Micha - ahoj holka :-) taky jsem nakoukla do tvýho albíčka na MK a jestli to dobře chápu, byla jsi dneska na 1. IUI!! Takže držím pěsti, ať to vyjde a ty budeš mít krásný dubnový miminko x-) x-)
Kat - ty jo, tak snad bude u vás voda OK, jsem si myslela, že Krkonoše jsou víceméně OK... :-( Taky držím pěsti!
Myi - ty jo Honzíček je náááádhernej x-) x-) x-) Hezky nám ten náš snoubenec roste :-D A ta Verunka je od té paní co byla s tebou na pokoji? Ten růžovej uzlíček? :-) Ty jo, to fakt letí...
Mury: gratuluju!!!!!!!
Jinak všem přeji krásné ráno. Je tu zase jak po vymření. Chjo.
Už máme 6 zubů. Ten náš Jéňa to bere všechno hopem. Jestli všechno bude brát takhle rychle, tak v září nastupujeme do školy :-D
Jak se všechny máte?
Marrei: dodatečně všechno nejlepší k svátku i tobě ;-)
Brý ráno též přeju x-)
Jsem se včera vrátila z náročného víkendu a jsem jak zmlácená :-D tak že jsem zvědavá,jak to tu dneska přežiju. Naštěstí tento týden do práce jen 4x, v pátek jedeme s manželem na fesťáček k Turnovu, další víkend tu máme slavnosti města a pak odjíždíme k moři,až přijedeme, tak jdeme na svatbu kamarádovi, tak že to máme opravdu hooooodně našlápnutý :-D
kat: ahojky, opravdu se nenudíte. My jdeme švagrovi na svatbu tuhle sobotu, tak se těším. Zase budu bulet jak malá holka. jediný problém je, že Honzíka tam nebereme. Jsem zvědavá, jak to bez sebe vydržíme. Teda hlavně já bez něj.
Myi, tak si svatbičku moc užijte. Moje ségra jela na dovču s manželem a malou (8roků) do Chorvatska, malýho Honzíka (2roky) hlídali naši na chalupě, páč chytil angínu jak blázen den před odjezdem, ale bez mámy to vydržel celou dobu, úplně v pohodě. Žádnej problém,nic.. x-)
kat: no uvidíme... Přes den je trénovanej, ale v noci těžko říct. Laďa jednou nespal doma a ten malej rarach to vyčíhnul a celou noc proplakal. Uvidíme...
Mury - už jsem ti psala IP, moc gratuluju k holčičce x-) x-)
Kat - kampak jedete? My letos k moři nee :-( , ale s malou by to stejně bylo složitější, tak asi pojedem až příští rok v květnu nebo říjnu ;-) To už by si malá mohla užít písek a pláž a tak.
Myi - to jste dobří, že přeskočíte školku a jdete rovnou do školy :-D :-D Držím palečky, aby byl malej OK, až budete pryč ;-)
Mury - kočík bez problémů :-) , jakou máte barvičku? Mrknu k tobě do alba ;-)
Myi - o tak to na ni musím vlítnout, tď teda budu týden v krkonoších a jak se vrátíme, jdeme na očkování :-( , ale koncem příštího týdne by to mohlo jít...
Ahooooj 8-)
Dovolená číslo 2 je za náma, fotky zděs:
http://picasaweb.google.com/harastovi...
Mury, očička jsou už OK. Byli jsme na té sondě v nemocnici, tam jsem se až divila, že malá tak moc nevyváděla - holt má paní doktorka víc praxe a jde jí to rychleji. Po týdnu nás zkontroloval primář, vše OK ;-)
Myi - tak paní Zlevorová mi volala, že teď bude pryč a začíná fotit až 2.9. :-( Tak snad nám malá do té doby z té mušličky nevyroste :-D ;-)
KATY?????!!!!!!?????!!!!!!! Sakriš doufám, že si z nás neěláš pr*el a nekoupíte si třeba pejska nebo morče nebo tak něco!!! ]-( ]-( ]-( Miminko???????? x-) x-) x-) x-) x-)
No jo, už to čtu v červnovkách, a mě se nic neřekne!!! ]-( ]-( ]-( Katuš gratuluju moc moc moc, ať je všechno OK a prožiješ nádherný těhu x-) Fakt si to užívej, já na těhu strašně ráda vzpomínám, byl to nádhernej pocit, a záááááááááávidííííííííííííííím :-D :-D :-D Kolikátej jsi vlastně týden? =-)
Marrei, pejska už doma máme, tak ted jsme se konečně dočkali i miminka x-) manža je strašně šťastnej, já tedy taky, ale nejdříve jsem tomu nevěřila :-N páč jsme absolvovali všechno možný u doktorů,tedy spíš já byla ta "problémová"... ale doufám, že vše bude v pohodě ;-) jsem dneska přesně 7tt ;-)
http://www.modrykonik.cz/album/album....
holky naše malinká x-) x-) x-)
jinak kat ještě jednou gratuluji 8-) užívej si to ;-)
jsem od začátku na PN a pohodička x-) x-) těhu je nádherné!!!!
martinko jsem ráda že ořčíčka jsou v pořádku ;-) fotečky jsou krásné x-)
Holky jedna fotka tak hodinku stará ;-) :
http://www.modrykonik.cz/album/view.p...
Píchli jsme náušničky, pak jsem ji nakojila, malá hned usnula a už spí skoro 3 HODINY V KUSE!!!!!!!!!!!!!! Chápete to??????? Luxus!!! 8-) 8-) 8-)
Myi, já si budu užívat nemobilní Anetky, ty si užívej večery bez bolavýho bříška, a těhulky, užívejte si hodný nebrečící miminka v bříšku ;-) :-D
Kačííííííííííííííííí, to je paráda!!! Mocinky gratuluju!!!! Fakt z Tebe mám moc velkou a upřímnou radost. Držím pěsti, aby celé těhu proběhlo bez problému a ty se jako nastávající maminka cítila úžasně :-)
Mury: to je dobře, že si těhu krásně užíváš!
Marti: malá roste do krásy :-D
Myi: ty fotečky z ateliéru jsou nádherné!!!