@estrellita86 U nás to zatím vypadá na 40 hostů na hostině a pak dalších 20 lidí pozveme na večerní raut... Ale uvidíme, raut máme zatím ještě v rozmyslu. :)
jinak máme celkem 60 lidí i na oběd i na večerní raut :) a co tabule jakou máte vymyšlenou barvu? já to chci všechno ladit do levandule :) světle fialová :) snad to bude všechno podle mých představ...
@hany22@stepankakv takže budou samé fialové červnové svatby :-D aspoň u vás můžu získávat inspiraci :-) jenže já teď zjistila, že ten salónek, kde jsme chtěli mít hostinu je vymalovaný do oranžova a to se bude s tou fialovou asi pěkně bít :-(
holky fialová je fakt nej :) ale do oranžovýho salonku nevim nevim :( to je mi tě líto :( ale nějak se to určitě vymyslí :) jo a chtěla jsem se zeptat co budete mít na svatební pochod za písně? :-)
Jéé, levandulová je super :) Já mám zatím vysněnou malinovou, jen se bojím, že nesladím všecko do jednoho odstínu... U té fialkové by to bylo asi jednodušší, tak abych se k ní nakonec taky nepřiklonila :D
@stepankakv tak hudbu jsem včera procházela, vybrala jsem nějakou tu klasiku, ale pak přišel přítel a když jsem se ho zeptala, jestli by radši klasiku nebo něco modernějšího, tak jsme se shodli, že bude něco modernějšího... takže teď tak trochu vybírám co :-)
Tak to máme v plánu opět něco podobného.. přítel knoflíčky a já oboustranný medailonek ;-) Už jsem se slečnou na fleru v kontaktu a ladíme finální podobu :-) Odkud je máš ty?
@zuzkaslavickova hodím hodím, ale asi až v neděli či v pondělí. Vyzvedávám to před cestou na Moravu,kde budu bez netu a mobilní data nechci na nahrávání fotek "znásilňovat" :-D buhví, kolik by jich to sežralo :-D