flyaway Já se budu převlékat až na večerní raut. Tak myslím, že někdy tak kolem 19. hodiny. Jinak budu do té doby v šatech. I když ty druhé jsou vlastně mé původní, ve kterých jsem se chtěla vdávat. Taky takové princeznovské, ale nemají vlečku a sukně je také vyřešena jinak - bez nutnosti spodničky.
Ty hosty budu představovat jak si budeme navzájem s každým ťukat na přípitek. Jen letmo řeknu kdo to je a jaký má ke mně vztah. A pak... budou orientačně napsaní ve svatebních novinách, tak už se musí seznámit sami.
Jo a děvčata, slyšely jste o té zprávě, že květen a červen bude pršet? ]-( Může za to údajně Islandský vulkán, který od čtvrtka chrlí popel a dým, a díky tomu má celé léto propršet :-S
ahojky holky, dlouho sem tu nebyla a koukam jak se to tu rozjelo. ja se planuji prevlika proste tak az mi budou svatebni saty nepohodlne tak se prevleknu, ale urcite si je budu chtit nechat co nejdyl.
jinak dnes jsem si udelala volno a vyrazila jsem s kamarádkou na nakup do prahy a uzasne jsem pochodila.koupila jsem papir na jmenovky ,ktery jsem marne hledala po cele příbrami, spodní prádlo na svatební noc (nebo spíš ráno) a hlavne jsem si koupila svatebni botky x-) mela jsem je puvodne objednane v salonu kde mama pujcene saty (jentak mimochodem sem je tam mela objednane 3 mesice) tak sem tam porad chodila jestli uz je jako maji a oni furt nic a ve stredu mi pani rekla ze ani nebudou protoze je pry přestali vyrabět :-. a to jako kdybych se tam nesla uz asi po 4 ptat tak mi ani nic nereknou ]-( no ale dopadlo to dobre nakonec jsem si koupila jeste krasnejsi :-D
no ja taky doufam ze bude pekne (no kdyztak se budeme uklidnovat ze nam prsi stesti ;-) )
Hmmm, taky jsem si říkala, že ta sopka mohla ještě tak 2 měsíce počkat... :-)
Loni to bylo na Aljašce a je teda pravda, že zrovna kolem toho našeho data to bylo takový uplakaný :-(
Ale třeba to udělá úplně opačný efekt a bude krásně sluníčkově ;-)
Ahojky, tedy slečny, Vy jste se ale rozjely... :-D
Povím Vám, že sehnat ,,atypický" rozměr bílých obálek je nadlidský výkon! Ale jsou objednané a příští týden snad budou - a budeme rozesílat oznámka! x-)
Příští týden jedu na zkoušku do svatebního salonu - jestli obléknu vybrané šatky, či nikoli ;-)
Mno, taky bych si měla pořídit nějaký pěkný prádýlko x-). Jo a na zkoušku svatebních šatů bych se taky mohla objednat, abych věděla, jestli musím ještě zhubnout... :-N. O víkendu jsem zajistila kytky, takže další věc z krku. Floristka byla celkem ochotná a domluvily jsme se, že si kytku můžu vyzvednout ten den klidně v 7 hodin, neboť jak je vám známo, paní se stanu krátce po 9. h :-x ;-)
ahojky holky,dloooouho jsem tu nebyla,od začátku jsem se omylem přidala k červenecovejm a holky už si mě tam adoptovaly :-D Ale sem jsem taky chodila jukat a stejně jako vy jsem si dneska ráno uvědomila,že za 2 měsíce,v tuhle dobu budu prožívat poslední svobodné minuty :-D
lenny.cz: já teda nemám svatbu v kostele, nýbrž v kapli na zámku, nicméně taky mi tam bude jeden mladík hrát na varhany a zpívat. Zatím vím jen o Just a perfect day. On má playlist, tak se s ním ještě musíme domluvit. Sama žádný nápad nemám. Zatím smolíme jen typy na odpolední zábavu... Ale tam to budu mít jednodušší, protože jsem zpěvačka a bude mi hrát moje kapelka ;-)
Lydusak: Just a perfect day - to je krásná hudba, díky za inspiraci :-) ! Máme to na zahradě, takže to chceme takové uvolněné, přírodní...8-)
My teď zvažujeme, zda na příchod nevěsty a gratulace po obřadu nechat pouze reprodukovanou hudbu nebo se domluvit s naším klávesistou. No a taky jestli dát takovou tu svatební klasiku nebo prostě oblíbenou a pokud možno tématickou hudbu...
