napiste nieco pekne a pozitivne :-D ja viem ze uz to asi prehanam, ale asi mam popolncne saty ak nenajdem krajsie do roka..ale v zltom-v peknom zletom prevedeni to je tazke :-)
tak jsem měla rozhovor se svojí drahou polovičkou a padla svatba na zahradě. Prý si mě vezme v kostele a chce mít ze mě princeznu,prý si svatbu bez toho nedokáže představit x-) :-N :-D
já už si tady ty žirafky pletu :-D :-D ,jak vidím tak jsem měla stejný myšlenky se svatbou jako ty x-) akorát dnes jsem se s přítelem domluvila na barvě šampaň-bílá-zlatá,jsem zvědavá jak to bude vypadat :-D
Myslim že pár svateb v téhle barevné kombinaci už jsem viděla, a vypadalo to hezky. :-) Bude to vypadat tak elegantně. My jsme se s přítelem shodli, jako vždy.. A ty slunečnice jsem chtěla já, a kupodivu prošly. :-D
Jinak vidím tresi,že u vás je taky skoro každý den všechno úplně jinak podobně jako u nás....my dneska přišli s nápadem,že se vezmeme hned jak soud dotáhne ten blbý rozvod,který už se táhne 10 měsíců.... :-| :-| Že prostě nebudeme čekat až do přístího roku,udělámu svatbu max. ve 20 lidech.....A jelikož se snažíme o miminko a co kdyby náhodou se povedlo rychle..... :-D