Ahoj, stále se nemůžu rozhodnout pro konkrétní šaty. Poradíte mi? Svatba bude v kostele, takže můžou být šaty i s vlečkou, ale netrvám na ni. Ve všech šatech v albu jsem se cítila dobře, mám asi dvoje favoritky, ale ještě bych chtěla znát nezávislý názor. Díky. :-)
@macinka121 záleží, ve kterých ses cítila Ty sama nejlépe... Ještě docela ty předposlední a ty poslední, ale opravdu se musíš rozhodnout Ty, ve kterých jsi si řekla - jo, to jsou ty pravé, v těch se cítím dobře a líbím se sama sobě... Nedej na názor ostatních... Může Ti to trochu pomoct, ale vždy je hlavní rozhodnutí na Tobě samotné a opravdu Ty sama poznáš ty své "pravé" šaty... Kamarádka si obléka první šaty a hned věděla, že jsou to ty pravé... Pak zkusila ještě další troje nebo čtvery, ale v žádných z nich neměla ten pocit, jako v těch prvních... A první volba je většinou ta nejsprávnější - to mám několikrát vyzkoušené...
Jestli máš možnost podívat a zkusit ještě jinde, tak to zkus... Uvidíš... Třeba mezi nimi objevíš ty "své"... Přeji hodně štěstí při výběru...
@vera_vila ved hej to mas pravdu ze ja sama sa musim rozhodnut len sama neviem v ktorych sa citim lepsie ci v zuzenych alebo princeznovskych :-) a pri tych prvych co mam v albume ked som ich dala na seba som si povedala ano to su tie prave, ale dnes uz neviem ci su tie prave :-(
ahoj, podľa mňa skúšaj ešte :-) mne sa páčiš v trošku zúžených, vynikne ti pekne postava, ale všetko závisí od pocit, ty sa musíš cítiť krásna , držím palčeky :-)
@zabka88 no to je to ze aj ja si pripadam lepsie asi v zuzenych ale tie mi pridu vsetky take nezaujimave, take nijake, ale myslim ze mi lepsie ukazu na postave, ale zase tie sirsie su take ine take zaujimavejsie krajsie a pripadam si v nich ako princezna :-N
@macinka121 preto aj píšem skúšaj ďalej :-) sú veľmi krásne šatičky aj také čo sú úzke na bokoch a až dole sa rozširujú do bohatej sukne (nie štýl morská panna ale rozširujú sa už pod bokmi), zas k úzkym šatičkám napríklad krásne sedí aj dlhý čipkový závoj, takže môžeš byť za princeznú i tak :-) ak máš čas, tak pochoď všetky salóny poskúšaj všeličo i to, čo ťa na vešiaku nezaujme ale možno keď ich budeš mať na sebe tak budú na teba kričať že sú tie pravé ;-) určite nám daj vedieť keď si vyberieš, som zvedavá :-)
@macinka121 aj tie prvé sú krásne:-) odporúčam poškúšať ešte všeličo a otom sa vrátiť ešte raz skúsiť tie prvé a uvidíš :-) ja som si tiež nebola istá svojimi, až na poslednej skúške, dva týždne pred svadbou som nadobudla istotu že sú to skutočne tie pravé :-) uvidš..
@macinka121 Jestli máš ještě čas, tak zkoušej... Ono možná až si je zase příště oblečeš, tak buď zase budou ty pravé, nebo prostě nebudou a mezitím objevíš jiné ty pravé... za zkoušení nic nedáš a ono se to určitě potom celé nějak vyvrbí... V každém případě je to Tvůj den a Ty budeš ta princezna pro svého manžela i kdybys byla v pytli od brambor :-D
@parajan Mě ty první připadnou, že Ti nějak nesenou - ve smyslu, že je máš nějaké volné na sobě, nebo se mi to jen zdá? Jinak bych asi hlasovala pro favoritky č. 2. Ale úplně 100% hlas pro ně to není, protože oboje šaty Ti sluší. Máš těžké rozhodování :)
@parajan sedia ti lepšie asi tie druhé :) mám pocit, že v prvých trošku "plávaš" :) oblasť výstrihu ti moc nesedí. ale keby to šlo upraviť na mieru, tak prvé sú asi krajšie :)
@vila_chaosnicka Na míru to upravit jde právě bez problémů:-) Asi si je tam půjdu ještě jednou zkusit, i když na mě asi budou koukat jako na blázna, že tam jdu už podruhé:-)
Ahoojte holky chtela bych poradit. Co myslite jake saty jsou z techto nejhezci?? A jake budou sluset moji postave ( mam 172cm a asi tak 60 kg), myslim ze jsem pomerne stihla.. tak cooo?? nemuzu se rozhodnout :-(
@ivetuli vlastně všechny šaty, co si sem dala, tak jsou stejného střihu.. takže tady už fakt záleží čistě na tvém vkusu.. Jinak by byly lepší opravdu fotky na tobě.. takhle můžeme těžko soudit.. Nezáleží ani tak na tom, kolik měříš a vážíš, ale jaký máš typ postavy (hruška, jablko, přesýpací hodiny, atd.), jestli máš široký ramena apod. Každému typu lichotí jiný střih.. někde je potřeba něco zakrýt někdo něco zvýraznit, a o tom to celé je ;-)
Ahoj, můžete mi typově poradit, které šaty mi lépe sedí? Už jsem sem nějaké fotky dávala, ale měla jsem podle některých hledat dál, tak dávám další foto - jde mi o typ šatů, po kterém mám koukat - už z toho začínám být nervozní, protože pořád nemám u žádných šatů ten pocit, jako že jo, to je ono.....díky :-)