Už je tu poměrně dost nevěst, které plánují svatbu na rok 2012. Rezervujeme služby a dodavatele a v tomto tématu můžeme sdílet zkušenosti z našeho regionu ;-)
@cibetka_veronika No to nevím, jestli by u nás prošlo..má slíbeno, že jediný, co pro svatbu bude muset udělat, je to, že si bude muset koupit oblek a zaplatit ji :-D
@suzief Je a kde jsi zamluvila termín, smím-li se zeptat?
Mě v Brně Krpoli řekli, že max půl roku dopředu :-(
Zkus mrknout na Madoru v Mikulově, mají krásné šaty a ušijí za dobré ceny :-D
@stastnanevesta Jééé :-)
Já chtěla původně v Claudii, ale ta teď skončila :-( Tak jsem se rozhodla pro Madoru, mají tak krásné šaty :-N
Napřed si obejdu dva tři salony, abych věděla jaký střih mi sedne, a potom se pustím do plánování šatečků, mám už představu, tak jen doladím detaily :-D
@stastnanevesta je ty se máš :-)
Já si ještě chviličku počkám, tak do února, března počítám, páč musím na sobě ještě trošku poupravit určité partie :-D
Ale taky už se nemůžu dočkat :-D :-D :-D
@stastnanevesta Já bych taky nejraději šla hned :-D
Ale slíbila jsem si, že do svatby musím zhubnout, co jsem začala pracovat, jsem se pěkně zakulatila :-o
A taky chci počkat na svatební veletrh v Brně ve Futuru, bývají tam soutěže o ceny a mimo jiné i slevové kupony do salonů, tak třeba se štěstí usměje...
@stastnanevesta JJ, vím o tom, ale nikdy jsem tam ještě nebyla. Ale ve Futuru už jsme byli dvakrát a už se nemůžu dočkat, až tam půjdeme příští rok a budeme už opravdu vybírat a ne jen na čumendu :-D
pro ty, co si svatbu chystají sami tu mam tip na svatebni seminar v Brně 5.11., kde se dozvi jak pripravit svatbu rychle, efektivně a s přiměřenými náklady
@lck79 Já jsem byla pouze ve Futuru, a moc se mi to tam líbilo, Pokud už zařizuješ svatbu, určitě se tam zajdi podívat, jsou tam zastoupení nejrůznějším firem a salonů... prostě jako veletrh a nabízí oznámka, dorty a cukroví, prsteny, šaty... no prostě vše. A pokud se rozhodneš a objednáš přímo na místě, většinou je to s pěknou slevou 8-) I na šaty jsou soutěže o slevové kupony :-D
Určitě to stojí za to se tam jít mrknout :-N
Holky prosím poraďte :-N Chtěla bych barvu svatby červenou bordo, ale nevím, jakou barvičku na doplnění přidat k té červené, mám starch, že to pouze s tou červenou bude vypadat jako ve veselém domě :-o
Poradíte, jaká barva by se k té červené hodila? Děkuju :-)