEMÁTE ZKUŠENOST, ZDA SE NELZE DOMLUVIT NA JINÉMU PRŮBĚHU? Dále bych se chtěla zeptat na vhodné prostory k uspořádání hostiny...Momentálně se rozhodujeme mezi Motelem Mýto, Restaurací Na Statku Mirošov a Hotel U Zímů Zdice... Chceme restauraci i s terasou, na klidném místě, cca pro 40-45 lidí....DÍKY ZA INFO a DOPORUČENÍ !!! Pavlina ;-)
nnell já s ní byla maximálně spokojená hodně poradí. No to byl trochu šok - všimli jsme si,že tam je někdo koho neznáme ale pak vylezlo z tchýně,že se jí nějaká paní ptala na focení a že jí řekla,že může tak to bylo takové překvapení, spíš to že se nezeptala nás ale tchýně.
nnell mě hodně překvapilo,že poslední dny jsme do lomu jezdili často - a myslela jsem,že tam moc lidí nechodí ale ono je to naopak turistů je tam spousty. A hlavně pár dní před svatbou před lomem někdo začal kácet stromy a tahat je na parkoviště.
ahoj hani, no vůbec to nevadí, jsem to tam dala právě proto. taky se těším na fotky od zuzky, :-)
měli jste to opravdumoc krásný. ta hudba mě opravdu dostávala :-)
nnell, vyzážistku doporučuji a není to tak drahá věc. Já měla holčinu, která si řekla 300. což je krásný a nalíčila mě snad taky hezky :-D ale v tom spěchu a stresu se líčit sama neumím představit.
dalfy: ob nějaký pani z Vráže, doporučila mi ji sestra, prý má dorty dobrý, tak doufejme :-)
vcelka77: a můžu se optat koho jsi měla ty, za 300,- je to celkem pohodička
já si hlavně moc neumím představit, že bych se líčila sama, když mám fotografku i na raní přípravy, myslím, že by to možná vypadalo divně :-)
no to je paráda, to musí být tchýně v sedmém nebi.
Už jsem si vzpoměla co jsem chtěla napsat, normálně se nám stalo,že na svatbě se jakoby znali lidi,o kterých jsme si mysleli že by se nemuseli znát
A já viděla Nnell heč :-D :-D :-D Trošku jí v pensionu vyřval Máťa,tak jsme raději rychle vypili čokošku na zahřátí po vymrznutí z písku a utíkali :-D :-D :-D
dalfy: tak to se nám myslím nestane, máme velice různorodou společnost :-)
ferinka: já si ani nevšimla, že by řval, bala jsem krapet nervózní :-D ale máte to u vás moc pěkné ;-)
ahoj holky NNell u mě byl přůběh takový,že na začátku jsem si říkala času dost a těšila se, ale od ledna to nějak letělo a poslední fáze byla už aby to bylo za námi :-D
tak jsem zase tady, tady skoro nikdo ;-)
holky, poraďte mi nějakou dobrou vizážistku z Be a okolí, prosím. Ta od dalfy vypadá super, ale potřebovala bych někoho levnějšího ;-)
dalfy: to by bylo skvělé, já právě kadeřnici mám, i když je až z Rakovníka, al jsem s ní strašně spokojená, takže hledám jenom to líčení :-)
jak vám jde manželský život?
ferinka: díky za pochvalu, navíc takhle veřejně ;-)
já jsem strašně zvědavá na fotky, ale bylo to všechno super. U vás to bylo skvělý a jsme moc rádi že jsme svatbu měli nakonec tam, myslím, že líp jsme vybrat nemohli. Bylo to super a všichni nám to chválili, dokonce i tchán, který nechválí nikdy nic ;-)
Nnell: já jsem taky na tvoje fotky zvědavá,gort když jsem viděla Zuzku v akci :-D
Nejlepší byl ten strejda na konci tabule u tvé strany,taťka se mě od začátku ptal,jestli nás neobtěžuje a neosahává :-D :-D :-D Ale fakt,byla jsi kočka a svatba super 8-)
fotili jsme na Leontýně, celou dobu venku a šlo to, schovvali jsme se pod stromy a tak. Na ty fotky jsem taky strašně zvědavá, ale myslím že budou úžasný ;-)
"strejdu" a "taťku" radši snad ani nebudu komentovat :-D
Náhodou byli super :-D :-D :-D Škoda,že jsem šla domů kolem osmé,pak mohli být ještě lepší :-D
Já mám takovýhle lidi ráda,aspoň je s nima sranda a ne jak kolikrát ti nalití obšoustníci,co celý veřer slečnu otravujou,valí plky do hlavy a když jim řeknu ve 3 ráno,že se končí,že jdu za manžou a dítětem domů,tak čučí jak puci :-D :-D :-D :-D :-D
Jste měli na focení i hafana,viď ;-) A to vás tam pustili,na ten Leontýn??? Já myslela,že je to tam nepřístupné,že je to tam jen pro ty kluky?