Špatná zkušenost ve svatebním salónu

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj budoucí nevěsty a vdané paní :-) Založila jsem nově toto diskusní téma s cílem udělat stručný přehled prohřešků půjčoven a našich výtek k nim. Chtěla bych, aby zde každá z vás, která bude mít zájem přidat svůj příspěvek, napsala jen stručně: město-půjčovnu a konkrétní problém, nerada bych, aby se jako ve všech jiných tématech nakonec probírali i zde jiné věci- cílem tohoto tématu by měl být stručný přehled našich špatných zkušeností - a to pro informaci dalším děvčatům. Jinak je zde ještě další téma: byla jsem spokojená s tímto salonem, ve kterém zase můžete přispět svoji kladnou zkušeností. Samozřejmě je logické, že některé salony se mohou objevit v obou tématech, protože každá máme jiný názor a také různé zkušenosti. Děkuji všem za pochopení a přeji mnoho užitku ze získaných informací :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
andy ja o tom viem, a nechcela som pozicovnu, prave naopak som chcela ukazat model, ktory mam v hlave ako idealny, a nechat si saticky usit, ale pristup ma trochu odradil..... co ma je po tom, ze su obidve tehotne? To je co za profesionalita? Tak ked som casovo obmedzena, tak poviem, mozem vtedy a vtedy, nie? A nie obranovat sa ze som tehotna, ked ani neviem kedy chce holka prist ]-( A stranky som studovala. Nevravim, ze su otrasni, alebo co, nebola som tam, mam len skusenost po telefone. A ta dobra nebola, sorry.
Odpovědět
cuttysark nedělej si hlavu. andyanty je ze salonu Marry. admini ji zase brzy smáznou ;-)
Odpovědět
pipa tak to je jasne 8-) 8-) 8-) nenapadne jak neviem co :-N
Odpovědět
kdyby me nekdo odbyl po telefonu ze je tehotnej a ze si nemuzu nic urcovat atd. tak by me to taky odradilo...presne jak psala cutty co je mi do toho ze sou tehotny? ....
Odpovědět
jo, presne - mozno osobny pristup je lepsi, neviem....ale ani to nezistim, pac tam nepojdem ;-) nemam zaujem to zistovat
Odpovědět
karkul diik :-N to bola rychlost blesku :-N
Odpovědět
andy - jako sorry ale kdyz si chci jit zkouset svatebni saty do salonu kterej na tom ze ma zakazniky zije tak je me celkem jedno jestli sou majitelky tehotny :-| to je jejich vec...
Odpovědět
andy, asi proto, že currysark bydlí v Praze :-D :-p mimochodem, dost dobrá prezentace firmy! ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
libuschka - souhlasim ze je vsecko o domluve ;-)
Odpovědět
holky, to je jasný. i přes telefon se dva lidičky nemusí správně pochopit. jen ty ironické poznámky vůči cuttysark si mohla paní majitelka odpustit. to mi nepřijde moc profesionální...
Odpovědět
jooj a ja som ich zmeskala, co pisala pani? Inak diky holky, ja proti pani nic nemam, pochopim ze ked je niekto tehotny nemoze byt 100 procent flexibilny, ale pani mi pripadala, ze ma nechce :-)
Odpovědět
libuschka neviem, co tu pisala andyanaty o termine kedy sa mi to hodi, ale ja som bola odpalkovana hned na zaciatku, ze su tehotne tak az si moc nevyskakujem, tak to sa potom zle z mojej strany navrhuje termin. No nic nechame to, a dame priestor inym spatnym skusenostiam :-p :-p :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já jsem v Marry taky byla nedávno a všechno proběhlo v pohodě! Je to asi o lidech a o domluvě.
Odpovědět
jj kaci, presne tak ;-)
Odpovědět
ad cuttysark • 11. březen 2009 ve 22:18: V Brigit na Korunní jsem byla a nakonec si nechám šaty ušít u nich, moje velikost 42, vyzkoušely jsme asi patery šaty a skoro všechny byly nádherný a padly mi. Co jsem viděla, tak tam měla i mnohem větší šaty. To, že za námi zamkla beru jako plus - v jiných salónech mi vadilo, že na mě při zkoušení čučely cizí ženský a navíc se jim slečny/paní dost často musely věnovat.
Odpovědět
iwci ja neviem preco mi ponukla len jedny teda. Ja predsa nebudem skumat kazde jedny saty, ci mi neklame a ci nahodou su to 42 alebo nie. To je predsa jej praca, vediet, co ma v salone. =-) =-) Ani netvrdim, ze mali len jedny saty 42-ky, ale ponukla mi len jedny........ mna trochu to zamykanie zarazilo, ale potom som rozmyslala ze asi dobre, ked je tam sama a ma klienta vzadu za plentou, tak aby niekto nevosiel nevzal nieco 8-)
Odpovědět
inak, sice zamkla, ale potom tam ktosi buchal, ze chce zaplatit tu fakturu, takze aj tak polhodky bola prec...... =-) =-)
Odpovědět
Profilova fotka
takze kedze moja story so studiom Brigit ma pokracovanie, presuvam sa do temy 'bola som spokojna s tymto salonom' :-N Sposob, akym pani majitelka vyriesila tuto moju staznost, som skutocne necakala, ma za to obrovske plus a davam si u nej sit saticky x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojka tak ja musim pridat jednu svoji neprijemnou zkusenost. Jendá se o salon Laura v Ostrave. Kdyz jsme tam se sestrou zazvonili tak vylezla zenska ne moc stara ale a co jako chceme opet mne napadlo 10 dkg salamu, No pak tu se musite zout stale OK zadny problem. Pak jako jestli mam predstavu co chci tak jsem ji to rikala co mi jako slusi co ne. No to uz byl des jestli jsme se divala na jejich net jako bych se musela pred navstevou o vsem predem informovat na netu aby nemusela moc mluvit. Pak my zacala ukazovat saty kdyz se mi prvni nelibili tak mi rekla ze si nemuzu moc vybirat ze sice mam uky pas a celkove Top tak mam prose tlusty zadek a boky. Ani se mi nechtelo neco zkouset ale libili se mi tam dvoje saty tak uvidim jestli se tam vratim. A jeste behem prevlekani ji zacal zvonit telefon a ona bez omluvy vybehla si volat a ja jsem tam stala jen tak v pradle, to by ani nevadilo kdyby tam nebylo videt bo prevlikate se sice v kabince ale kdyz se chcete podivat na neco behate tam jen tak no a vykecavala se tam celkem dlouho :-D. Tak radeji premyslejte nez tam pujdete 8-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?