ti dám mezi chleby... tam asi dám tebe místo sekaný :-D , my zas nechtěli nic velkýho, chtěli jsme něco mezi jorkšírem a kokrem a westík byl taková zlatá střední cesta, sice je to menší hafan, ale věř, že by jsi ho nezasednul
Nyní jsem četla o té tragédii u Danušky ( album beruska21 ). Docela mě to vzalo. Nevím, zda už to někdo z vás četl, ale je to ošklivá tragédie.Tak se všichni opatrujte a užívejte naplno života.
Vendul ahojky, vše dobré v novém roce.
JJ, Berusku jsme trošku sledovali, už je holka doma ;-)
V regionech, ale pozor jsou tam dvě litoměřický diskuse, my jsme ti snažilky :-D
Ahoooj ženský,
hele potřebuji oradit, pokud tady vůbec ještě někdo je :-D
Kámoška má svatbu 5 června..myslím a chce, abych s ní sjela svatební salony...Do Rce nemá vůůbec cenu jezdit, taky kam....
Ale já jí vychválila Litoměřice, ukázala jsem jí šaty co jste měly, moc se jí líbily a chce provést Litoměřicema..No jo ale já nevím jaký saloony tam jsou..Kdeže jste to objednávaly vy teda????
Jinak hostinu už mají rezervovanou u Hoštky... :-D :-D :-D
Ahoj holky, nevím, jestli si na mě pamatujete, byla jsem tu s tím, že nemůžu sehnat místo na 1.5. - dnes se konečně zadařilo a hádejte kde...No kde jinde než v hoštce, byli tam strašně milí a ochotní. Podle všeho to budeme mít komplet v lišce - v sobotu tam ještě jedeme prověřit kuchyni, oblédnout na živo místo a pak se rozhodne (ale ona už je stejnak nejspíš rozhodnuto:-) Není to v Lišce na tamcování moc malé?
Ahojky Denis, a proč ne do Rce, v Barboce je to teďky úplně jiný, co jsem slyšela.
Jinak v Ltm je salonů docela dost... Je tu salon Nicol, na náměstí, pak v ul. 5. května Stefani a Brilant princes a Na Valech, kousek od kulturáku je Sissi.
Verru, tak to jsem ráda, že se zadařilo a budete tam mít i obřad?
Ono záleží kolik budete mít lidí, pokud cca tak 35, tak se tancovat dá v pohodě, záleží kam postaví rautový stolek ;-) a jak velkou budete mít kapelu. Pozdravuj paní Machovou ;-)
Čauky,
prej zase neexistuju, to je bordel todleto 8-( :-D
Jinaáč já jí teda provedu těma salonama co jsou v Ltm, najdu je na netu a pak tam s ním půjdu a do Barborky můžeme zajít taky, za to nic nedám, když je to v Rci, já to spíše beru podle ohlasů, který jsou furt stejný |-|
Ale zkusit to můžeme, třebas si tam zrovna šaty vybere :-D :-D :-D
JJ, budeme to tam mít komplet, včetně obřadu - viděla jsem tvoje fotky - super! Jen se bojím, jestli se tam vejdeme na hostinu nás bude 30-40 a večer možná až 60:-( S paní Machovou mám schůzku v sobotu ;-) Jak Vás to tam vyšlo finančně? Kolik lidí za kolik peněz a s čím? My tam asi budeme od samého rána až do večera. Jo a kapela nebude, budeme mít DJ...
Veru, nás bylo cca 35 plus mínus, nějak se to tam střídalo, někdo odpoledne odjel a někdo zase večer přijel, ale většinou se to tak nějak střídalo a část byla venku u grilu a část vevnitř a stálo hostina plus ubytování cca 10 lidí nás vyšlo na 30 tis. Kč a nějaký drobný. To ubytování pro svatebčany mají zvýhodněné, takže neplatíš plnou sazbu, ale tuším, že polovinu. Se s paní Machovou dohodni, ona ti všechno ráda vysvětlí a mnohokrát od ní uslyšíš, že "není problém" :-D a je fakt, že zařídila všechno. Stačí jí jen říci jak si to asi tak představuješ a ona se to pokusí zařídit. Jsem ráda, že jsem tě inspirovala, to prostředí pro obřad tam je opravdu hezké, mají krásně udržovaný trávník, to se musí nechat. A šikovný fotograf tam taky dokáže na tom kousku divy. ;-) Držím palečky ať vám to vyjde podle vašich představ. ;-)
no svatba přeložena na konec srpna, nějak jsem to nestíhali a vůbec byl trošku s termínem problém kvůli rodině v zahraničí..tak bude více času a teploučko :)) jinak vánoce super, poprvé mimo domov :-) a silvestr na horách, takže bomba..a co vy??
Šári, to neva, hlavně, že bude a v tom srpnu to možná bude lepší.
U nás taky všechno v pohodě, jen silvouše mám překazila chřipka, neb jsme ho měli slavit u nás, ale pár lidí skolily horečky, tak jsme oslavu odložili. ;-)
jejda to mě mrzí já před vánocema měla mykozu takže taky lahůdka :))
jj já jsem byla prvně smutná ale ted jsem raději... než se honit a tak... čekala jsem na pana úžasného 27let počkám i půl roíku než budeme svoji :))
Pepo, ale to jsou právě ty nevěstinky, my už jsme vdané paninky :-p
Šári, no to asi jo, je lepší na matriku zajít co nejdřív, abyste chytli i dobrou hodinu ;-) a kde to bude, už víte?