Já líčím a Míla už je na mecheche ve věznici!!
Neboj ségra já něco vymyslím! Všechno bude i pekárna i cirkus!
Myslíš, že se mu to bude líbít? V Tunisu jsme se na pláži přetahovali o telefon, aby jsme mohli poslouchat! Tak já mu asi taky nějakou seženu! Míla mi říkala, že ta Philips je dobrá tak já to zkusím něco posehnat! Míla snad jede v sobotu do Okay koupit nějakou a má to schválený od kámoše co tomu rozumí!
ja si taky myslim,ze je to dobra vec,nevim teda jaka mp3 je dobra ale,zalezi hlavne na velikosti ne??at se mu tam vsecko vejde i ten cirkussssss.a co ten naramek???
Jara zase prijede pozde takze budeme drepakovat opet samy doma uz me to nebavi furt neco :-D
Tak já jsem dolíčila a mažu taky do věznice na mecheche, holky mi tam drží místo!!
NO já nevím Jaroušovi se nic nelíbí na co jsme koukali s ním je to těžký. Tak já se angažovat nebudu a koupím mu nějakou tu MP3! Jsem zvědavá jaký s Mílou seženeme! To asi nebude jenom tak!! Ale budu se snažit, tak doufám, že mu to udělá radost!!
Já jsem zvědavá v kolik taky dneska dorazím domu!! :-p
Krásné ranko,
tak večírek se celkem vydařil.... Miru docela závidím, že jsi doma.... mě je trochu ouvej, ten fernet co přitáhl velitel s Jírou byl fakt hnus :-p a je mi trošku ouvej, ani nevím jestli dojdu dneska na hovory a když jo tak budu o kofole :-N
Krásné odpolko!!
No Mílo já jsem taky ráda, že jsem doma! V práci bych byla stejně dneska asi k ničemu, tak jsem si přispinkala!! No Mílo a my jsme koupili 4 flašky a pila jsem víno s džusem taky jsem měla náladu, ale super, včas jsem to utla pak nám tam začala Knotek nuti vodku a to už jako no a vlastně jsme zvládly ještě flašku griotky!
Mílo šli jsme domu až v 1 hodinu, Jarouš přiijel pro mě nafouklej, že jsem mu za celej večer nepsala! No to jsem koukala, já jsem si myslela, že ví kde jsem a on hel naštvanej, že má o mě strach a že nepíšu, ale je to hezký, že se bojí! Akorát mi psal, že když někde budu tak budu psát a že už se nezlobí!
Sraz byl Mílo super Gabča se rozjela do nálady, takovou jsem jí ještě nikdy neviděla, fakt jsem čuměla jak se umí odvázat, docela se tam pohádala s Plašilkou a Klárou teda, ale bylo to super!
Klára mi říkala, že budou mít Silvestra na bouwlingu s Blaninou a klukama s fotbalu tak ať jdeme prý s nima jestli chceme tak uvidíme!
No to jsem zvědavá, zapni si kdyžtak ajsko ;-)
No mě dodělal ten fernet co přinesl velitel a byla jsem ráda, když pro mě Vilda v půl 9 přijel hele už mi fakt bylo ouvej. Jinak on byl naštvanej taky, páč jsem byla v náladě, no trošku větší no
No já mu to říkala taky, že dělá jako kdyby se nikdy neopil... je teda fakt, že mě pak v noci nesedla ta bublinkatá voda s tím práškem, jinak by to možná bylo v pohodě
No hlavně, že jsme si to užily Mílo né???
Já už jsem myslela na záchodě, že to pustím jak jsme se tam setkaly! Jo a Bohouš skončil s tou z podatelny? Odtáhnul si ji domu, měla jet domu s Opičákem a nakonec šla s Bohoušem! Hustýýýý!
tadýýý, resp. vedle u sousedů =-)
Pečeš? A co pečeš, cukroví nebo vánočku ? :-D
Tak o vánocích mi povídej... tady na námku je to jako kdyby snad byl konec světa, takových lidí je tu snad jen o vinobraní |-|
Baf, koukám, že když tu nekrafeme my, tak nikde nikdo =-)
Péťo, dyť ti věčně píšu, že jsme u sousedů a hlavně se neptej kde, páč je tam jen skoro jedna možnost :-p