Termín svatby 23.07.2011

Zobraz úvodní příspěvek
Vdáváte se některá také tento den? Co máte již zařízené?
Odpovědět
Ahoj holky, nakonec musíme zrušit svatbu a tak Vám chci nabídnout moje šaty. Jsou zamluvené v salonu Maggie, Jsou to 36 Sotterky , nádherný model Miriam. Když tak piště do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak holky, už se nám to blíží. Jak jste na tom? Máte už vše připravené? Zvládáte vše v pohodě, nebo nestíháte? My už tak nějak vše máme, zbývá jen objednat kytku (už jsem se na ni před pár měsící zhruba domlouvala) a možná ještě nějaké drobnosti jako např. samodržící punčochy a podprsenku pod šaty. Pečení koláčků i rozvoz máme úspěšně za sebou (obojí včera), dnes zbývá rozvést několika málo, kteří včera nebyli doma a příbuzným, kteří bydlí 30 km - to jsme nechali na dnešek. Ještě teda zbývá napéct do výslužek + něco málo na stůl (to opravdu málo, budou minizákusky), to ještě asi bude mazec.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, tak já už mam snad také všechno :). Tuto sobotu mě čeká rozlučka se svobodou tak si užívám trochu klidu před bouřkou :), protože od příštího pondělí pečeme cukroví na výslužky, na stoly, do toho zdobim sál a ve čtvrtek výslužky rozvážíme, v pátek vše potřebné musim vyzvednou, pak nehty, zdobení aut nevěsty a ženicha a zdobení kostela....no myslim že se nezastavim :D ale docela se už těšim :).
Odpovědět
Profilova fotka
@zelva78 Můžu se zeptat, co vše dáváte do výslužek a jak hodně předem to děláte?
Odpovědět
Profilova fotka
dáváme tam 1/12 dortu světlého a tmavého a pak napečeme 14druhů cukroví, takže asi od každého 2ks(trubičky, srdíčka, košíčky...), mamka začíná už tento víkend a já až od pondělí :). Na stoly pak peču koláčky, jablečný závin a takovou tvarohovou buchtu a muffiny, a ty budu péct až od středy, aby to bylo čerstvé :). Co dáváte vy? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@zelva78 My budeme dávat do výslužek řezy (asi 4 nebo 5 druhů), kokosové kuličky, plněné trubičky, kokosky, kokosové kostky, takové minidortíčky (velikosti cukroví, ale z dortového těsta), linecká srdíčka a banánky. Ty banánky a srdíčka už máme hotová (z tohoto víkendu), příští víkend budeme péct ty trubičky a korpusy řezů. Plnit krémem budeme asi ve středu, myslíš, že to není brzy, když bude svatba v sobotu? Ve čtvrtek už bychom to chtěli dát do krabiček a odvézt na místo hostiny. Když to bude celou dobu v lednici, tak by to mělo být ok, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
já si myslim že jo :), bude to ok :). To máte taky dost cukroví :). Tak ať se vám to vše podaří :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zelva78 Mám trochu strach z počasí, ale to neovlivníme... Taky přeju, ať vše klapne na jedničku:-)
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji, to já taky....:) ale snad to vyjde i stim počasím :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zelva78 @pet23 holky, taky doufam, ze pocasi vyjde. hlavne at neprsi...aspon na to foceni :-S my vysluzky budeme balit v patek pred svatbou a budou tam kolacky, cukrovi, pernicky, medovnik, rumak a svetla a tmava rolada, snad to bude stacit :-D nemam zas tak velke krabicky. Zitra jdu na kosmetiku, zaplatit obed, varhany, ve ctvrtek na trvalou ras a v utery vypukne ten nejvetsi zmatek...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?