Moje reč....Je sice pravda, že za rok se toho může stát hodně, ale můj budoucí manžílek mě denně ujišťuje, že už se ho nezbavím prý, tak nemám důvod myslet na nejhorší...Kdyby chtěl-uteče během těch 7mi let už dávno...A ne až plánujeme svatbu,ne? Stát se během roku může cokoliv, ale to je to riziko, které si s sebou přípravy na svatbu nesou a s takovým rizikem do toho jdeme všechny...Jen někteří to nechápou a dokáží tím pokazit radost, proto to ještě moc neroztrubujeme...
take riziko je cely zivot, ked spolu chodite, ste zasnubeny, ste manzelia....to neni len o tom chystat sa na svadbu. jasne ze kazdy zvazuje, predsa ide do tuheho, rozhodujes sa na cely zivot...ale podla mna je blbost ze by sa to vztahovalo len na svadobne pripravy ...
Já plánuju v červnu 2010, ale zatím nevím datum. Chtěla bych svatbu v Průhonickém parku, ale nevím kolik stojí obřad, to si ještě musím zjistit. Máte někdo zkušenost se svatebním koordinátorem, a kolik takový človíke asi stojí ? :-(
koordinátor je na houby pokud nemáš svatbu kde je strašně moc lidí,docela se už v hodně věcech vyznám takže pokud potřebuješ poradit s výzdobou nebo tak,tak stačí jen napsat a ráda poradím ;-)
nic, neni idealne vsakze..?ale v nedokonalosti je ta krasa :-D ja premyslam nad tym ci som mala vysnivane miesto.. =-) asi nie...nic konkretne...skoda no..a mozno dobre.. :-|
no seženem malý autobus,tak snad to klapne...je tam nádherně...jezdí tam lidé z celého světa,když stoupneš před baziliku tak máš dokonalý výhled x-) x-)
ja budem mat kostolik na namesti...dokonaly vyhlad na more ciganov sediacich na lavicke...nic proti nasej mensine...ale tam chodia taki speci.. :-D ale aj tak sa tesim, ma to svoje caro
;-)
maminko děkuju ;-)
teda holky já mám dnes takovýho matáka,furt mě bolí hlava a občas mám vše rozmazaný,poslední dobou je to strašně často,musím s tím někam zajít :-(
x-) pauza, 1.kapitola je za mnou zacinam druhu :-)
taka od veci otaka-chcete zavoj?len ma to napadlo, minule sme mali taku duchaplnu diskusiu, zavoj pre a proti :-N vela ludi mi vravi, ze zakryva uces..ale mne sa celkom paci..len ja mam taku divnu predstavu, ked uz zavoj, tak dlhy, jemny, 1vrstva, nelemovany...