Jinak dneska mi dorazily svatební bublifuky a jsem z nich nadšená - už je tu s miláčkem zkoušíme...
:-D
terka79 : Tak snad se ti to povedlo nainstalovat!
lydusak : Jé je, to jsme kolegyně! :-)
Dnes jsem dokoupila zásobu věcí na ranní raut. Splašila jsem i lampiony, svíčky, parádní srdíčkové pohárky a talířky... no hromadu věcí jsem zas dotáhla domů. A děckám ještě frkačky, papírové kloboučky atd. Máma se chechtá, že si pletu svatbu s karnevalem, ale je to pro děti...
flyaway: asi bych upřednosňovala na příchod nevěsty i ty gratulace pouze reprodukovanoou hudbu a určitě bych si nechala zahrát na příchod svatební klasiku a oblíbenou na ty gratulace. Nicméně je to jen můj názor, vy si to zařiďte dle své libosti x-)
sharma: taky zpěvanka? ;-)
Včera jsem konečně koupila Alešovi svatební bílou košili a kravatu v barvě šampaň s jemnými proužky a lehce lesklou... Napřed protestoval, že tato kombinace nevypadá dobře, a tak jsem poprosila paní, jestli můžeme na denní světlo a zda můžu sundat ty pruhledný obaly. No a jéjej, zlatíčko bylo najednou nadšený, že to vypadá naprosto skvěle :-D . Tak jsem ráda a další věc mám z krku.
Holky, asi se to už tady zmiňovalo, ale snad jsem to přehlídla: budete oblíkat svoje mužský i do vesty? Mně by se vestička moc líbila, ale nikde jí nemůžu sehnat. Zkusím se ještě zeptat v půjčovně, odkud mám šaty. Aleš vestu mít dle něj nemusí, ale... Když by neměl vestu, nevypadalo by to blbě? Dělám si s tím trochu hlavu :-.
sharma: vzhledem k tomu, že vám bude hrát cimbálovka, tak asi jo ;-)
Co si myslíš, o té vestě do obleku? Když ji Aleš mít nebude, tak to snad nevadí, nebo jo?
Holky, a co budete mít pod šatama? Přemýšlím o punčochách samodržkách a o nějakým atraktivním spodním prádélku, ale nevím... ůhví, jestli vůbec bude nějaká svatební noc, ale kdyby se to podařilo, tak ať mi to sluší i pod těma šatama, že?
lydusak: ja budu mit bile samodrzici puncochy (je to prakticke, kdyz clovek potrebuje na WC :-)) no a koupila jsem si nove spodni pradelko primo ve svatebnim salonu, mam je vyfocene v albicku, tak se muzes mrknout. Jetse jsem si ted nechala u svadelny usit bolerko, protoze mam strach, ze by mi byla v kostele zima. Tim padem jsem zavrhla zavoj, s bolerkem uz by toho bylo moc...Takze do polorozpustenych vlasu se daji jen zive kytky.
No a k te veste...pritel ji mit nebude, mne se vesty nelibi, ikdyz je to takove svatecni, ale rikam si, ze bude cerven a jeste se bude chudak potit ve vesticce. Takze u nas nebude :-)
lenny.cz: mám stejnou představu o tom prádélku... Asi to tak taky vyřeším. Jen bych chtěla sehnat lesklé. Můj budoucí manžel si na tom dost zakládá. Je jako straka :-D
Sice se nevdávám v kostele, ale v kapli, jenže tam je stejná zima, takže to budu muset taky ještě nějak vyřešit... Musím se domluvit na zkoušce šatů a tam si o tom s tou paní promluvím, jaké jsou možnosti. No a když vesta není příliš nutná, nebudu do toho Aleše nutit. Máš pravdu, že v červnu asi nebude zima jako dneska, takže by mu mohlo být bez té vesty lépe. Díky za příspěvek :-) . Cítím se líp, když vím, že chybějící vestou nezpůsobím faux paux ;-)
lydusak : Já dám asi nějaké krajkové prádélko, ale s podprsenkou si nejsem jista. A na noc už mám něco prímovního koupeného :-p
Cimbálku máme proto, že jsme z Moravy, a mám ji ráda.
Vesta být nemusí, ale když je, potěší.