Na obed nas bude max. 20 a jelikoz pritel ma trvale bydliste na Praze 8,tak neplatime nic,jen 500,- za tu varhanici... :-) my mame oznameni odsud http://www.4m.cz/partneri-svatebnikve... zasli jsme na M.Horakovou,kde maji katalog a pak objednali pres net.. poslou do 3 dni navrh v PDF a po odsouhlaseni to bylo za par dni hotove.....
@anik6 Jé, od nich mám kytky, jsou super :-)
@carlisle My jsme si je udělali na PC a posílali je mailem, jediný, kdo není pořádně na mailu, je babička s dědou a pro ně jsem to prostě vytiskla a poslala poštou.
Ahoj nevěsty,
já jsem taky pražanda a svatbu máme 13.8.2011 v Pavilonu v Havlíčkových sadech. Vše podstatné zařízeno, jen taky dumám nad svatebním oznámením...budeme ho mít asi s fotkou, ale potřebovala bych k tomu nějakého zkušeného grafika...nevíte náhodou o někom ?
carlisle : 4000 Kč se mi zná hodně...
nemate nejake tipy na dobrou restauracku v blizkosti Palmovky? nebudeme mit dost aut, tak se nekteri budou presouvat z Libenskeho zamecku MHD (nevesta snad ne :-D )
@markyusa03 Děkuji :-) . Máme toho zařízeného už dost ( když si vezmu, že jsem začala zařizovat až na začátku února). Moje šaty se už šijí, prstýnky dělají, oznámení jsou na cestě, stejně tak nějaké doplňky. Něco už máme i doma. Zbývá ještě zajít na matriku a podepsat žádost, sehnat ošacení ženichovi (to s ním bude řešit budoucí tchýně), domluvit na pevno koláčky a upřesnit detaily dortu, objednat spodničku a ještě pár drobností. Doladit požadavky na restauraci, kde bude oběd a večerní párty si vzal na starosti naštěstí můj táta. :-)
markyusa03 : Něměj stresíky, já jsem to trošku pohonila, protože se budu muset učit na rigorózní zkoušku na vejce, takže jsem to chtěla mít zařízené co nejdřív, abych se mohla učit. Určitě to stíháš :)Na Palmovce to bohužel neznám, jen vím, že svatební hostiny na Praze 8 nevěsty dělají U Golema nebo Na Korábě.
mihaji : jo jo máme to tam rádi :) Už se moc těším a doufám, že nesprchne. Kdyžtak je tam i mokrá varianta, ale venku je venku.
@mihaji tak my dort ani kolacky mit nebudeme, ani vecerni party (jen obidek s rodinou). oblek pritel ma a novy shanet nebudeme... oznameni si vytvorime sami a rozesleme mailem (a prarodicum vytiskneme)... ale musime sehnat restauracku, saty, vizazistu a kadernika a fotografa...
@mihaji no rada bych nejake ktere by vic zakryvaly zada. mam siroky zada a u vsech korzetovych mi vzadu lezou "bochanky", coz nevyada dobre... a vzhledem k tomu ze bych rada jen natocene vlasy do prstynku, tak k tomu asi ani nebudu mit zavoj, co by to zakryl :-|
Ahoj, my máme svatbu 10.9. ve Viničním altánu a zařízeno nemáme skoro ještě nic, jen ty nejdůležitější věci jako obřad, fotografa, šaty a vizážistku s kadeřnicí. Jo a taky už máme zamluvenou svatební cestu. Jinak co půjde, tak se budeme snažit vyrobit si doma (vývazky, jmenovky, svatební oznámení...)
@markyusa03 A co nějaké bolerko nebo šál? O tom jsi nepřemýšlela? Jinak já mám záda tedy spíš "špekatá" (jako ostatně všechno :-D ) a některé šaty mi "bochánky" nedělaly. Neměla jsi je jen moc utáhnuté?
@markyusa03 kousek je taky golfYacht, ale to bude asi dražší, nebo mě ještě napadají restaurace Třetí poločas (tretipolocas.cz), Baterka (baterka.com) a Spadla Pec (spadlapec.cz)