Náš krasavec 🙂 První a třetí patro byl mrkváč a druhé patro bylo čokoládové. Uvnitř bylo ovoce (maliny, červený rybíz) a krém tvaroh s mascarpone. Byl luxusní 🙂
Každé patro jina příchuť, horni vanilkový korpus s malinovym mascarponem a dolní Red Velvet korpus a vanilkovým mascarponem s kousky jahod. Okolo jsou čokoládové rulicky a ovoce 🙂
Nemalé někdo prosím zkušenost s živým šeříkem na zdobí dortu? Někde čtu, ze je jedovatý, někde naopak ze ho lidi jedí. 😀 Cukrářka mi řekla, ze se toho boji dávat to na dort, ze to je jedovaté. Šeřík není zamýšlený l jídlu, ale jen ze se na nahoru dortu jako ozdoba a pak se dá pryč, ale převezen bude lezet nějakou dobu na vrchním krému. Moc bych chtěla šeřík, tak nevím jestli to kdyžtak resit umělým a nebo nějak jinak.