Aj ja sa k vam pripajam :-N :-N :-N U nas su uz pripravy v plnom prude, mame zarezervovane miesto hostiny, vizazistu/kadernika, kameru/foto, hudbu, cloveka, ktoremu zverim do ruk svoje svadobne saty, mam kupene topanky, objednanu palickovanu krajku na pierka a oznamenia a nejake dalsie dolezite malickosti...Momentalne pracujem na vyzdobe, kedze to chceme trosku vintage, tak si musim vsetko poctivo zhanat. Zacala som uz cez leto, aby sa to lahsie stratilo v rozpocte ;-) Cez vianocne volno chcem vyrabat pierka (tiez budu trosku ine) a mozno zacnem aj s oznameniami. Momentalne ma svadobne pripravy velmi naplnaju, hadam mi to vydrzi ;-)
Aj ja som velmi dlho hladala miesto, ktore by mi 100% vyhovovalo...Nasi si uz klepali na celo, preco to tak komplikujem...poslala som neuveritelne vela ziadosti o cenove ponuky...vsade bolo nieco, co sa mi nepacilo. Nakoniec som vysnivane miesto nasla a zatial som velmi spokojna :-) Dufam, ze nesklamu a budem moct toto iste povedat aj po svadbe.
Ahoky holky, taky máme toto datum :-). Máme zařízený kostel, hodinu svatby, fotografku, řidiče, šaty,závoj, místo hostiny, klopičky a doufám že kapelu :-). Jinak taky mě čekají státnice, ale v únoru :-).
Awojky som rada,ze niesom v tom sama co mam v ten den svadbu :-D 23.07.2011 je pre mna velmi krasny datum, pretoze vtedy mam narodeninky 22 :-D Ale my zatial mame len termin , salu a dj :-) no este nic viac joj ako nato? :-(
@pet23 Vítej i tady :-D . Máme svatbu ve stejný den . Odkud jsi?
@nimika No jo..pěkný číslo. My už máme místo obřadu,hostiny,fotografku,oddávajícího,smyčcový kvartet na obřad i DJe na hostinu.....
@pet23 Vítej i tady :-D . Máme svatbu ve stejný den . Odkud jsi?
@nimika No jo..pěkný číslo. My už máme místo obřadu,hostiny,fotografku,oddávajícího,smyčcový kvartet na obřad i DJe na hostinu.....A Vy?
@loli88 ja mám už niekoľko mesiacov rezervovanú sálu, DJ-a, fotografa, kameramana, cukrárku, časom pribudla kaderníčka.. teraz sa začínam obzerať po šatách (to bude ťažké si vybrať), rozmýšľam, kedy zájsť do kostola a pomaly už uvažujeme, že by sme si mali vybrať aj obrúčky, aspoň ceny pozisťovať a tak
ahojky, tak my uz mame rezervovaneho fotografa (6000,- na cely den), kadernici, sal na hostinu (pronajem 3000,- jinak vsechno ve vlastni rezii), kostel na obrad, saty za vyhodnou cenu (1500,- + 350,- vlečka) a kvetiny jen za nakupni cenu. Ale marne shanim DJ :-( bud mi poslou drahy rozpocet nebo uz maji nas termin zamluveny... nemate nektera nejaky tip?
@lucik_ NNemáš zač.....a zařídí vám i super atmošku. Toho kluka znám jak osobně z posilky,tak jako DJ na plesech...takže určitě nebudeš litovat!!! Jsem ráda,že jsem mohla pomoci