@veru_m moje představa je kapela se třemi až čtyřmi členy, kteří budou hrát oldies nebo rock'n'roll ( spíš zahraniční než české písničky). Nechtěla bych duo klávesy a zpěvačka.
@kaaccka ahoj, nam budu hrat bosaci - pop, rock, oldies. Pred nimi sme zvazovali este horvath band, ale to je asi presne to co nechces duo: klavesy + spevacka ;) obe skupiny nam doporucili nasi priatelia, ktorí ich mali na vlastných svadbach..
@marykusa03 mne sa velmi pacil napr. aj statenicky mlyn (teraska, jazierko, vyborne jedlo), akurat, ze je to trochu "od ruky"..
Ahoj holky, právě mi nacenili 4patrovy dort pro cca 65 hostu na 7300 :(( To mi prijde teda neuveritelne moc :(( Kde vy objednavate dort a za kolik prosiiiim..
Holky vcera jsme byli na pivnim festivalu a nasla jsem krasne misto na letni, jarni hostinu celkem v centru, hned u zastavky tramvaje a pritom je to schovane, velka zahrada je u toho i restaurace, grily a vsechno. Je to na podoli na Strae sokolovně, zastávka Kublov, hned za Podolskou vodárnou, tak kdyby se to někomu hodilo.
Ahojky, my máme objednané koláčky v OU CHabařovická na Ládví. Dělají skvělé koláčky a minidezerty v ceně od 220 - 250 Kč. Příští týden si pro ně jedeme;) Jedině kdy nepečou je léto, jelikož mají učni prázdniny.
Vyzkoušej tam zavolat, myslím, že poslední týden už péct nebudou, ale za optání nic nedáš. Případně je můžeš zamrazit - chutnají pak jak čerstvé - mám vyzkoušeno.
Každopádně my je budeme vyzvedávat příští středu a svatbu máme v pátek, tak v chladu v klidu vydrží 3 - 5 dní. Měli jsme je už před měsícem na zkoušku.
Ták mám ještě jeden typ, kde jsme chtěli koláčky objednávat původně. Je to pekařství u Řízků v Mělníku (přímo u náměstí) koláčky jsou výborné a kilo za 190Kč, což když vezmeš větší množství, tak se i s dopravou vyplatí.
holky technická...je vhodné se převléci do černých šatů nebo černých společenských kalhot? co budete mít na sobě vy, až odhodíte svatební šaty? tady pokud už to nebude těsně před svatební nocí :-D
někdo tvrdí že je to jedno, že měli ke konci džíny a tričko, někdo zase že né, že černá by být neměla....tak nevim.
@emmule Převléct se do jeansu mi přijde trošku barbarsví po svatebních šatech, ale to je na každém co se mu líbí. Jinak myslim, že čený šaty neni zas takovej problém.. já bych ale asi šla do něčeho barevného.. Ale doufám, že ve svatebkách vydržím do rána :)
@veru_m to já do rána ve svatebních nedám....budu ráda že dojdu na obřad, na hostinu a na záchod aniž bych si je přišlápla :) navíc jak jsou z takové té záclonoviny, tak se budou prý lehce zatrhávat :( holt budu muset nastávajícímu oznámit, že se rozpočet navýší o další šaty, jelikož ve skříni mam všechno skoro jen černé :))