Ahoj, stále se nemůžu rozhodnout pro konkrétní šaty. Poradíte mi? Svatba bude v kostele, takže můžou být šaty i s vlečkou, ale netrvám na ni. Ve všech šatech v albu jsem se cítila dobře, mám asi dvoje favoritky, ale ještě bych chtěla znát nezávislý názor. Díky. :-)
ja s tebou suhlasim a to som ich ani jedny nemala na sebe ;-) nie su to tie prave ani jedny. ale hodi sa ti vykrojeny vystrih na dekolte, viac ako ten rovny , v satach c.1 mas pekny dekolt aj pas. mne osobne sa nepaci ta sukna na c.1 ale to je vec vkusu. 8-) zalezi aj na tom ako si sa v tych satach citila. skus pozriet typ ako la sposa lieja alebo pronovias harlem :)http://www.svadobnecentrum.sk/lasposa.html
http://www.preownedweddingdresses.com...
@jennyexx moj nazor: najviac mi padli do oka 3, pride mi,ze v nich posobis vyssia, pozeram,ze ti odporucaju 1, no mne sa ta sukna nepaci,i ked korzet myslim v poho, 2 sa mi nepacia vobec. Takze mozno korzet 1- srdieckovy a sukna 3 nieco hladsie,uzsie(nie uzke)
no být tebou, nevybírám si šaty, které jdou do sukně takhle vysoko - dělá ti to šíleně široké boky.. na té předchozí stránce ty první, jak píšou i ostatní.. dělá to dlouhý štíhlý pas.. v těhlech posledních jak se začínají rozšiřovat už skoro od prsou vypadají snad všechny slečny jak před porodem, pardon, nemyslím to zle :)) ty první předchozí jsou fakt úžasné a skvěle ti hlavně padnou !!!!
@petulavoj Mám dvoje favority, z první várky ty první a z druhé várky taky ty první, chci bílé, oboje vybrané jsou samozřejěm ivory (co se dá dělat), a ty první by se pro mě musely objednat, tak s tím mám problém, protože když zhubnu a ty šaty mi budou velké, tak co pak s nimi, že? Není to vůbec jednoduché něco vybrat, když je člověk táááák strašně nerozhodný.....:-)
@petulavoj jsou fakt hezké, na těch fotkách to tak není vidět, skutečnost je lepší :-) teda doufám :-) každopádně se chci ještě do jednoho salonu dojít podívat, mám tam vyhlédnutý hodně podobný střih, abych měla fakt jistotu, že jsem vybrala ty nej....jen na to mít čas.....